- Netfone
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexus6
aktív tag
tegnap több mobilos helyen írták, hogy hamarosan bemutatásra kerül (FCC előtt van), kíváncsi leszek az árára. Ma írták hogy Japánban 495 dollárnak megfelelő jen. Na mondjuk az sok szerintem. Remélem lejjebb fog menni.
-
törölt tag
Akkor ezt a verziót már végképp csak sony fanok fogják megvenni, mert semmi haszna. Én is próbáltam netezni rajta, de a sony táblagépén sokkal jobban tudok. Arról nem is beszélve, hogy a 10" táblagépben 6000mAh, 6.4" Ultrába csak 3000mAh akksi van. Ultra 6órát bír energiatakarékos állapotban netezéskor, Tablet 8-8.5felet(mértem, 4G LTE nélkül!). Rakhattak volna bele egy 4000et úgy újításként.
-
HawerKing
őstag
Ennek csak akkor latnam ertelmet ha kb 30szazalekkal olcsobb lenne
-
halkow
őstag
Xperia Z Ultra HSPA modem nélküli kiadása
ember ismeritek a repülőgépes üzemmódot
ha nem akarom telefonként használni illetve kímélni szeretném az üzemidőt akkor ezt használom ,teljesen hülye aki ezt veszi a normál helyett
-
nexus6
aktív tag
Az új ára egyszer akciósan volt 50, én akkor vettem 5 hónaposan 35-ért. Most 20 körül mennek. Navigációnak, filmnézésre teljesen jó. Nem fagy, igaz kevesebb rom van hozzá, de minek ha megy...
Múltkor láttam egy galaxy player-t (5,7 col, 2 mag) itt hardveraprón, de lecsúsztam róla. Na az még jó lehet...
Nem tudom megérteni, hogy sokan miért mindig a csúcskategóriában gondolkodnak, biztos kell a 8 mag, meg a trillió pixel?
Bár ez az ultra tetszik is, csak az ára is elég húzós... -
Enci1983
senior tag
Ez a Wi-Fi verzió, már bő egy hónapja tudni hogy lesz ilyen.
-
nexus6
aktív tag
én is megerősítem... nekem most egy galaxy s wifi 5.0 van, ami teljesen jó filmnézésre, meg zenehallgatásra békávén, minimális játék, otthon ágyban netezésre (vagy amikor a kisfiam mesét néz...) kíváló. És a legfőbb jellemzője, hogy gsm modul nélkül elmegy csomó ideig!!!
Én várom, ha jó áron lesz akkor cserélném... -
kromatika
veterán
Tablatnek elég pirinyó.
-
flexxx2
őstag
Hordozni buszra jó ez, pont erről álmodozok, a 7 colosom hiába fér el egy tenyérben nem szívesen hurcolom, vastag keret, 400g súly. 7" v. 6.44" nem sok a különbség. És nem akarok 100-150ezret se kiadni egy note-ért. A sony nem lesz olcsó, de elindulhat valami más gyártóknál is.
-
törölt tag
Én sem látom túl sok értelmét.
Gyönyörű azt viszont meg kell hagyni. -
b4zsi-
őstag
Számomra a 7-es tabletek is kicsik. Ennek meg pláne nem lenne értelme.
-
alfaromeo33
aktív tag
Szerintem ez kacsa! Minek adna ki ilyet a Sony? Mi értelme a mai világban? Régen az első Note korában még elment, de az sem lett egy kassza siker. Note 5.0
-
prolad
addikt
Nem sok értelmét látom,tabletnek nagyon kicsi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest