Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ricco_hun
üzenetére
Azt még elfelejtettem hozzátenni, hogy Intel oldalon csúnyán meg kell nézned, mire képes a vásárolni kívánt chipset és CPU - példának okáért lehet említeni a hardveres virtualizáció-támogatást. AMD-nél ezt egyszerűen megoldották: Athlon tudja, Sempron nem tudja. Intelnél nem tudja a Celeron, a Dual Core és még a C2D-k közül sem mindegyik.
i3/i5/i7 mind külön socket lesz, ha jól rémlik, tehát ha vki bevásárol az egyikbe, onnan aztán nincs mozdulás semerre sem nagy anyagi érvágás nélkül...
-
Morden24
nagyúr
válasz
Ricco_hun
üzenetére
Intelről AMD-re, mint Morden
Én a váltás miatt már halmozottan hátrányos helyzetű vagyok, mert ha intelen váltanék i7/i5-re, akkor is alaplap+proci+memória cserére kényszerülök. Ha váltok/fejlesztek, akkor már DDR2-re nem tenném, mert akkor meg a legközelebbi alkalommal szívok pont ugyanennyit.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-13900K + ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO + Opcionálisan G.SKILL 32GB CL34 6800 és hűtő
- AMD AM5 Ryzen 7700 - Vadonatúj
- Intel Core i7-8700 6-Core 3.2GHz LGA1151 Processzor!
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- MSI NVIDIA GeForce RTX 3090 3X OC GPU Kitűnő állapotban
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest