- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Pici telefon, óriás akksival?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
hát, Wuhan elvileg 9 milliós
gyakorlatban inkáb csak 7, a többi az agglomeráció, meg ingázó lakosok. és erre a városra jelenleg nem jut egy darab metró sem, és a Jangce felett is két darab hídjuk van, ami napi rendszerességgel természetesen bedugul...
na mindegy, itt még javában a cdma nyomul, nemhogy 3G. bár az igaz, hogy a 3G elég tág fogalom... -
törölt tag
hát, a két szolgáltató közül a China Unicom biztosan nem nem tud 3G-t szolgáltatni, nekik csak CDMA x1 hálózaton megy "nagy sebességű" adatkommunikácó, de ez is olyan EDGE szinten van. a China Mobile honlapján meg nem találtam semmi konkrétumot, emlegetnek 3G-t, de még azt sem találtam meg pontosan, hogy ez most WCDMA, TD-SCDMA vagy micsoda... igazából amiről én tudok, az valami olyasmi, hogy ilyen TD-SCDMA lefedettség van pár nagyobb városban, és azon kívül más nem sok. de ha tudsz mutatni valami linket, ahol le van írva, hogy pontosan hol és milyen hálozat üzemel, akkor megkövetlek, én még nem találkoztam vele...
egyébként nem tudom leesett-e, de én soha nem szoktam fikázni a kínai cuccokat, szóval a hozzászólásod többi részét nem is értem, ha nekem szólt...
szerk.: [link] itt azt íják, hogy most írták ki a tendert, és most év elején indul majd el egyáltalán az egész, ráadásul az is TD-SCDMA lesz...
-
Kinai
csendes tag
válasz
#16820480 #13 üzenetére
Erdekes informacioid vannak a kinai szolgaltatasokat illetoen.Egeszen regota mukodika 3G is.
En azt gondolom,orulnel,ha "szereny"!! kis hazadban hasonlo minosegu szolgaltatst biztositananak hasonlo aron!!AZT HISZEM AKKOR IS A FOLDON JAROK,HA MEGJEGYZEM,A HASONLO "GAGYIK" GYARTASABAN A MAGYAR IPAR MEG HOSSZU IDEIG NEM TUD HOZZA SEM SZOLNI!!
EPITO A KRITIKAD!! DE NEM VAGY TAJEKOZOTT ES REALIS! CSAK ZAROJELBEN JEGYZEM MEG,EZ A MOBIL KB 25000FT.TALAN ANNYIT MEG ER IS!!
SAJNALOM! -
bejmuller
aktív tag
Ezeknek a kinai masolatoknak az alap kepernyojen, alul mindig ott figyel 5 ikon. Azmiaz?? Gondolom valami gyorsindito ikonok, mert laccik rajtuk, de hogy van az hogy gyartotol fuggetlenul mindegyiken ott van?
-
törölt tag
válasz
blueMerle #12 üzenetére
van logika az előlapi kamerában 3G nélkül is (főleg, hogy Kínában egyáltalán nincs 3G hálózat), ugyanis vannak, akik ezt használják piperetükör helyett. és most ezen lehet röhögni, de nem sokkal feleslegesebb dolog ez, mint maga a videótelefonálás...
bár az igaz, hogy egy ekkora telefont nem elsősorban lányok kezében lehet elképzelni.amúgy nem azért, de majdnem az összes flipes telefonnal csak kinyitva lehet "normálisan" fotózni. akkor hol is gáz ez? ja, tudom, sapkaaa...
-
Emosz
tag
Ne oltsátok már rommá ezt a kínai remekművet
Minek előlapi kamera ha csak gprs van
-
Azt a szuper márijó wördöt kérem!!!
Mekkora játék volt az... Még most is megvan SNES-en -
Gzolo
senior tag
Kívül "Symbilány" ,belül Windows. Kínai mérnökök nem semmi
-
Ricardo
titán
Az ikonok sem nagyon hajaznak a Noikára
-
nemma
addikt
"A Nokia E90 felsőkategóriás üzleti modell átértelmezett kiadása került ki egy kínai műhelyből"
Ez mennyire jó mondat már?Azért jó, hogy ott figyel a Windows billentyű is
-
kavicssli
addikt
általános iskolásoknak jó lenne...
-
BloodRay
veterán
Ezek a kínaiak...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Íme egy készülék mely egyértelműen a Nokia E90 nyomán született, legalábbis ami a dizájnt illeti.
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- DJI topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Megújult a PROHARDVER!
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest