Hirdetés
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robbertho
aktív tag
válasz
keep2000
üzenetére
Azt megkérdezhetem, hogy milyen USB HUB-bal próbáltad? Gondolok itt arra, hogy volt-e a HUB-nak külön tápforrása vagy sem.
Elméletileg az ilyen eszközök (amik külön táppal rendelkeznek) valamilyen módon jelzik a host felé (telefon jelen pillanatban), hogy nem kérnek tápot. A probléma akkor van, ha nincs jelezve, mert ilyenkor ha két 5V-os pint egymáshoz csatlakoztatsz csak elméletileg nem folyik áram, gyakorlatilag lehet köztük 0.1V (potenciál)különbség. Ami kb. 10mOhm kábelellenállással számolva ~10A áramot eredményezhet :\
Tönkre nem tenné a telefont, /ezt tapasztaltam is már egy sokkal kellemesebb módon: rá akartam kötni egy 500 GB-os külső vinyót (2,5"-os, nem volt külön táp) és kiírta értesítésben, hogy túláram az USB porton. Szóval van benne túláram védelem/, de nem működne az eszköz.Más téma, reagálva Kelzsoca egyik korábbi hozzászólására:
A mai napon raktam fel a Next ROM-ot, és szomorúan tapasztaltam kb. 10 mp-e, hogy az új lockscreen használatával is jelentkezik a fagyás a telefon felébresztése után (direkt nem raktam még fel egy alkalmazást sem). Egyértelmű a korábban már említett dolog, hogy a WiFi-hez van köze, mert addig nem reagál, amíg a WiFi-t nem dobja el (amíg el nem dobja, addig pedig szürke a wifi ikonja mindig).
A megoldás, hogy várni kell, esetemben kb. 1 percet és működik, de összességében azért elég zavaró
Mitől lehet? Hardveres probléma lenne (hogy-hogy sokaknál nem jelentkezett egyáltalán)?Szerintem nincs hozzá köze, hiszen nem történtek olyan szintű módosítások, de először nekem azután jött elő, hogy felraktam a Hope-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Automata kávégépek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Célegyenesben a Yettel TV
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Samsung S25 Ultra, 256GB, Titán Black, fóliás, gyári független, ajándék gyári bőr tok+biztosítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - független, garanciás, hibátlan
- Eladó iphone 14 256 GB csillagfény
- iPhone SE 2020 gyári független új akku
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest