- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bundy74
csendes tag
Sziaszto! Valószínűleg én vagyok balfék, de már 4 hete próbálok egy gondon úrrá lenni! Ha tudna valaki segíteni a probléma (és valószínűleg csak az én hibám) megoldásában, annak megköszönném.
Kb 5-6 hete vettem egy LG32LD450 es LCD tv és azonnal összekötöttem a számítógépemmel, amivel tökéletesen ment is kb 1-2 hétig. Egyszerű volt HDMI kábel PC-be Tv-be be bekapcs és minden OK, volt kép és hang is.
Kb 3-4 hete valószínű telepíthettem valamilyen progit és azóta nincs hang a tv-n.A pc-m Asus P5G41T-M LX,Intel Core 3.06 E7600, Videokari:Ati radeon HD 5600 series, hangkártya alaplapra integrált.Már próbáltam hangkártya drivert cserélni többször is, kábelt is cseréltem (HDMI), eredetileg tecsóban vettem egy TECHNIKA "márkájú" HDMI kábelt és vele ment a kép is hang is, de csak 1-2 hétig. De nem vagyok biztos abban,hogy a kábel nem jó...Lövésem sincs mi lehet a baj és egyáltalán hogyan kezdjem kijavítani, de lehet hogy windowst frissítek rajta. Nem tudom hogy jó ötlet-e!?! Kollégám is hasonlóval küzdött, de azt mondta, hogy hangkártya drivert frissített és az volt a baj, azóta minden ok.
Tudna valaki segíteni??? előre is köszike Bundy
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- HIBÁTLAN - 91% AKKUMULÁTOR iPhone 14 128GB MIDNIGHT
- ~ÚJ MSI GeForce RTX 5070 SHADOW 3X OC 12GB GDDR7 - Konzolvilag garancia 2028.09.13
- Eladó Nintendo Switch!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest