Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csodaember
csendes tag
Sziasztok, egy olyan kerdessel fordulnek hozzatok, hogy vettem egy ASROCK b85 pro 4 alaplapot es miutan feltelepitem felmegy ra win7 el az auto driver plusz felteszem az audio high definition realtek cuccot mint ahogy eddig az osszes lapomnal megtettem. Most viszont az a problemam akadt, hogy ha eddig bedugtam mas lapokon a fulest egybol felugrott, hogy uj jack lett bedugva es megkerdezte, hogy ez micsoda? fejhallgato, hangszoro stb, plusz alapba a realtekben at tudtam allitani amire akartam. Na most ez a funkcio nem jelenik meg es nem is tudom elohozni, csak hangszorokent uzemel, es ezaltal nem adja vissza azt a hangot a fules amit kellene se hangossag szinten se pedig jatekban a ter hatast, talalkozott e ezzel mar valaki es ha igen mi a megoldas? koszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Arc Raiders
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest