Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Pedig de. Kb három hónapja próbálom használnia Zendet, és vannak nagyon jó dolgai, de van néhány rettentő idegeítő dolog is benne. Pl. hogy rettenetesen nehéz felüldefiniálni a formok kinézetét (illetve HTML tagjait) .Sajnos magyar nyelven meg még kevesebb infó van Zendről, érdemes prog.hu-ra benézni, abszolút nem elterjedt.
Egyik munkatársunk nagyon otthon van benne, olyanokat használ, én csak lesek. De jó, hogy mutattad az oldalt, én pl. nem tudom mi az iterátor, meg pl. mutatták azt is , használjak Countert egyik helyen iterator helyett , azt sem vágom mi. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító teszt
Aktív témák
- LEGO klub
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Nintendo Switch 2
- Robot fűnyírók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest