- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Magisk
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én már kb.7-8 cuccot rendeltem náluk ebből egy nem érkezett meg mert nem volt nagyker raktáron, a többi cucc viszont 2 héten belül rendben megjött a meghirdetett áron. Minden esetben kaptam egy emailt amikor a cucc már a boltban volt.
Legutóbb egy Hitachi T7K500 SATA2 320GB-os 16MB cache vinyót vettem 3 év garival bruttó 16xxxFT-ért.
Akkor érdemes itt rendelned ha nem sürgős az adott cucc beszerzése, ha letelik a 2 hét és nem jön email akkor telefonálj be hozzájuk és egyértelműen kiderül ott van-e a cucc a boltban vagy nincs.
Ha nem jött meg mert nem volt raktáron akkor visszakérheted az előleget vagy tovább próbálkozhatsz a rendeléssel. Ha sietsz és határidőre kell valami akkorpedig felesleges itt idegeskedni, máshol a megfelelő felárral biztosan megkapod amit keresel.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest