- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magyarországra is megérkezett a Honor X9c
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 4G
- Magisk
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
Új hozzászólás Aktív témák
-
ampulla
aktív tag
válasz shishadealer #64 üzenetére
Mi a baj a GPS-el ?
-
Weeman1
veterán
Egy ilyet én is kipróbálnék.
Xiaomi 11T Pro
-
shishadealer
csendes tag
Gps hibádzik.. de tetszetős darab
A pénz csak papír és annyit ér mint a levegő. A világot forgató erő.
-
HTC vagyok
csendes tag
Brutális gépezet, és még egész jól is néz ki
-
HUNPablo
tag
Azta mindenit de komoly gép lesz ez . Egy olyan Titan változat itthon minimum 350.000 ft lenne . De ha még meg is tehetném hogy ennyiért veszek telefont valószinü nem ZTE lenne az ... Elhiszem ,hogy tudnak de azért még nem tettek le az asztalra "semmit" . Majd az idő talán igazolja őket .
-
Syron
tag
Szimpatikus darab, főleg a titán burkolat. De a bővíthetőség elhagyását továbbra sem preferálom.
-
-
vimes
senior tag
Van ennél jelenleg erősebb telefon?
"Ole, ole, ole, ola, der FCK ist wieder da! Ole ole, ole ola, die roten Teufel sind ganz wunderbar." Let's go Bezte!
-
kcsa
veterán
válasz dragon1993 #47 üzenetére
Miért is nem? Idejön és megver? Következő hszben be is ismerte a tévedést. Te meg máshol pedálozz
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
tjb007
nagyúr
válasz Keeperv85 #44 üzenetére
Nem következtettem ki semmiből sem, szimplán tudom mivel ismernem kell a munkámhoz kapcsolódó dolgokat.
Az a típusismeret akkor nagyon hiányos lehet, ez nálunk már az MSM6500 -nál (ami lassan 10 éves lesz) is így volt, szóval nem tegnap lett kitalálva.
Az is igaz amit te írsz, van aki külön modulként pakolja mellé (például a Texas Instruments vagy a MediaTek) és van aki integrálja ami amúgy a költséghatékonyabb megoldás (még ha nehéz is elhinni).Kiegészítésként még annyi, hogy ez az all in dolog csak az S4 Plus és S4 Pro szériaára vonatkozik, a többinél a BT, FM és Wi-Fi külön chip formájában érhető el.
[ Szerkesztve ]
-
bok92
addikt
woww nem semmi Ja hogy ZTE, köszi....
Másolás az megy, de ennyi pénzért inkább valami jobb gyártó készülékét venném... -
Cannabis7
senior tag
válasz carbapenem #49 üzenetére
hát én ennek ellenére kizártnak tartom, hogy ne lenne gps meg autofókusz, lehet h csak szoftveres hiányosság egyelőre,
meg a másik, hogy ő sem fogta a kezében a elefont, aki ezt írta, cask összevadászta az infókat szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
icons
addikt
*_*
Ez az eddigi legszebb telefon, amit láttam (a félreértések elkerülése végett: nekem ez tetszik a legjobban), imádom, amikor a telefon majdnem teljes előlapja egy képernyő, és a káva eszméletlenül vékony. Mindezt megfejelve azzal a köralakú gombbal, egyszerűen zseniális (nem véletlenül a Galaxy Note 2 a másik kedvencem kinézetben, annak ellenére, hogy ez a méret szerintem használhatatlan)Viszont sajnos ennyi pénzt még jó ideig nem fogok telefonra költeni. Valaki kérdezte, hogy ki venne ilyet nexus helyett? Hát lehet, hogy én. A szoftver, frissítések és még ezer egy téren kétségkívül nem éri utol a Nexusokat, viszont elképesztően jól néz ki (én nem érzem annyira szükségét a halom plusz szoftvernek (lehet azért, mert még soha nem próbáltam), az, hogy két évig kapok rá frissítést sem győz meg, feltéve ha ezen a vason a legújabb kiadott Android verzió jól teszi a dolgát!)
-
kcsa
veterán
válasz Keeperv85 #44 üzenetére
Akkor a hat év kevés, lenne még mit tanulni:
"The latest family of Snapdragon chipsets will include the single-core MSM8930™, the dual-core MSM8960™ and the quad-core APQ8064™. All chipsets in the family will integrate a quad-combo of connectivity solutions — WiFi, GPS, Bluetooth and FM — and include support for near field communication (NFC), as well as stereoscopic 3D (S3D) video and photo capture and playback."
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
Keeperv85
nagyúr
"A GPS a SoC része épp úgy mint a Bluetooth, a Wi-Fi vagy az FM vevő, szóval nincs olyan, hogy nincs benne."
Ezt nem tudom miből következtetted ki, de én még egyetlen mobilt sem láttam ahol a GPS a SoC része lenne, pedig van vagy ~6 évnyi típusismeretem. Konkrétan erre a SoC-ra gondolsz? Mert amúgy a BT, a WiFi és az FM vevő szokott egy helyen lenni, de ebből többnyire az FM szépen kerülőúton ki van lőve és külön be van építve...
-
tjb007
nagyúr
A GPS a SoC része épp úgy mint a Bluetooth, a Wi-Fi vagy az FM vevő, szóval nincs olyan, hogy nincs benne.
Maga a készülék amúgy rendben van hardveres téren, szoftveresen már kevésbé de talán idővel majd javítani fogják a hibákat remélhetőleg külső segítség igénybe vétele nélkül.
A ZTE is kezd amúgy abba a hibába esni mint a Huawei, prémium gyártóként viselkednek közben meg ugye közel sem azok, sokat kell még tenniük azért, hogy azokká válhassanak. -
B1T3
addikt
válasz carbapenem #41 üzenetére
Kizárt, hogy a kamera nem autofókuszos.
-
carbapenem
tag
gps hianya es kisebb aksi mellett, nehany oldal szerint a 13 Mpix-es kamerahoz nem lesz autofocus se, en nem vok mobilos fenykep megszalott, de a fentiek, nameg a mícro Sd hianya egy kicsit csokkentik a nyalcsorgast, de csak kicsit
-
GeryFlash
veterán
Miért venne vki ilyet az új nexus helyett? Nem mondom, nem rossz ajánlat, de akkor us zte, az meg legalább egy LG...
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
FET-MEN
veterán
Nggabi a nótjának az utódja
Iphone 7
-
Cyberpunk
félisten
Hát csúcs teló és ZTE ez valahogy idegen nekem.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
törölt tag
ezzel nagyjából egyet is kell értsek, csak annyit azért tegyünk hozzá, hogy nem csak ez a felület gagyi, hanem nagyjából az összes (Samsung, LG, Huawei, Oppo, stb). ami meg nem, az egy felfújt bloatware (HTC vagy MIUI). talán még a Motorola lenne elfogadható, csak pont ők is annyit nyúlnak bele, hogy ne legyen egyszerű frissíteni... nagyon kevés sajnos az értelmesen hozzáadott tartalom.
-
válasz Pálin(t)ka #28 üzenetére
Na ne zsongics…
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Matada2.3
veterán
Rosszat sejtek... A zte is rálép a htc útjára? Az nem lesz jó
Finn the human
-
-
Cannabis7
senior tag
eredetileg 2300 mAh-val jött vna, de mint ez a cikk is írja, drágábban és nagyobb akksival jön a tervezettnél, ezért lehet 2féle adat, hogy melyik a helytálló az majd kiderül
Pálin(t)ka
nem hinném, hogy a felbontás olyandrasztikus mértékben befolyásolná a fogyasztást, inkább a kijelző fizikai mérete, és technológiája.
A gps-t meg nem hagyhatják ki, egyébként is , hogy lehet ezt komolan gondolni, hogy egy csúcs klészülékben nincs GPS ?
[ Szerkesztve ]
-
Pálin(t)ka
tag
Full-HD kijelzőhöz 3000 mah? Nem lesz kicsit kedvés? Mert a Note 2 kapot Hd-ra 3200-t vagy valahogy így...
-
vgergo
aktív tag
válasz pusszycat #18 üzenetére
[official website ][link][link][link][link][link][link]
Tessék 7 link ahol 2300mah írnak, köztük a hivatalos honlap is.
(#26) Pálin(t)ka
Note 2
3100mAh aksi
5.5" 720x1280 kijelzőNubia Z5
?2300/3000mAh aksi (sok helyen rosszul szerepel az adat, szerintem a 2300mah a jó)
5.0" 1080x1920 kijelzőKíváncsi vagyok,hogy melyik aksiadat a jó. Ha a 2300mah, akkor még arra is kíváncsi leszek, hogy az aksi meddig fogja bírni.
[ Szerkesztve ]
-
Nem írnak a GPS - ről mert magától érthetődik annak megléte.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
kolosanyi
veterán
Ezeket a dolgokat elnézi az ember egy adott árkategóriáig, mert így tud alávágni a többieknek. Viszont egy ilyen drága készüléknél nem, ott mindennek stimmelnie kell, különben nem lesz kelendő a termék. Arról már nem is beszélve, hogy nagy presztízse nincs a cégnek, az általad vázoltakkal meg nem is lesz. Akkor miért venné ezt Gipsz Jakab az éppen aktuális galakszi, ikszpéria stb. helyett? (Más oprendszert nem is említve.)
-
hitvanyalak
senior tag
válasz Oppenheimer #10 üzenetére
Mondjuk arrafele nem annyira járok de végülis... A magabiztosság nagy fegyver Viccet félretéve sajnos igazat kell adjak
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
-
kelzsoca
félisten
Hardveresen rendben van a készülék, szoftveres téren meg nyilván pont olyan lesz mint eddig, ideje lenne felnőni a nagyokhoz, ha már ők is ott próbálnak játszani, a Mi-favor felület egy kínai gagyi, a készülékre kerülő Android meg nyilván sehogy nem lesz optimalizálva (a plusz hozzáadott tartalomról nem is beszélve) ami nem is lenne gond, ha kiadnák a forrást, és a közösségre bíznák.
Továbbá egy 100k+-os készülékhez illett volna egyedi házat kitalálni, és jelen esetben nem a HTC One X-et lemásolni (főleg a hátlap)
-
veterán
No igen, biztosan kihagyták belőle a GPS-t
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Aucor
senior tag
válasz Oppenheimer #10 üzenetére
Ezért kell a titán verzió, használhatod közelharci ütőfegyvernek.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz hitvanyalak #9 üzenetére
8. kerületi gettóban is?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
hitvanyalak
senior tag
Azért a ZTE tényleg próbálja feltornászni magát magasabb pozíciókra és ezt a készüléket én elő merném venni akárhol...
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
Oppenheimer
nagyúr
Nagyon erős ajánlat. Titán változat kéne.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
mediumgecso
őstag
UHHH.....a titánt akarom
Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
B1T3
addikt
Jól hangzik. Kíváncsi vagyok, Magyarországon mikor lesz ennyiért kapható egy ilyen specifikációjú telefon.
-
roli543
őstag
Gyönyörű, de jöhetne ilyen 4 - 4.3 collal is :-D
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
mathaus=)
senior tag
Az szép. Szerintem még akkor sem lehetne egy szavunk sem ha ennyi lenne az ára itt MO-n mert most a piac egyik legjobb telefonjáról beszélünk. Az más kérdés hogy egyáltalán lesz-e itthon hivatalosan.
[ Szerkesztve ]
-
Barnee88
tag
3000 mAh akku és 7,6 mm??
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Készen áll az első 2 nm-es gyártósorok beindítására a TSMC
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest