- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Yettel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
Új hozzászólás Aktív témák
-
toldy
őstag
relatíve, hiszen ha azt nézük hasonló rában megy a két lap így szerintem az asus jobb választás, hiszen jobban felszerelt ( néhány kiemenet, usb3, wifi, bt,és magfeloldás, amit a shappire lap nem támogat, illetve szerintem az elrendezés és a support is az asus felé billenti a mérleget.) Nem azt mondom hogy rossz lap a shappire hanem azt hogy az asus jobb.
-
zodo
nagyúr
Sapphire olcsóbb kb. 5k-al, de írtam is róla véleményt.

Legolcsóbb normál DDR3 4GB-os 1333mhz-es kit amit megvettem volna, jelenleg 14.460.-
Amit vettem ugyanezen paraméterekkel csak So-Dimm azok 17.000-be kerültek és kisebb helyet foglalnak.Proci, meg tényleg jó vétel volt 22,8k-ért.

Szerk:
Remélem Osibaa is erre téved és megcsodálja a galériámat, mert eddig senki nem nézte meg.
,pedig már át is helyeztem a cikk végéről, hátha.
-
kisza25
félisten
Azt viszont, hozzá kell, hogy tegyem ütős gép lett így is

az everest eredményekben hozza a proci a Phenom II X4 black szintjét és az én procim, is csak jelenthet neki, kb 20%-al gyorsabb a tied, a 4mag azért 4mag
Nem tudom ki ajánlotta ezt a procit, de jó vétel volt az már biztos
-
zodo
nagyúr
Nem vitatom, mert elképzelhető az állításod, de akárhogy is nézzük az mégis csak egy "herélt" PCI-E 2.0-s 16x-os csati.

Akkor fogom javítani, ha a gyártó is megteszi.
Expansion Slot / 1 x PCI-E x16 slot (support up to x4)
Szerk:
(#3) HookR
Én is így vélem.
Annyi az egész, hogy nincs végig "vezetékelve" az összes érintkező.Szerk2:
Már csak az hiányzik, hogy az Ipaq-ról is itt beszélgessünk.
, pedig milyen jó kis konfigot raktam össze és törtem magam a cikk tartalmi részével.

-
HookR
addikt
A szóban forgó PCIe v2.0-s csatlakozó márpedig x16-os (fizikailag) és (elektronikailag) mindössze az x4-es sebességet biztosítja a chipset felé, lévén nem volt elég hely az összeköttetésnek. (Több rétegű nyákkal valószínűleg megoldható lett volna, de az drágább is egyben)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- Gaming PC - R5 9600X,RTX 5070 12GB,32GB DDR5,1TB NVMe,850W
- Ultra PC - R7 7800X3D,RTX 5080 16GB,32GB DDR5,1TB NVMe,1200W
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Lenovo Legion 5 15ARH05H - Gamer Laptop
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest