- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Echoo
senior tag
Sajnos én betegebb vagyok a cikkírónál. Talán egy T-Mobile Pulse volt a fertőzés kezdete (később Pulse Minim is volt)? Már nem is emlékszem pontosan. Volt Xperia X10, X10mini, X10mini pro, aztán az okosabb Minikből is mindkettő. ZTE Blade 1 és 3, V970. HTC-ből Hero, Desire, Incredible. Huawei Y200, G300. Alcatel 995. Samsung Galaxy S és Ace2 valamint Advance is, de Nexusból is volt S és i9250 egyaránt. Aztán próbáltam kínaiakat is, Jiayu G2, G3. LG-ből GW620, Optimus 2X, 3D, Black, L7 (rakat sz@r), L9 (ez meglepően jó 45-50 körüli használt áron), és most tegnap óta egy vadiúj 4X HD.
Bizonyára kihagytam pár készüléket, a WP7-es kicsapongásokat nem említettem, de ha egyszer rám jön, megírom a történetemet. Meg kéne állnom, de nem megy. Olyan, mint másnak a kártya, a játékgép, vagy a kocsma. Csak ebbe talán nem döglök bele
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- Vicces képek
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest