- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Én nem reménykedem mert 1ikhez sincs szerencsém, csak megjegyeztem, hogyha már ennyire eröltetik az Apple-nél a játékplatformosodást akkor nem ártana mert hiába a tökéletes multitouch kijelző a gravitációs gyorsulásmérővel, ha az élményt rontja hogy ezek miatt szart sem lehet látni a kijelzőből. Vagyis volt Ipod touch-om de eladtam, mert nem voltam megelégedve vele. A jelenlegi Cowon D2-es kielégít minden téren
-
Xaels
félisten
A játék igényesen meg van csinálva (bár azért látszik, hogy nem ártana már ha az Apple csinálna egy normális kézi-konzol dokkolót az iphone/ipod touch -hoz mert ez így vicc, hogy a képernyő felét kiteszi a navigáció). A csajról meg annyit, hogy dekoratív és vonzó mindaddig a pillanatig amíg meg nem szólal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- Ryzen 3 7320U/8GB DDR5/512GB NVME SSD/Radeon 610M/ Notebook.
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 FE + / Ultra - Wi-Fi / 5G / Bontatlan - 3 év gari
- Playstation 4 500GB + Ingyen Szállítás
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest