- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
zdanee
őstag
Ha már fent van a linux, álltalában igen. Nem merem 100%-ra mondani, mert akadt, akinek nem. Legrosszabb esetben 2Gb + 2GB felosztásban mennie kéne. A Class4 alapjában meghatározza majd a rendszered sebességét, egy Class6 pl 50%-al gyorsabban tölt és kezeli a SWAP-et. Bár annyir már én sem akarok rááldozni, én Class4-ekkel tolom. A fentebb linkelt youtube videómban megnézheted, ez mire elég, nincs megvágva indítástól leállásig.
Amúgy most dolgozok egy kezdőbarát disztrón, amibe belerakom az összes eddigi hackemet. Z2sidX alapokra építkezem, így gyorsabb a sidetracknél és kevesebb a feleslegesen telepített program. Ja és van működő gcc-m, azaz lehet az eszközön programozni. Magyar kiosztás is lesz benne. Alaposan akarom tesztelni, hogy ne legyen később sírás-rívás, ezért szombat-vasárnap körül adom csak ki. Momentán az ominózus pixelhibás példányt nyúzom vele, miután kineveztem a topic állatorvosi lovának
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! HP Omen - i5-7300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest