Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 12T - egytucat
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ampulla
aktív tag
válasz
shishadealer #64 üzenetére
Mi a baj a GPS-el ?
-
Weeman1
veterán
Egy ilyet én is kipróbálnék.
-
shishadealer
csendes tag
Gps hibádzik.. de tetszetős darab
-
HTC vagyok
csendes tag
Brutális gépezet, és még egész jól is néz ki
-
HUNPablo
tag
Azta mindenit de komoly gép lesz ez . Egy olyan Titan változat itthon minimum 350.000 ft lenne . De ha még meg is tehetném hogy ennyiért veszek telefont valószinü nem ZTE lenne az ... Elhiszem ,hogy tudnak de azért még nem tettek le az asztalra "semmit" . Majd az idő talán igazolja őket .
-
Syron
tag
Szimpatikus darab, főleg a titán burkolat. De a bővíthetőség elhagyását továbbra sem preferálom.
-
-
vimes
senior tag
Van ennél jelenleg erősebb telefon?
-
kcsa
veterán
válasz
dragon1993 #47 üzenetére
Miért is nem? Idejön és megver? Következő hszben be is ismerte a tévedést. Te meg máshol pedálozz
-
tjb007
nagyúr
válasz
Keeperv85 #44 üzenetére
Nem következtettem ki semmiből sem, szimplán tudom mivel ismernem kell a munkámhoz kapcsolódó dolgokat.
Az a típusismeret akkor nagyon hiányos lehet, ez nálunk már az MSM6500 -nál (ami lassan 10 éves lesz) is így volt, szóval nem tegnap lett kitalálva.
Az is igaz amit te írsz, van aki külön modulként pakolja mellé (például a Texas Instruments vagy a MediaTek) és van aki integrálja ami amúgy a költséghatékonyabb megoldás (még ha nehéz is elhinni).Kiegészítésként még annyi, hogy ez az all in dolog csak az S4 Plus és S4 Pro szériaára vonatkozik, a többinél a BT, FM és Wi-Fi külön chip formájában érhető el.
-
bok92
addikt
woww nem semmi
Ja hogy ZTE, köszi....
Másolás az megy, de ennyi pénzért inkább valami jobb gyártó készülékét venném... -
Cannabis7
senior tag
válasz
carbapenem #49 üzenetére
hát én ennek ellenére kizártnak tartom, hogy ne lenne gps meg autofókusz, lehet h csak szoftveres hiányosság egyelőre,
meg a másik, hogy ő sem fogta a kezében a elefont, aki ezt írta, cask összevadászta az infókat szerintem.
-
icons
addikt
*_*
Ez az eddigi legszebb telefon, amit láttam (a félreértések elkerülése végett: nekem ez tetszik a legjobban), imádom, amikor a telefon majdnem teljes előlapja egy képernyő, és a káva eszméletlenül vékony. Mindezt megfejelve azzal a köralakú gombbal, egyszerűen zseniális
(nem véletlenül a Galaxy Note 2 a másik kedvencem kinézetben, annak ellenére, hogy ez a méret szerintem használhatatlan)
Viszont sajnos ennyi pénzt még jó ideig nem fogok telefonra költeni. Valaki kérdezte, hogy ki venne ilyet nexus helyett? Hát lehet, hogy én. A szoftver, frissítések és még ezer egy téren kétségkívül nem éri utol a Nexusokat, viszont elképesztően jól néz ki
(én nem érzem annyira szükségét a halom plusz szoftvernek (lehet azért, mert még soha nem próbáltam), az, hogy két évig kapok rá frissítést sem győz meg, feltéve ha ezen a vason a legújabb kiadott Android verzió jól teszi a dolgát!)
-
kcsa
veterán
válasz
Keeperv85 #44 üzenetére
Akkor a hat év kevés, lenne még mit tanulni:
"The latest family of Snapdragon chipsets will include the single-core MSM8930™, the dual-core MSM8960™ and the quad-core APQ8064™. All chipsets in the family will integrate a quad-combo of connectivity solutions — WiFi, GPS, Bluetooth and FM — and include support for near field communication (NFC), as well as stereoscopic 3D (S3D) video and photo capture and playback."
-
Keeperv85
nagyúr
"A GPS a SoC része épp úgy mint a Bluetooth, a Wi-Fi vagy az FM vevő, szóval nincs olyan, hogy nincs benne."
Ezt nem tudom miből következtetted ki, de én még egyetlen mobilt sem láttam ahol a GPS a SoC része lenne, pedig van vagy ~6 évnyi típusismeretem. Konkrétan erre a SoC-ra gondolsz? Mert amúgy a BT, a WiFi és az FM vevő szokott egy helyen lenni, de ebből többnyire az FM szépen kerülőúton ki van lőve és külön be van építve...
-
tjb007
nagyúr
A GPS a SoC része épp úgy mint a Bluetooth, a Wi-Fi vagy az FM vevő, szóval nincs olyan, hogy nincs benne.
Maga a készülék amúgy rendben van hardveres téren, szoftveresen már kevésbé de talán idővel majd javítani fogják a hibákat remélhetőleg külső segítség igénybe vétele nélkül.
A ZTE is kezd amúgy abba a hibába esni mint a Huawei, prémium gyártóként viselkednek közben meg ugye közel sem azok, sokat kell még tenniük azért, hogy azokká válhassanak. -
B1T3
addikt
válasz
carbapenem #41 üzenetére
Kizárt, hogy a kamera nem autofókuszos.
-
carbapenem
tag
gps hianya es kisebb aksi mellett, nehany oldal szerint a 13 Mpix-es kamerahoz nem lesz autofocus se, en nem vok mobilos fenykep megszalott, de a fentiek, nameg a mícro Sd hianya egy kicsit csokkentik a nyalcsorgast, de csak kicsit
-
GeryFlash
veterán
Miért venne vki ilyet az új nexus helyett? Nem mondom, nem rossz ajánlat, de akkor us zte, az meg legalább egy LG...
-
FET-MEN
veterán
Nggabi a nótjának az utódja
-
Cyberpunk
félisten
Hát csúcs teló és ZTE ez valahogy idegen nekem.
-
törölt tag
ezzel nagyjából egyet is kell értsek, csak annyit azért tegyünk hozzá, hogy nem csak ez a felület gagyi, hanem nagyjából az összes (Samsung, LG, Huawei, Oppo, stb). ami meg nem, az egy felfújt bloatware (HTC vagy MIUI). talán még a Motorola lenne elfogadható, csak pont ők is annyit nyúlnak bele, hogy ne legyen egyszerű frissíteni... nagyon kevés sajnos az értelmesen hozzáadott tartalom.
-
válasz
Pálin(t)ka #28 üzenetére
Na ne zsongics…
-
Matada2.3
veterán
Rosszat sejtek... A zte is rálép a htc útjára? Az nem lesz jó
-
-
Cannabis7
senior tag
eredetileg 2300 mAh-val jött vna, de mint ez a cikk is írja, drágábban és nagyobb akksival jön a tervezettnél, ezért lehet 2féle adat, hogy melyik a helytálló az majd kiderül
Pálin(t)ka
nem hinném, hogy a felbontás olyandrasztikus mértékben befolyásolná a fogyasztást, inkább a kijelző fizikai mérete, és technológiája.
A gps-t meg nem hagyhatják ki, egyébként is , hogy lehet ezt komolan gondolni, hogy egy csúcs klészülékben nincs GPS ?
-
Pálin(t)ka
tag
Full-HD kijelzőhöz 3000 mah? Nem lesz kicsit kedvés? Mert a Note 2 kapot Hd-ra 3200-t vagy valahogy így...
-
vgergo
aktív tag
válasz
pusszycat #18 üzenetére
[official website ][link][link][link][link][link][link]
Tessék 7 link ahol 2300mah írnak, köztük a hivatalos honlap is.
(#26) Pálin(t)ka
Note 2
3100mAh aksi
5.5" 720x1280 kijelzőNubia Z5
?2300/3000mAh aksi (sok helyen rosszul szerepel az adat, szerintem a 2300mah a jó)
5.0" 1080x1920 kijelzőKíváncsi vagyok,hogy melyik aksiadat a jó. Ha a 2300mah, akkor még arra is kíváncsi leszek, hogy az aksi meddig fogja bírni.
-
Nem írnak a GPS - ről mert magától érthetődik annak megléte.
-
kolosanyi
veterán
Ezeket a dolgokat elnézi az ember egy adott árkategóriáig, mert így tud alávágni a többieknek. Viszont egy ilyen drága készüléknél nem, ott mindennek stimmelnie kell, különben nem lesz kelendő a termék. Arról már nem is beszélve, hogy nagy presztízse nincs a cégnek, az általad vázoltakkal meg nem is lesz. Akkor miért venné ezt Gipsz Jakab az éppen aktuális galakszi, ikszpéria stb. helyett? (Más oprendszert nem is említve.)
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
Oppenheimer #10 üzenetére
Mondjuk arrafele nem annyira járok de végülis... A magabiztosság nagy fegyver
Viccet félretéve sajnos igazat kell adjak
-
kelzsoca
félisten
Hardveresen rendben van a készülék, szoftveres téren meg nyilván pont olyan lesz mint eddig, ideje lenne felnőni a nagyokhoz, ha már ők is ott próbálnak játszani, a Mi-favor felület egy kínai gagyi, a készülékre kerülő Android meg nyilván sehogy nem lesz optimalizálva (a plusz hozzáadott tartalomról nem is beszélve) ami nem is lenne gond, ha kiadnák a forrást, és a közösségre bíznák.
Továbbá egy 100k+-os készülékhez illett volna egyedi házat kitalálni, és jelen esetben nem a HTC One X-et lemásolni (főleg a hátlap)
-
No igen, biztosan kihagyták belőle a GPS-t
-
Aucor
senior tag
válasz
Oppenheimer #10 üzenetére
Ezért kell a titán verzió, használhatod közelharci ütőfegyvernek.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
hitvanyalak #9 üzenetére
8. kerületi gettóban is?
-
hitvanyalak
senior tag
Azért a ZTE tényleg próbálja feltornászni magát magasabb pozíciókra és ezt a készüléket én elő merném venni akárhol...
-
Oppenheimer
nagyúr
Nagyon erős ajánlat. Titán változat kéne.
-
mediumgecso
őstag
UHHH.....a titánt akarom
-
B1T3
addikt
Jól hangzik.
Kíváncsi vagyok, Magyarországon mikor lesz ennyiért kapható egy ilyen specifikációjú telefon.
-
roli543
őstag
Gyönyörű, de jöhetne ilyen 4 - 4.3 collal is :-D
-
mathaus=)
senior tag
Az szép. Szerintem még akkor sem lehetne egy szavunk sem ha ennyi lenne az ára itt MO-n mert most a piac egyik legjobb telefonjáról beszélünk. Az más kérdés hogy egyáltalán lesz-e itthon hivatalosan.
-
Barnee88
tag
3000 mAh akku és 7,6 mm??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Exkluzív titánburkolatban is piacra kerül a ZTE első, Full-HD megjelenítővel és négymagos processzorral szerelt okostelefonja.
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Láncfűrész topik
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Android játékok topikja
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HÚSVÉTI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest