Aktív témák
-
Csyppa
senior tag
Úgy hiszem, hogy folytatás itt lesz.
-
Thunder78
őstag
Nekem egy ugyanilyen integrált hk-val van problémám.
Mégpedig, hogy digitálisan nem ad ki mást, csak sztereo jelet. Elképzelhető, hogy nem tudja a DD-t és a DTS-t? -
Matyóhímzés
csendes tag
UP
-
Matyóhímzés
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy Gigabyte EP35C-DS3R alaplapot, amin ugye egy Realtek ALC889A integrált hangkártya helyezkedik el.
A gondom az lenne, hogy valamiért szórakozik játékokban, illetve neten a hang.
Ha simán winampal játszok le valami zenét, akkor gond nélkül szól az 5.1-es hangfal szettem minden hangszórója, viszont youtube-on valamiért csak a 2 front szól, illetve játékokban csak a 2 front meg a 2 rear.
Ha átállítom az összes kimenetet front-ra, akkor szól minden hangfal, viszont érthetően nem 3D-ben, ami mondjuk játékok alatt zavaró, mert nem hallani ami a hátam mögött történik, csak ami előttem. Ha visszaállítom normálisan a 3 kimenetet front/rear/center-sub-ra, akkor nincs gond a 3D hangzással, csak épp nem szól a center meg a sub.
Az 1.92-es Realtek driver van fent.Ha esetleg valakinek van ötlete, légyszi ne kíméljen.
Köszi.
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- World of Tanks - MMO
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Synology NAS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- Vicces videók
- Eredeti játékok OFF topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Komplett Pentium I-II
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest