Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
desigo
senior tag
válasz
BladePocok #661 üzenetére
A három éves fiamnak oda adtam játszani.
Hibátlanul működik máig.Fotózni szokott vele. -
ecchphoto
csendes tag
Továbbá létezik e olyan valódi sd kártyára linkelés, amivel tényleg békén lehet hagyni a belső nagyon pici romot?
-
ecchphoto
csendes tag
Sziasztok!
San Franciscora mi a legjobb utolsó CM ami nem android 4 feletti, csak 2.3.6 vagy 7, tudtok hozzá telepítési cikket? -
Dexter-2000
őstag
na nagy nehezen de megvan
-
Dexter-2000
őstag
helló gen 2 es blade hez kellenének a rootoláshoz szükséges fileok mivel sajnos a letöltési link halott
-
heidricha
őstag
Van egy Gen1, "TPT-vel Gen2" Blade-em, ezer éve a gyerekek nyúzzák, gondoltam, jó lenne valami friss ROM hozzá. Jelenleg 4.1 van rajta, nincs is vele amúgy semmi komoly gond.
Tényleg van jól működő 4.3, 4.4 is? Nem nekem kell játszani a verziókkal, mint régen, a gyerekek inkább csak használnák, így csak stabil érdekel.
Más: nincs valakinek maradék bevált fóliája a kijelzőre? Átvennék egyet; 6-os csomagot minek rendeljek már? Megduplázná a készülék értékét...
-
Kéne egy kis segítség, van egy HungarianIME.apk-m, még Blade-ből.
Ezt áttenném a Nexus one-ba, ami régen ment is, de most vmiért nem hajlandó telepíteni....
RootExplorer megvolt, jogosultságot adtam neki...
most látom ez a topic behalt
-
qwertyqwerty
tag
Sziasztok
Nekem lenne egy zte blade és aza a baja hogy magától nem tud bekapcsolni csak a töltő segítségével!
Hacsak simán bekapcsolom akkor megál a droidnál és úgy marad!
Szerintem azért csinálja ezt mert kivan rootlva meg van rajta recovery!
Ezeket hogyan lehetne levenni? -
albi31
aktív tag
Sziasztok!Látom sok a Guru,és ez jó jel,vagyis szerintem sec. alatt megoldódik a problémám,előre is köszi.
Lényeg:vettem egy ZTE BLADE-t(használt)beteszem a SIM-m,bekapcsol,jön az első üzenet:sajnáljuk!A root unistaller alkalmazás org.baole.rootuninstall folyamata váratlanul leállt.kérjük,próbálja újra.(bezárom a fület)..mondom,átdobom a telefonszámokat-névjegyeket,elindítom,megcsinálja,aztán jön hogy:"nincsenek megjeleníthető névjegyei" pedig gmail fiók létrehozva,szinkronizálás aktív.....ja,az előző gazdának is bent van a gmail account-ja,csak épp nem engedi eltávolítani,ha meg megpróbálom a "beállítások-Adatvédelem-Gyári adatok visszaállítása..akkor elindul egy folyamat és kidob vagy 6 opciót,de passz h melyiket szabad használnom,így inkább ide írom:
-reboot system now
-apply sdcard:update.zip
-wipe/data factory reset
-wipe cashe partition
-backup and restore
-mounts and storage
-advanced(és ebben több lehetőség szintén)Köszönöm a segítséget!(annyi,hogy hívásnál a hívó fél azonosítva van,vagyis a névjegy jön)
Ui.:GEN 2-es, kártyafüggetlen, rootolt.
API gingerbread egyedi ROM, 2.3.5 android + Launcherpro launcherUi2.:milyen appokat veszthetek el egy factory default kapcsán?(most 4.0.1.0-s Android van fent)
-
kicsien
csendes tag
válasz
ojojoj0213 #651 üzenetére
sziasztok
van egy ilyen készülékem és el lett rontva a biztonsági billentyüzár, igy most kéri a felhasználonevet és
a jelszót a gmail fiok addig nem enged tovább. gondolom egy egy frissités megoldaná számitogépen keresztül de nekem ez nem olyan egyértlmü mint a sony -nál mivel ott könyedén tudtam frissiteni mivel ott van update és pc suite -
ojojoj0213
csendes tag
Sziasztok!
Kerestem hasonló vagy az enyémmel megegyező problémát de nem találtam (talán mert kuka vagyok az ilyesmihez) Úgy fest bekakált a telefonom:
Tegnap az istenért se akart csatlakozni a wifire, ami tőle maximum 150 cm-re volt, gondoltam újraindítom, hátha segít. Nos, nem tette. Megáll a tudomány az androidos zöld manó utáni android szövegnél. Reméltem, hogy az akksi ki-be majd segít. Nem segített. Megpróbáltam újból, ezúttal akkis, SIM, memóriakártya ki és negyed óra múlva be, eredménytelenül. Ha töltőre teszem arra reagál ("Vissza" gomb pirosan világít).
Valaki járt már így vagy ért annyira a készülékhez/androidhoz, hogy segítsen nekem?
Várom a hszkat.
Köszönettel: J -
zobika
tag
ZTE Blade?
Nagyobb kijelző?
Ugyanakkora. És belsőben sokkal jobb az Y200.De egyébként, amit neked ajánlottak az a Blade 3, gondolom.
Az tényleg nagyobb kijelző, és kb mindenben jobb mint az Y200.
Így ha ZTE Blade 3, akkor azt válaszd. -
Vladislav
tag
Sziasztok!
A céges mobil flottában, párszáz forintért biztosítanának Huawei Ascend Y200 -as telefont számomra. Lehet választani ZTE Blade telefont is (asszem 15000 Huf-ért). Elvonatkoztatva, hogy harmindszor többe kerül a ZTE Blade, minőségbe, teljesítménybe melyik a jobb? Nyilván összehasonlítottam a telefonok paramétereit, jelemmzőit (ezek nagyon hasonlóak), így inkább a gyakorlati, felhasználói oldal érdekel. Egyébként nekem speciel a Blade jobban tetszik külcsinre, nagyobb kijelző, ,,komolyabb megjelenés" stb, De az ésszerű döntéseket szeretem.
-
Bigyoo
csendes tag
Sziasztok,
bár látom, hogy itt nem nagyon van élet, megpróbálkozom, hátha mégiscsak erre jár valaki és ad valami tuti tippet.
A ZTE Blade-em pár napja úgy döntött, hogy nem hajlandó konnektorból tölteni. Bedugom, látja, hogy be van dugva, de bármennyit hagyom rajta, nem tölt egy százalékot se. Gépről USB-vel tölt, de az baromi lassú, meg úgy egyáltalán, idegesít a dolog.
Esetleg valami tipp?
Wipe-oltam már battery stats-ot, megnéztem a settingst, semmi sem változott a beállításokban.
Valaki találkozott már ezzel? És meg tudta oldani?köszi előre is
-
ebeni95
tag
A tesztet olvasva eszembe jutott egy vicc. Lehet, hogy gagyi, de egy jó barátom mesélte: Telefon emosoknak.
(Elnézést, ha valaki szimpatizáns!)
Köszönöm a tesztet!
-
Smithy1986
tag
Sziasztok!
Ha valakit érdekel, akkor nézze meg a videómat, amit a SPB Shell launcherről készítettem.
Hihetetlenül felgyorsult tőle a gép. (viszont memóriát zabál, de engem a gyorsaság jobban érdekel.) -
Jacak
senior tag
Sziasztok! Egy barátom nevében kérnm a segítségeteket,behalt a Blade-je,s nem tudja életre kelteni,akárh. is próbálja.Idézem őt: "a fastboot ment parancssor alol,rebootolt a telo,azóta radugom akksi
> ki be és ujrainditas hang fel és bekapcs-al és azt irja a gép nem lehet
> felismerni az eszközt." Ha vki tud esetleg segíteni,azt nagyon szépen megköszönném.Sürgős lenne a dolog neki,mert nincs így most telefonja,pedig nagy szüksége lenne most rá. -
matepalfi
aktív tag
Nektek a Blade mennyit bír ki?
Azért kérdezem, mert ismerősömnek van ilyen és neki fél nap alatt lemerül úgy hogy nem is használja. Tényleg ennyit bír, vagy hibás darab? -
FET-MEN
veterán
hi all. ha minden jòl megy akkor x8 am elcserélem egy kis aranyos plédre. megéri? bejövò hívásoknál gyors? remélem nem gt540
-
heetomi
csendes tag
válasz
Danix100 #634 üzenetére
Szia!
Hát szerintem nagyon sokat nem tudsz tenni ellene, talán annyit, hogy keresel másik programot ami ugyanazt tudja ami neked nem kompatibilis. Egyébként ha marketban rákeresel egy programra, vagy játékra akkor csak olyanokat dob fel amik kompatibilisek a telefonnal. Nekem legalábbis így szokta.
Remélem sikerült segítenem.
-
Danix100
csendes tag
Sziasztok!!
Biztos volt már róla szó de megkérdezném!
2.2-es rendszerem van és az lenne a kérdésem,hogy elég sok alkalmazás nem kompatibilis a telefonra pl:
-N.O.V.A. 2
-FRONTLINE COMMANDO
-stb
és tudtok-e mondani valamit ,hogy mit csinálhatnék ez ellen??
Előre is köszönöm!!! -
Tybee21
senior tag
Sziasztok!
Az ehhez gyártott képernyővédő fólia a Wayteq Librához is jó?
Üdv!
-
M4L@y
tag
-
feri12
csendes tag
sziasztok ma vettem 1 blade-t és a wifim nem múködik normálisan nemtud kapcsolódni semmihez már leszedtem rá a wifi fixet is de így sem működik. Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném!
-
MoBiBence
csendes tag
sziasztok, segítségeteket kérem:
kezdő vagyok, feltelepítettem egy általános taskillert, de leakadt telepítés közben. kiléptem, kikapcsoltam kicsit később a telefont, és utána nem jutok el csak a zöld robotig vagyis az android feliratig, de tovább nem, nek kapcsol be sehogyan…így pedig új rom-ot sem tudok már felrakni, nem!? :S ötlet? -
kilincs89
tag
Én egy x8-at cseréltem re ilyenre... és hát ég és föld, nem gondoltam hogy ennyivel jobb. mind a két telefonomon főzött rom van, de a zte viszi a pálmát
Gyors, akadásmentes, sok ram van benne amit én ki is használok, gyönyörű szép kijelző, minden ami szem-száj ingere, igaz akksi nem az igazi, de nekem átlagos használat mellett két napot kibír, ami szerintem nem rossz. Ráadásul fillérekért dobálják aprón
Mindenkinek csak ajánlani tudom
-
Pötyi56
csendes tag
sziasztok! ma érkezett meg a telóm de spanyol nyelvű..össze vissza keresgéltem hol lehetne vissza állítani de kiakaszt az ideg már
légysz6i csegítsetek! amúgy nagyon jó kis teló!
-
Ricardo
titán
válasz
pixelking #625 üzenetére
Elvileg mindegyik 512 rammal rendelkezik már.Van olyan aki 2.2 vel vette.
Ha mégsem, és a gyári 2.2-re frissíted marad a garancia.Van egy sokkal jobban pörgő topicja is a pengének.
Olvasd el az első hozzászólást. Sokat tanulhatsz belőle. -
pixelking
tag
Sziasztok!
Most szeretnék egy ilyen telefont venni, és azt szeretném megkérdezni, hogy a Vodánál kapható változatokban mekkora végül is a ram mérete?
A másik kérdésem az lenne, hogy garanciavesztéssel jár-e a 2.2-es Androidra való frissítés (mert ugyebár nem ilyennel árulják?), mivelhogy az appokkal nem akarom a telefont terhelni?
Válaszotokat előre is köszönöm: egy leendő Blade tulaj
-
Pötyi56
csendes tag
húha akkor gyorsan rendelek egyet a t-mobile nál
nem akarok lemaradni mert tényleg tetszik a telefon! majd még jövök kérdésekkel amit nem találtam meg, sajnos az elmúlt 2-3 évben nemnagyon foglalkoztam telelfonokkal..kicsit lemaradtam az android típusokkal meg a rommal meg ilyenekkel oO köszi a segítséget!
-
Pötyi56
csendes tag
Sziasztok!
úgy döntöttem hogy szeretett Nokia 5310 XpressMusicomról át térek én is ilyen telefonra, és nagyon megtetszett az ár/érték aránya ennek a telefonnak!Olvastam a hibáiról(pixelhiba,meghalás stb..) ezért szeretnék véleményt kérni azoktól, akiknek hosszabb ideje van már meg ez a teló, hogy milyen hibákat vélnek felfedezni ez idő alatt, és hogy teljesít a kicsike! Nem vagyok nagy igényű, nem izgat a rossz minőségű kamera és hogy néha beakad..időhiány miatt csak főként zenére és netezésre használnám..
előre is köszi a segítséget! -
heetomi
csendes tag
Egy napja használok Bladet és eddig nagyon nagyon tetszik és meg vagyok vele elégedve.
-
svili
tag
Ez egy xxlgms -től rendelt független darab.
Erre azért én nem vennék mérget - annak idején én is szerettem volna az említett boltból Blade-et venni, de csak előjegyzést vettek fel, mert 4-5 db-onként szállítottak..
Tudni kell, hogy ebben az időben csak a T forgalmazta a készüléket, így valószínűleg "sufni"-függetlenített telefonokról volt szó, ki tudja, milyen ROM-mal..Feleségemnek volt Blade-je, az általad említett hibák közül talán csak a wi-fi hiba volt tapasztalható, de egy program letöltése után az is megjavult. Tény, hogy az 5800 wi-fi-je jobb volt (az is megfordult a családban), de a telefonálással, mobilnetezéssel nem volt semmi probléma. Sajnos a kamera tényleg nagyon szar, a zenelejátszó is elég szerény - de egy jobb fülessel és lejátszóprogival eléggé tisztességesen szólt. Persze nem egy SGS - nem is kerül annyiba...
Egyébként 2.2 Froyo volt rajta, T-s függő (de nem T-s ROM).
A nagy fikázópartikat nem értem csupán, minden napi használatra szerintem a symbian most is megfelel, a tökéletestől igen messze van, de megfelel.
Én is szerettem anno a symbiant - de azért lásd be elszaladt felette az idő.
Én még január végén egy C7 és egy SGS között "ingadoztam, mint a középparaszt", végül SGS-em lett.. -
gthomma
senior tag
válasz
#40993792 #614 üzenetére
Ez egy xxlgms -től rendelt független darab.
Nem volt moddolva, az az OS fut rajta amivel megérkezett.
Azt mondod hogy egy 2.3.4 -es androiddal sokkal jobban muzsikálna ?Ezek szerint ez is olyan mint a nokiák, állandóan frissíteni kell az os-t hogy orvosoljuk a felmerülő hibákat.
Nekem nagyon nem jött be ebben az állapotban, mondjuk az 5800-as sem muzsikált valami jól az 50-es verzióig, C6-os hibrid os-el már szinte tökéletes voltA 2.2-es andridot a HTC-n próbáltam, nekem még szokatlan és fura.
De a symbiannal is így voltam a 6600-nál, meg kell szokni.
A nagy fikázópartikat nem értem csupán, minden napi használatra szerintem a symbian most is megfelel, a tökéletestől igen messze van, de megfelel.
Az android frissítése ha nem gyártói frissítésről van szó, nagyon nyögvenyelős, a főzött symbianokat sokkal egyszerűbb felrakni. -
gthomma
senior tag
A nokia az MS -el még nagyobbat fog bukni, a symbian és az android fúziójából lehetett volna valami.
Mert ugyebár a nokia is próbálkozott linux telefonnal.
2 saját telóm van egy N95 8GB és egy HTC TouchHD, a HTC-n természetesen "főzött" rom van mert a gyári 6.1 hitetlenül szánalmas volt.Kíváncsi lennék hogy muzsikálna a ZTE egy 6.5 -ös Windowszal
-
gthomma
senior tag
3 hétig használtam ezt a szutykot, Nokia 5800 után, hát meg kell mondjam ritka nagy hulladék a készülék.
Unkaöcsém vásárolta függetlenül 40k-ért, meg is bánta rendesen, az egész készülék olyan "piaci" vagy "aluljárós" érzetet sugároz magából.
Megértem hogy a mobilaréna tesztelői és fanjai rühellik a nokiát, de ez az ipari hulladék az eddig legnagyobb trágya amit használtam.
Egy ZTE ZXV10 W300B -re nem tud csatlakozni wifi-vel, a 5800-as simán megteszi.
Hogy melyik nokiával kellene összehasonlítani? Az 5230-nál talán jobb.
A nokia C5-03 olcsóbb és 3-4 kategóriával jobb készülék.
A képek minősége amiket készít hígfos kategória, a rádió érzékenysége dettó, ha filmnézés közben bejövő hívást kapunk a "telefon" szó szerint összefossa magát, ilyet legutoljára a Winmobil 6.0-nál tapasztaltam 64MB rammal megáldott készülékeke esetén.De tulajdonképpen csak az árral van bajom, egy ilyen dzsunka telefonért max 15k szabad adni függetlenül, szolgáltatónál pedig ennek kellene lennie a 20 illetve 70 forintos kezdőrészlettel elvihető készüléknek.
-
rytsye
csendes tag
Szevasztok! Sajnos nincs időm végigolvasni a topic-ot de segítséget kérek.
Volt már valakinél olyan probléma ,hogy a készülék néha talál wifit ,néha nem talál aztán ha csatlakozok a kapcsolat megszakad stb.tömören problémás a wifi.
Hogyan orvosolható ez???????Köszönöm!!!!!!!
-
SentryGun
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy mi a különbség a gen1 és gen2 Blade között? -
tevike
senior tag
Sziasztok,szerintetek egy ZTE BLADE 2.3.4-el vagy Iphone 3G ?
Miért és mennyire jobb a másik,illetve mivel?! Vélemény kell nem teszt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe a híres ZTE Blade, ami egy komoly androidos készülék alsó kategóriás áron.
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest