Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Ó hogy az a...
Pont tegnap küldtem be címlapra egy tesztet, ami egy nagyon hasonló eszközről szól (sarkítok, nem teljesen, mert az egy HPC, de tudásban hasonlít ehhez a masinához). Valószínű ezért most egy darabig nem kerül ki az írásom, de ha szereted ezeket a kis gépeket, akkor neked is biztosan tetszeni fog az is
Én nem ismertem eddig ezt a modellt, de nagyon tetszik, imádok ügyeskedni, buherálgatni és pont kellene egy kis linux terminál. Valószínűleg rövidesen be fogok ruházni egy ilyenre. Imádni való kis kütyük és tényleg nem valók mindenkinek, de akinek van kedve, türelme és szakmai tudása hozzá, annak tökéletes kiindulási alap.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest