Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- 10, 15, 20: egy kis iQOO-val megfejthető a számmisztika
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Hétéves az EarFun, október végéig ünnepi kedvezményeket ad
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Ó hogy az a...
Pont tegnap küldtem be címlapra egy tesztet, ami egy nagyon hasonló eszközről szól (sarkítok, nem teljesen, mert az egy HPC, de tudásban hasonlít ehhez a masinához). Valószínű ezért most egy darabig nem kerül ki az írásom, de ha szereted ezeket a kis gépeket, akkor neked is biztosan tetszeni fog az is
Én nem ismertem eddig ezt a modellt, de nagyon tetszik, imádok ügyeskedni, buherálgatni és pont kellene egy kis linux terminál. Valószínűleg rövidesen be fogok ruházni egy ilyenre. Imádni való kis kütyük és tényleg nem valók mindenkinek, de akinek van kedve, türelme és szakmai tudása hozzá, annak tökéletes kiindulási alap.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Google Chrome
- ANNO 1800
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- Gumi és felni topik
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest