- Kedvezőbb áron újráz a Vivo Pad3
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
Új hozzászólás Aktív témák
-
LA_COSTE
senior tag
Kár a felbontásért, pedig jól nézne ki.
-
erdoke
titán
Nana, ne a szavakon/neveken lovagoljunk, és várjuk ki a végét.
Nekem a N1 se "Google Phone", annál is inkább, mert jön a Nexus Two, ami egy QWERTY-s Moto lesz. A "Zune Phone"-ról pedig leírtam, ami most sejthető, az se egy Microsoft Windows Mobile Phone lesz, főleg ami a pozícionálását illeti. Ráadásul nem is egy, hanem 2-3 készüléket rebesgetnek, a másik kettő QWERTY-s, és a tiniket célozza. -
hemaka
nagyúr
jaj, csúnya pletyka, vagy csúnya mobil.
-
plus44
veterán
Elég ratyi koncepció, szvsz...
-
X-Master
tag
Vagy beszáll a Sony is? mert ez a kijelzőfelbontása a PSP-nek is ha jól tudom.Nem gyanús egy kicsit?
-
X-Master
tag
Hajrá WM7, de ez a Zune mobil (ha ilyen lesz) egy rakás szar.Mér kell elcseszni egy ilyen ótvar kijelzővel egy amúgy egész jónak tűnő koncepciót? A Tegra nem bírná el a WVGA-t?
Az év végére ígért 1280x720-as HD-s 1,3 GHz-es HTC mellett nemigen rúg labdába. -
Spancho
senior tag
Lassan iPad méretűek lesznek a mobilok
-
rep3at
őstag
Ez a kép egy kínai mobil képéhez hasonlít
-
smkb
őstag
"ám az érintőkijelzőjét csupán 272x480 képpontos lesz, mely első ránézésre elég gyengének tűnik."
oszt az iphoné mennyivel is nagyobb?
-
erdoke
titán
Én az eddigi információ morzsákból és találgatásokból azt szűrtem le, hogy a WM7 RTM csak júniusra lesz kész, az első készülékek pedig augusztus végétől (vagy szeptembertől) jönnek. Ami korábban jön, az egy fiataloknak, tizen- és huszonéveseknek szánt külön termékvonal, ami nem WM7-et fog futtatni, hanem ugyanazon kernellel egy zártabb, butított (pl. no multitasking) rendszert. Tehát ha Zune Phone lesz is a neve, az nem egyenlő sem a WM7 multimédiás (= kötöttebb UI és hardver specifikációk), sem az üzleti vonalával (OEM-ek játszótere elsősorban).
-
fairi
őstag
Pletyka van bőven látom,csak ne legyen akkora pofáraesés mint az IPadnál......
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Revolut
- Ingatlanos topic!
- Kedvezőbb áron újráz a Vivo Pad3
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Vicces képek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP Z240 Komplett asztali pc, garanciával, 1050ti 4GB Videóval!
- i3 8100 és i5-9400 processzorok
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Csere-Beszámítás! Xbox Series X 1TB Játékkonzol! Ajándék Akkumulátoros töltőállomással!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest