- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
runner 125 #14 üzenetére
miért, kinek jutna eszébe a telefonnal 10mpx-es fényképeket készíteni? hát nevetséges az egész, akkor már megfogok egy fényképeztő, és viszem magammal...
(ha érted a párhuzamot)
-
válasz
runner 125 #14 üzenetére
Az előbbi leírásomban sántítottam egy kicsit, van nagy TV az ismeretségben, viszont nincsen rákötve, csak egy PS3 (natúran, hálózat nélkül), DVD meg egy UPC-s set top box. Ebből a helyzetből talán a mobil rádugásával lehet a legegyszerűbben képet csiholni.
Szerintem mint képesség, nem fáj.
-
válasz
runner 125 #12 üzenetére
Gondolom otthon magadnak nyilván nem, de egy ismerőshöz átkocogni filmmel azért jó lehet. Nem azért mondom, nekem se itthon, se ismeretségben nincs 1080p-re alkalmas felszerelés, de ezt nem tartom elképzelhetetlennek.
-
válasz
runner 125 #10 üzenetére
morocan már megmondta a tutit, két fronton is: "Legfeljebb, ha van otthon FullHD kijelződ(monitor, tv), akkor közvetlenül a telefonról nézheted a filmjeidet." és "Vagy csak az eszköz számítási erejét szerették volna demonstrálni a HD videózással?". Én is pont erre a kettőre gondoltam, mint motiváció. Nameg parasztvakulj-faktor.
-
geri|
aktív tag
De vajon akarok én egy ekkora kütyünk 1080p HD videókat nézegetni?
-
morocan
csendes tag
Szerintem a hardware-s 3d gyorsításnak van értelme(szebb, jobb játékok/kezelőfelület/stb.). A HD videó dekódolás hasznossága már kérdéses. A kijelző felbontása nem nem indokolja. Legfeljebb, ha van otthon FullHD kijelződ(monitor, tv), akkor közvetlenül a telefonról nézheted a filmjeidet. Mondjuk ez annyira nem életszerű.
Vagy csak az eszköz számítási erejét szerették volna demonstrálni a HD viedózással?
Egyébként a Plaszma OS, nem egy átszabott Android, vagy egy skin. Az egy teljesen független linux alapú oprendszer, beágyazott környezetbe. A Creative kifejezetten a saját fejlesztésű stemcell technológiájú prociaira optimalizálta.
Az Androidon is végeztek egy kis optimalizációt a zms-05-ös processzorhoz, de ezzel a felhasználók legfeljebb akkor szembesülnek, amikor a telefonjuk gyorsabban működik. -
Quasi_modo
nagyúr
Mi a bánatnak ez? Semmi értelme.
-
Wajk
addikt
hátha a kijelző 3,1"-os és ennyi még az "üres" hely a készüléken akkor ez inkább egy ZiiL
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest