Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Mobil flották
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Ismét összefogott az Xplora és a HMD
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
zdanee
őstag
Ha már fent van a linux, álltalában igen. Nem merem 100%-ra mondani, mert akadt, akinek nem. Legrosszabb esetben 2Gb + 2GB felosztásban mennie kéne. A Class4 alapjában meghatározza majd a rendszered sebességét, egy Class6 pl 50%-al gyorsabban tölt és kezeli a SWAP-et. Bár annyir már én sem akarok rááldozni, én Class4-ekkel tolom. A fentebb linkelt youtube videómban megnézheted, ez mire elég, nincs megvágva indítástól leállásig.
Amúgy most dolgozok egy kezdőbarát disztrón, amibe belerakom az összes eddigi hackemet. Z2sidX alapokra építkezem, így gyorsabb a sidetracknél és kevesebb a feleslegesen telepített program. Ja és van működő gcc-m, azaz lehet az eszközön programozni. Magyar kiosztás is lesz benne. Alaposan akarom tesztelni, hogy ne legyen később sírás-rívás, ezért szombat-vasárnap körül adom csak ki. Momentán az ominózus pixelhibás példányt nyúzom vele, miután kineveztem a topic állatorvosi lovának

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest