- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
toldy
őstag
relatíve, hiszen ha azt nézük hasonló rában megy a két lap így szerintem az asus jobb választás, hiszen jobban felszerelt ( néhány kiemenet, usb3, wifi, bt,és magfeloldás, amit a shappire lap nem támogat, illetve szerintem az elrendezés és a support is az asus felé billenti a mérleget.) Nem azt mondom hogy rossz lap a shappire hanem azt hogy az asus jobb.
-
zodo
nagyúr
Sapphire olcsóbb kb. 5k-al, de írtam is róla véleményt.

Legolcsóbb normál DDR3 4GB-os 1333mhz-es kit amit megvettem volna, jelenleg 14.460.-
Amit vettem ugyanezen paraméterekkel csak So-Dimm azok 17.000-be kerültek és kisebb helyet foglalnak.Proci, meg tényleg jó vétel volt 22,8k-ért.

Szerk:
Remélem Osibaa is erre téved és megcsodálja a galériámat, mert eddig senki nem nézte meg.
,pedig már át is helyeztem a cikk végéről, hátha.
-
kisza25
félisten
Azt viszont, hozzá kell, hogy tegyem ütős gép lett így is

az everest eredményekben hozza a proci a Phenom II X4 black szintjét és az én procim, is csak jelenthet neki, kb 20%-al gyorsabb a tied, a 4mag azért 4mag
Nem tudom ki ajánlotta ezt a procit, de jó vétel volt az már biztos
-
zodo
nagyúr
Nem vitatom, mert elképzelhető az állításod, de akárhogy is nézzük az mégis csak egy "herélt" PCI-E 2.0-s 16x-os csati.

Akkor fogom javítani, ha a gyártó is megteszi.
Expansion Slot / 1 x PCI-E x16 slot (support up to x4)
Szerk:
(#3) HookR
Én is így vélem.
Annyi az egész, hogy nincs végig "vezetékelve" az összes érintkező.Szerk2:
Már csak az hiányzik, hogy az Ipaq-ról is itt beszélgessünk.
, pedig milyen jó kis konfigot raktam össze és törtem magam a cikk tartalmi részével.

-
HookR
addikt
A szóban forgó PCIe v2.0-s csatlakozó márpedig x16-os (fizikailag) és (elektronikailag) mindössze az x4-es sebességet biztosítja a chipset felé, lévén nem volt elég hely az összeköttetésnek. (Több rétegű nyákkal valószínűleg megoldható lett volna, de az drágább is egyben)
Új hozzászólás Aktív témák
- Reklámblokkolók topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Anime filmek és sorozatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- GTA V
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A15 GAMER LAPTOP 15.6" FHD IPS 144Hz -25% Ryzen 5-7535HS 16GB, 512GB RTX 2050 4GB
- XBOX Series S 512GB, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- ASUS VivoBook Max X541UVK i5-7200U 8GB RAM 512GB SSD NVIDIA GeForce 920MX 2GB Windows 11
- Szép! HP EliteBook 840 G10 Hordozható Ultrabook Fémház 14" -50% i5-1335U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Új OEM INTEL XEON E-1241V3/E-1270V3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest