- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz #40993792 #19350 üzenetére
Lehetséges. Csak éppen újra kéne építeni a komplett romot az Intel SDK-val és egy BCM4330-as FM támogatást beletenni a framework-be és az audio hal-ba. Lehetséges... csak hogy tisztán lássuk, ehhez az akaraton kívül erőforrások és elég magas szintű ismeretek kellenek. Akinél az megvolt, annál az akarat teljes hiánya is.
-
Tigryss76
tag
Sziasztok!
Mint emlitettem nemrégiben, sikerült törölnöm/letiltanom néhány gyári alkalmazást.
Itt vannak a screenshot-ok az app-okról. Azóta nincs képernyőfagyásom, és úgy tűnik a rendszer képes megjegyezni a csengő, illetve értesítő hangokat. Persze kell néhány nap, hogy biztos legyek, de egyenlőre jónak tűnik. Hátha segít, hátha valami app okozza.Üdvözlettel:
T
----------
Linkesítettem őket, a többi posztot pedig töröltem. - Zsolt
[ Módosította: #40993792 ]
Buta embernél nem tudsz okosabb lenni!
-
Tigryss76
tag
Sziasztok!
Eltelt 5 nap, és eddig minden rendben.
Nincs fagyás, nem felejti el a beállításokat a készülék.
Amit még tudni kell, hogy a wifi nincs folyamatosan bekapcsolva, csak ha kell.Üdvözlettel:
T
-
Samus
addikt
Ha még esetleg valaki használna ilyen készüléket. Megjött a minőségi MHL adapterem: [link]
Tökéletes a cucc, 1080p@24Hz a plafon, én 720p@60Hz mellett használom, elég sok felbontást képes a telefon kipréselni magán. Kicsit állítani kell a kép helyzetén, mert alapból kilógott a széle és teteje is, de sikerült tökéletesre belőni (külön lehet függőleges/vízszintes pozícióban piszkálni). Természetesen hang átmegy ( telefon nem is szól), és tölt is, ahogy kell. A Youtube alkalmazás vicces (a szemét nem enged 360p-nál nagyobb felbontást választani a minőségnél), lejátszás közben fekete a telefon képe ( kezelőszervek látszanak, ha rábökök, de TV-n az sem), ha nyomok egy vissza részt, a TV-n megy tovább, a telefonon ugye kicsibe került, és lehet böngészni, de a TV-n ugyanúgy megy a videó, mintha előtérben lenne.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
ZTE_luky
aktív tag
Sziasztok vettem egy OTG pendrive-ot és használni szeretném ZTE Grand X IN mobiltelefonomhoz, azonban olvastam hogy szükséges hozzá root. ÉN semmit nem értek a root-hoz teljes mértékben kezdő vagyok.. tudtok javasolni root-olást amit elrontani nem lehet olyan egyszerű?
-
Samus
addikt
Kiegészítés az MHL-HDMI dologhoz. A telefon nem jegyzi meg a legutolsó beállításokat, így minden csatlakoztatás azzal kezdődik, hogy kalibrálom a képet, mert túllóg...Eh...Az XBMC média centeres téma bukta, mert az XBMC csak a telefon kijelző felbontásán hajlandó működni, így a HD filmezést el is felejthetem (menni megy, Yatse-val álom kezelni, csak az értelme veszik el a felbontás miatt). A Youtube nem enged többet beállítani, mint 360p, így az is bukta. Tehát aki azt tervezi, hogy majd ezzel jól csinál magának egy média centert, azt el kell, hogy szomorítsam.
Jó hír, hogy a kábel működik Xperia SP-vel is, a rossz, hogy valószínű csak a gyári ROM esetében, mert SlimKat alatt nem lehet kalibrálni, nincs HDMI a menüben, és persze itt is lelóg alul-felül (fektetve meg mindenfelé).
Ha lejár a Screen Timeout, a TV azt érzékeli, hogy megszűnt a jel (ami gond, mert ha aktív az energiatakarékos mód, x idő után kikapcsol a TV).
A pendrive-hoz annyit, hogy elvileg FAT32 esetén nem kell hozzá root, NTFS esetén az USB OTG Helper miatt kell.
A rootolásról leírást itt találsz:
Ha okos voltál, és nem frissítettél, akkor B04 [link]
Ha frissítettél, akkor B06: [link]
(Remélem érted a linkek lényegét)
(A ROM milyenségét a Beállítások->Telefonról->Szoftververzió utolsó három karaktere árulja el.)
[ Szerkesztve ]
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
tPedro_
őstag
Sziasztok!
Nem tudom hogy a telefon vagy az android hibaja, de elso korben megkerdezem itt:
Talalkoztatok olyannal, hogy hiaba van kb 280MB ures hely a belso tarhelyen, de az alkalmazasokat nem engedi frissiteni?
Kiirja, hogy hiba tortent, nincs eleg hely az eszkozon. Van amikor mar a letoltes elkezdese elott felugrik az uzenet, van hogy csak a letoltes utan, telepites kozben.
Es nem kell nagy meretu appokra gondolni:
Pl. eBay - 9MB - megprobaltam athelyezni a telora, de szinten kiirja, hogy nincs eleg hely.Probaljak ki valami karbantarto programot?
Olyannal mar egyebkent talalkoztam, hogy egy adott programot ami az SD kartyara volt athelyezve, nem tudott frissiteni, csak ha visszaraktam a belso tarhelyre.
(A rendszerbeallitasok alatt 168MB ures helyet ir, az alkalmazasok kezelesenel pedig 288-at. Mindkettonek elegnek kene lennie egy 9MB-os programnak.)
Masik erdekes hibajelenseg, ezert a telo a ludas: Eldobja a halozatot, villog a piros led, aztan ha egy jo ideig nem tud ra visszalepni, akkor ujraindul de nem ker pin kodot.
Utana hasznalod tovabb, mig nem random ido utan fel nap, 1 nap egyszer csak keri a pin-t, aztan mukodik tovabb mintha mi se tortent volna. -
Samus
addikt
válasz tPedro_ #19364 üzenetére
Ez valami szoftveres bug lehet, én is találkoztam vele, ha az újraindítás nem segít, törölj valamit, akkor menni fog.
A random hálózateldobás típushiba, ami csak a T-Mobile szervizeiben NEM jelentkezik (tapasztalat), akárcsak a hívás közbeni hangproblémák. Az újraindulásos dolog nálam ritkán, de előfordul, a hálózat eldobása nagyon gyakori, pedig HSDPA területen vagyok, a net sebessége is bőven jó. Ilyenkor általában pár másodperc és újra észhez tér, bár jártam úgy, hogy fél napig nem voltam elérhető őkegyelme miatt.Engem a Wifi fagyás kerget a nem is tudom hová. Amint lehet, szabadulok ettől a telefontól (még két hónap hűség), és soha többet európai-kínai márka, de főként ZTE nem...
Közel két éve szenvedek ezzel a készülékkel. Ott rontottam el, hogy pár nap után, mikor előjött a hanghiba, nem álltam el a vásárlástól. Bíztam benne, hogy lesz új ROM, ami majd megváltást és javítást hoz. Nem kellett volna...
[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
"A random hálózateldobás típushiba, ami csak a T-Mobile szervizeiben NEM jelentkezik (tapasztalat), akárcsak a hívás közbeni hangproblémák. "
Kezdődik előröl úgy látom a történet. Nem: nem típushiba. Nálam pl. nem dobálja el a hálózatot és már vagy 5 hónapja nem indult volna újra, ha néha nem venném ki az SD kártyát, hogy rátegyek ezt-azt...
"Közel két éve szenvedek ezzel a készülékkel. Ott rontottam el, hogy..."
...helyette ott, amikor nem vitted vissza a hibás példányt, inkább szívatod magad vele és elméleteket gyártasz a magad menyugatására arról, hogy azért ilyen mert mind ilyen. Hát nem: nem mind ilyen... Egy bosszantó hiba volt nálam: elfelejti a wifi jelszavakat. Milyen meglepő: ezt pont az idézi elő, amivel a wifi hibáit akarták orvosolni >> B06-os szoftver. Mivel én a B05-öst használom, így köszöni szépen a készülékem, de ő boldog nyugdíjas korába lépve is elég jó egészségnek örvend!
-
Samus
addikt
válasz Keeperv85 #19367 üzenetére
Visszavittem, egy év után. A T szerint hibátlan a készülék, de azért egy gyári visszaállítást kaptam, úgy, hogy a root megmaradt...és olyan szinten hülyének néztek, hogy mit akarok itt egy hibátlan telefonnal, hogy már majdnem szégyelltem magam. A csóka tuti hogy olvasta ezt a fórumot, mert anélkül, hogy bármit mondtam volna azon kívül mi a bajom, azt mondta idézem: "nem kell mindent elhinni, amit a fórumokon írnak".
3000 pénzembe került az, hogy potyára vittem be a szervizbe. Azon csodálkozom, hogy nem törtem apró darabokra. Valószínű az volt az egyetlen szerencséje, hogy nincs hasonló kaliberű cserekészülékem.
Egyébként annyira nem gyártom az elméleteket, mert nem egy fórumtagtól olvastam, hogy mennyire örült, mikor megszabadult tőle. A sok szerencsés, akiknek meg sem nézték, rögtön cserét ajánlottak neki más típusra...
A B05 miféle? A 04 után 06 jött hivatalosan, nem?
[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
Hivatalosan igen. a B05-öst visszadobta a T még a teszt alatt, fogalmam nincs miért. Elég hamar B06 lett így ti már azt kaptátok meg. Nem szabadott volna őket békén hagyd: valószínű akihez került,az nem nézte meg szinte sehogy a készüléket. Másnak meg itt bevizsgálás nélkül cserélgettek. Magánvélemény: ha nem szeretném megtartani ezt a számom, már felbontottam volna a szerződésem velük...
-
Samus
addikt
válasz Keeperv85 #19369 üzenetére
Szinte biztos, ha helyi lettem volna, hordtam volna minden nap vissza, de épp elég volt egyszer elpocsékolni azt a benzint.
A magányvéleményt nem értem...ha hűség alatt szerződést bontanék, fél havi fizetésem menne rá...
-
Samus
addikt
válasz Keeperv85 #19371 üzenetére
Őszintén szólva tudod mi tart még a Magentánál? A készülékbiztosítás, és a nagy mennyiségű mobilnet (4600at fizetek a Mozaik XS + Net&Roll 1GB, ennyiért ennyit nem ad egyik sem). A sikítófrász törne rám, ha a drága új készülékemmel bármi történne, kacsintgatok a kékek felé, mert a G2 olcsóbb ott, és akár sokkal hosszabb időre is adják részletre (kezelési költségért), csak a díjcsomagok a vicc kategóriát súrolják, ha nem írok alá minimum 8000 pénzért/hó...
-
Repsol600
addikt
Sziasztok!
Milyen telóra lenne érdemes cserélni jelenleg a GXI-t?
Én is gondolkodok cserén, egyre többször fagy már le nálam is a wifi, képernyőfagyás is volt már többször is, + magától kikapcsolgat. -
tonyqa23
senior tag
válasz Keeperv85 #19369 üzenetére
Ezt a B05-öst mi nem kaphatjuk meg? Írtátok, hogy a B06-tal sokat zabál a wifi... ezzel nem?
Amúgy Next V3 kb tökéletes mindenre...vagyis hogy nálam semmi probléma nem szokott lenni.Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
Keeperv85
nagyúr
válasz tonyqa23 #19375 üzenetére
Publikus verzió soha sem jelent meg belőle, ám mivel a GXI-re nem valószínűsíthető új verzió érkezése LEHET hogy össze fogok rakni belőle egy kipucolt változatot. Igazából az a meglátásom, hogy inkább a JB vonal felé kéne orientálódni, mert a Motorola Razr I-re elég kiforrott fejlesztések történtek, de nekem erre nincsenek erőforrásaim... Intel kódúton még tovább tart forgatni egy-egy romot, mint ARM-re, mert egyszer ARM-re fordít egyszer még mellé Intel kiszolgálókat és Intel alapot is készít mellé.
-
Samus
addikt
Mostanában két nap alatt kétszer fordult elő, hogy alvásból bekapcsolnám a telefont, háttérvilágítás kapcsol, sötétben gombvilágítás is, de a kijelző fekete marad. Nem fekete kép, be sem kapcsol a panel. Kézzel feloldom, rezzen, hogy oké (LG Lockscreen), gombok nyomásra rezegnek, hangerő hangerőt állít, de semmi kép. Akárhányszor próbálom újra. Ilyenkor kikapcsoló hosszan nyomva és várni a kikapcsolásra...
Hogy mire kellene cserélni...
Az említett Moto G egy slágertermék, csak nem nálunk. Csak külföldről rendelhető. A gari így olyan, amilyen, viszont most néztem, hogy komoly custom ROM mennyiség érhető el rá, a C-Rom elég jól néz ki (AOSP), sokkal okosabb, mint a Slimkat, pedig az sem gyenge. Tiszta felturbózott Nexus.
Nekem csak kijelzőben kicsi (főleg, hogy a virtuális gombok miatt a GXIN mérete, ami használható marad belőle, mondjuk a felbontás impozáns, tudom, mert barátnőmnek SP van), egyébként tényleg igen nagy előrelépés. Főleg a közösségi támogatás miatt is (ha nem tetszik a gyári, bőséggel akad alternatíva).
Én szívem szerint G2-re cserélném. Csak azt úgy félteném, mint a hímes tojást...
@Csapoati
Moto G-t honnan szerezted be?[ Szerkesztve ]
-
Canonfan
senior tag
Én is cserélem majd a GXI-t csak én még egy kicsit később úgy november-december környékére tervezem a váltást.
Igen, szerintem egy keserédes telefon a GXI sajnos mert ha a hibákat nem számoljuk amik valakiknél előjöttek másoknál nem vagy nem annyira, ez a hardver szerintem gond nélkül elmenne a mostani középkategóriában is, ha kapna valahonnan egy jól összerakott Kitkat alapú romot.De sajnos hivatalos támogatás nincs, gari után javítási lehetőség nincs (vagy nem tudok róla) és sajnos a közössége is egyre fogy...
Jelenleg én két telefonban gondolkodok az egyik a Moto G (természetesen a 2014-es verzió), a másik a Xiaomi Hongmi 1S.
A 2014-es Moto G-t úgy emlékszem 60-ért láttam valahol, a Hongmi 1S meg úgy 55 körül van egy év magyar garival szóval kb. egy árban vannak.
De még nem döntöttem el melyik legyen, a Moto G mellett szól az alapból Kitkat gyári rom, és a megbízhatóbb név, a Hongmi 1S mellett meg az erősebb proci, a dual sim, és a MIUI...Bár eddig a Xiaomi mellett gondolkodom inkább annak a fórumába beleolvastam már, eddig a ramkezelését olvastam csak hogy valakiknél van vele gond, pontosabban hamar kilövi a háttérben futó appokat ha fogy a memória de elvileg nem mindenkinél, annyira viszont még nem méyedtem bele, mert amikor megveszem az még odébb lesz és addíg a MIUI-nál simán elképzelhető egy nagyobb frissítés úgyhogy majd megvétel előtt rákérdezek a fórumában az aktuális állapotra.
De még van időm eldönteni a vásárlásig hogy melyik is legyen...
-
tonyqa23
senior tag
válasz Keeperv85 #19376 üzenetére
Ez a 05 jól működik? Mivel jobb, mint a 06? vagy a Next v3? Ha jobb, miért dobta vissza a nemtomki?
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
Samus
addikt
válasz Canonfan #19378 üzenetére
Én követem a Hongmi 1S topikját. Felejtsd el. Nem néhány embernél. MINDENKINÉL van ez a ramkezelési hiba. Ez bug. Gyakorlatilag nem tudsz memóriaigényes alkalmazásokat futtatni, mert kirántja alólad (böngésző és zene, ami teljesen alapvető, nem megy). A böngészőt is, ha túl sok (3+) lapot próbálsz megnyitni. Jó páran most szabadulnának tőle. Ennyi hibája van, de ez taccsra is vágja a telefont. Frissítés. Elvileg MIUI, gyakorlatilag ez a hiba a kezdetek óta fennáll. Ami vicces, hogy a sima MTK-s Hongmi nem produkálja ezt. A Redmi Note sem (utánaérdeklődtem).
A B05 volt akkor az, amit a T-Mobile visszadobott, mert nem tartalmazta a sokak által utált szöveget, ha a hangerő 80% fölé kúszna, feldob egy ablakot (Halláskérosodás veszélye, Uniós előírás), amit vagy okézol, vagy nem, de addig semmit nem csinálhatsz.
[ Szerkesztve ]
-
tonyqa23
senior tag
válasz Keeperv85 #19382 üzenetére
Nextv3 sem felejti el a wifi jelszavakat. Akinek igen,az lehet rosszul töltötte le a romot es ugy rakta fel.
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
Samus
addikt
Valakinek megvan még a Next V3, a hozzá való CWM, és a módosítások (színes menü, stb.) egy csomagban? Az eredeti fórumon hiánycikk lett.
Más: szintén ebben a ROMban a Jelly Bean féle sáv azt jelenti, hogy lehúzva a nagy ikonos gyorsindító fogad?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz tonyqa23 #19384 üzenetére
Valóban? Nálam is elfelejti, pedig ha nem vagyok skizofrén, én töltöttem fel, én csináltam a Nextv3 romot...
@Samus:
Nekem megvannak még a cuccai, csak fel kéne valahová töltenem. A JB stílusú állapotsáv konkrétan az óra megjelenítését érintette. Az ikon mező nem lett módosítva, azon felül, hogy az ikonok sorrendje át lett rendezve a konténerben.
[ Szerkesztve ]
-
Samus
addikt
válasz Keeperv85 #19386 üzenetére
Emlékszel még a megváltoztatott sorrendre?
Illetve boldogan venném, ha felszórnád valahová, kedvem támadt kipróbálni. Szerettem a macedón ROMot, mert színes volt a beállítások rész.
Illetve ha megvan még a macedón ROM minden kiegészítőjével (a gyári, és a custom verzió, meg az apróságok), azt is eltenném.
Sajnos az eredeti fórumon minden link 404...
Köszi
-
tonyqa23
senior tag
válasz Keeperv85 #19386 üzenetére
Mondjuk arrol nem is volt szo,hogy pl darabra mennyi jelszot kene megtartania. Mert nalam igaz,h csak 2t,de soha nem felejti el. Ellenben par napja en is elkezdtem genyozni a hirhedt Android OS akksizabalasos dologgal. Erre volt mar vmi megoldas? Ugy vettem eszre,h vmi szinkronizacios dologgal allhat kapcsolatban. Amig csak egy gmailes fiokom volt szinkronizalva,addig minden ok volt. Utana jött megegy gmail fiok,egy dropbox,meg egy facebook fiok. Igy mar volt 4 cucc a Fiokok es Szinkronizalas alatt. Azota az Android OS toronymagasan vezeti a listat 50-70%-al. Most kitöröltem 3at,csak a regit hagytam meg es meglatom visszaesik-e a 5-7%-ra. Vagy hülyeseg az elmeletem?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz tonyqa23 #19389 üzenetére
Több fiók >> több szinkron >> érthetően több fogyasztás. Ám magában az, hogy maga az OS fogyaszt a legtöbbet teljesen normális, mivel a legtöbb folyamatot ebbe a kategóriába sorolja be.
Érdekességképpen megjegyezném, hogy a Blade G-men éppen egy nagyon alfa verziós KitKat fut, csaknem készenlétben van a teló, mert pl. a wifi és a kamera nem megy egyáltalán, illetve hang is csak a felső kis hangszórón van, gapps pedig nincs telepítve >> nos, most kerülte el reggel a 7. napot töltés nélkül, pedig azóta ~1,5 órát telefonáltam is vele...
-
tonyqa23
senior tag
válasz Keeperv85 #19390 üzenetére
Akkor miert volt jo hetekig,hogy csak 3-5%-ot mutatott,söt volt hogy a listan sem szerepelt. Az akksi is alig fogyott. Most 3x annyit zabal meg akkor is ha elö sem veszem a zsebemböl.
-
Canonfan
senior tag
Köszönöm szépen a hasznos infót!
Beleolvastam én is a topicjába, sajnos elég volt az utolsó oldalt elolvasnom hogy felmérjem a helyzetet...
Ez most sajnos elszomorított, ő volt a jelöltem kezdettől fogva, de így tényleg felejtős, sajnos.
Pedig máshol, és a Moilarena TV-ben dicsérik...Alternatív megoldásként eddig a 2014-es Moto G, és az LG L90 ami felmerült, majd meglátjuk, még addig mikorra tervezem a dolgot változik-e a helyzet.
A 2014-es Moto G-ről igazából még sok mindent nem olvastam, eddig egy gsm boltban találtam 60-ért de magyar tesztet, felhasználói tapasztalatot még nem olvastam, remélem mire telefont veszek elterjedtebb lesz több boltban is, és korrekt tapasztalatok is lesznek vele. Az előző Moto G-t azt tudom hogy sokan szeretik, de nekem a bővíthetőség miatt fontos az új verzió.
Az LG L90 meg pár dologban visszalépés, illetve stagnálás lenne a GXI-hez képest, gondolok pl. a kijelző változatlan felbontására, és a fényérzékelő, illetve az értesítő led hiányára, ami nem tudom mennyire zavarna. Az LG viszont szerintem egy megbízható márka, állítólag a szervizük is korrekt, így őbenne elsősorban ezért gondolkodom, semmi nagy extra, de amit tud az kiforrottan tudja.
A Hongmi 1S-t viszont nagyon sajnálom, ezért úgy vagyok vele, hogy mivel úgyis leghamarabb novemberben tervezem a váltást, annyi esélyt még adok neki, hogy akkor még ránézek a fórumára, és megkérdezem változott-e a helyzet, mert addig lehet kijön rá a 6-os MIUI, vagy az 5-öshöz valami nagyobb hibajavítás, meg olvastam ott valami készülőben lévő CM romról is, bár azt nem tudom meg lehet-e oldani a Xiaominál garivesztés nélkül. (Alapból magyar úton tervezem a dolgot, Kínából nekem túl lutri, főleg így. )
Ha nem, akkor sajnos a két alternatíva valamelyike az esélyes...
[ Szerkesztve ]
-
Joccc07
addikt
Hello mindenki!
Tudna nekem küldeni valaki egy gyári recovery csomagot?
Nagyon örülnék neki!
Előre is köszönöm!
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
Tigryss76
tag
válasz Tigryss76 #19359 üzenetére
Sziasztok!
Két hét után a helyzet változatlan! Nincs fagyás, nincs beállítás vesztés.
Ha valakinek van kedve és ideje kikisérletezheti,
melyik gyári app okozhatja a képernyőfagyásokat,
mert nekem szent meggyőződésem, hogy itt van a bibi.Minden jót!
T
-
Repsol600
addikt
Sziaszok.
Van 2 problémám, az egyik végülis nem nagy gond, de észrevettem, hogy pár napja a wifi jelző ikon szürke, néha vált csak át kékre. Eddig mindig kék volt.
A másik az, hogyha bezárok minden alkalmazást akkor is 60% körűl van a ram használat. Ha programmal bezáratok mindent akkor lemeg 30% körülire, de fél perc múlva megint 60-70% pedig semmi programot nem indítok. Ez is pár nap óta van csak. Már régóta nem telepítettem semmit nem tudom mitől van.... -
tonyqa23
senior tag
válasz Repsol600 #19396 üzenetére
Pár napig nekem is szürke volt a wifi ikon, bárhol wifiztem, de egy kikapcsbekapcs óta rendesen kék.
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy nektek működik a legújabb verziójú Camera MX?
Én már régóta használom, (igaz elég ritkán) és a közelmúltban jött hozzá egy nagyobb frissítés, akkor annyit csináltam csak hogy megnéztem, és örömmel konstatáltam hogy jobb lett a felülete, de fotózni nem fotóztam vele.Aztán utána megint kijött rá egy frissítés, és utána kipróbáltam vele képet készíteni is, és akkor ért a meglepetés, mert exponálás helyett egyszerűen kikapcsolt a teló...
A fókuszálás, élőkép ok, de exponáláskor képernyő elsötétül, telefon kikapcsol....Ezért most a gyárit használom, az működik, amilyen gyakran kell nekem megfelelő az is, de nem tudom mitől lehet ez, illetve másnál is van esetleg ez a bug.
Mindenesetre fent hagytam, megvárom hátha egy következő frissítés után rendbejön de szeretnélek megkérdezni titeket, hogy ti tapasztaltatok ilyesmit, esetleg megérné próbaképp leszedni a Camera MX-et és felrakni újra playből?
-
voci
tag
válasz Keeperv85 #19376 üzenetére
Ez a B05 miben különbözik a B06-tól. Mert nekem a B06 (és a NextV3 is) valami miatt nagyon gyorsan meríti az akkut. Már nem a GXI-t használom (pont emiatt), de tegnap este elővettem, és gyári visszaállítás után bekapcsolt wifivel, sim kártya nélkül, teljes töltés után 7 óra alatt 78%-ra merült (éjszaka, használat nélkül) . Ha a B05 jobb e téren, akkor megköszönném, ha közzé tennéd a romot.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest