Hirdetés
- Nagyobb kijelzőt kap a Xiaomi 18 Pro - hátul
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 17T Pro – korábban érkezik a siker?
- Négyfelé kanyarodhat az iPhone 19 kijelzője
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sebhelyes
senior tag
-
madstunt
addikt
-
laci_csk
senior tag
Csak akkor marad hosszútávon vízálló, ha nem kábellel töltöd, mert a kis ajtócska elfárad ez tény. De a barátom öccsének a kutyájának a macskája ezt biztos jobban tudja. Elég jó szervizháttérrel rendelkező "sufni" gsm-ben dolgozok, és sok sony-s jön nyafogni. Oké, 90% user error, de az az ajtócska tényleg elég hitvány.
Attól hogy Apple cuccokat használok, még nem vagyok fanatikus. Meg nyafogni sem szoktam, meg tudom oldani a problémáimat, nagy kisfiú vagyok.
Igen, lenyeg a lenyeg, nem kell ugy felfujni ezeket a dolgokat, es amint irtam, minden masik, es mindegyik ceg ugyanazokkal a problemakkal kuszkodik a teloiban.
A sony szoftja sem bugosabb mint a samue vagy lg-e vagy akarmeike, csak annyi hogy a Sony userek pretenciosabbak es mindig tobbet varnak el tole mint barmelyik masik cegtol, ez teny. -
Enci1983
senior tag
-
Wapmester
senior tag
Csak akkor marad hosszútávon vízálló, ha nem kábellel töltöd, mert a kis ajtócska elfárad ez tény. De a barátom öccsének a kutyájának a macskája ezt biztos jobban tudja. Elég jó szervizháttérrel rendelkező "sufni" gsm-ben dolgozok, és sok sony-s jön nyafogni. Oké, 90% user error, de az az ajtócska tényleg elég hitvány.
Attól hogy Apple cuccokat használok, még nem vagyok fanatikus. Meg nyafogni sem szoktam, meg tudom oldani a problémáimat, nagy kisfiú vagyok.
z3-tól kezdve már vízálló a micro usb nyílása nem? így már nem kell az ajtócska mostmár csak a felhevülő hátlap ragasztása fog leválni és ezért fog beázni

-
Simi87
senior tag
Nyitva felejtettek a kartya/fules vagy usb dugokat?
Azert az is szamit hogy miert azott el, nem?Es miert hozzad viszik, te sony-nal dolgozol, vagy te allod a garikat, vagy tan ocska telokkal foglalkozol? Azert legyunk objektivek. Nekem valoban nincs Z-m de van a legjobb baratomnak(Z), a sogoromnak(Z1) es az unokaocsemnek(Z3c) plussz egyik munkatarsamanak(ZUltra 2 darab) es egy masik volt munkatarsamnak akivel tartom a kapcsolatot(Z1c) es egyiknek sincsen baja a telojaval, sem nem azik be, sem nem forrosodik stb. azert jo lenne mar abbahagyni azt sok valotlan tamadast a Sony ellen. Ezekbol sem romlik el tobb mint barmelyik mas ceg telojaibol.
Ha viszont trollkodni akarunk, akkor azt is meg tudom erteni, mert vagynak akik minden Sony-s hirhez ugyanazt a dolgot szajkozzak.
-
Peterson_
addikt
Nem olyan nagy kaland ez, az S 800 is throttlingolt, hűtés nélkül nem is kell ezen meglepődni.
-
Sebhelyes
senior tag
Melegedés + beázás = GŐZ

-
babkukta
senior tag
Azert az is szamit hogy miert azott el, nem?Es miert hozzad viszik, te sony-nal dolgozol, vagy te allod a garikat, vagy tan ocska telokkal foglalkozol? Azert legyunk objektivek. Nekem valoban nincs Z-m de van a legjobb baratomnak(Z), a sogoromnak(Z1) es az unokaocsemnek(Z3c) plussz egyik munkatarsamanak(ZUltra 2 darab) es egy masik volt munkatarsamnak akivel tartom a kapcsolatot(Z1c) es egyiknek sincsen baja a telojaval, sem nem azik be, sem nem forrosodik stb. azert jo lenne mar abbahagyni azt sok valotlan tamadast a Sony ellen. Ezekbol sem romlik el tobb mint barmelyik mas ceg telojaibol.
Ha viszont trollkodni akarunk, akkor azt is meg tudom erteni, mert vagynak akik minden Sony-s hirhez ugyanazt a dolgot szajkozzak.
Apple fanatikus, mit vársz tőle... De vergődni tud az ilyen, amikor az Apple topikban megy a vita. Persze félreértés ne essék, nem tökéletes a Sony, tényleg áznak be készülékek.. csak érdekes módon arról nincs statisztika, h ténylegesen kik azok, akiknek tényleg a Sony hibájából ázott be, és ki az, akinek tényleg rendeltetésszerű használat mellett.
Biztos h vannak olyanok, akiknek a Sony hibájából ázik be, de azt se akarom elhinni, h nincs olyan, akinek nincs semmi köze a beázáshoz. Természetesen senki nem fogja azt mondani, h persze, sz.rul zártam be az ajtót, vagy már fél éve nyitogatom minden nap, és kikopott a gumi. Egyébként meg ha beázna az enyém, tuti h vennék hozzá 2 ajtócskát újonnan, aztán azzal vinném szervizbe....aztán ott állapítsák meg, h zárt-e jól, vagy nem
-
laci_csk
senior tag
-
janeszgol
félisten
-
Simi87
senior tag
-
laci_csk
senior tag
Mindig azok tudjak jobban akiknek nincs, de ezt mar megszoktam itt a ma-n
Jo telo ez, a samu S6 nem alternativa mert nincs memkartya foglalat.
-
spawn21
veterán
De sok értelmiségi van itt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
blagolf
senior tag
-
blagolf
senior tag
5-5,5 collon fullhd-nál több nem kell, mert az csak mókusvakítás.
-
Enci1983
senior tag
-
janeszgol
félisten
-
tomboy0013
veterán
Qualcomm most jól eltolta. HA meg kiadnak egy frissebb revíziót akkor meg az sovány vigasz lesz azoknak akik a régi fűtőtest 810-essel szívnak majd. Ott az M9 és a Flex 2 és a többi. Sony már a 801.nél is szenvedett a melegedési gondokkal, nekem is volt Z2-öm a kameránál piszkosul melegedett mert volt annyi eszük és a kamerát a 801-es procihoz kellett tervezniük.A hőtágulásról meg nem is beszélve mert volt akinek az miatt ázott be. Ha meg beázott mehet az ember a kiváló Kordonhoz.

Simán vissza kellene hívni a régi 810-es telefonokat és mindegyikben egy alaplap cserét csinálni Garanciába amint kijön a jobbik kiadás. Nagyon nem jó ez így.
Nyelvtannáci: Amiatt, nem pedig az miatt.

-
VMatteo
őstag
-
Fkris
őstag
A Sony amugy sem javitja a beazott keszulekeket gariban, mint homarrol megtudtuk, szoval nem jo otlet ezzel kiserletezni!
-
Exelsior
őstag
Qualcomm most jól eltolta. HA meg kiadnak egy frissebb revíziót akkor meg az sovány vigasz lesz azoknak akik a régi fűtőtest 810-essel szívnak majd. Ott az M9 és a Flex 2 és a többi. Sony már a 801.nél is szenvedett a melegedési gondokkal, nekem is volt Z2-öm a kameránál piszkosul melegedett mert volt annyi eszük és a kamerát a 801-es procihoz kellett tervezniük.A hőtágulásról meg nem is beszélve mert volt akinek az miatt ázott be. Ha meg beázott mehet az ember a kiváló Kordonhoz.

Simán vissza kellene hívni a régi 810-es telefonokat és mindegyikben egy alaplap cserét csinálni Garanciába amint kijön a jobbik kiadás. Nagyon nem jó ez így.
-
babkukta
senior tag
Igen, talán a Z1 volt az utolsó, aminek tényleg flagship szaga volt, + nagy ugrás volt a Z-hez képest. A z2 inkább csak ráncfelvarrás, ahogy a Z3 is. Bár talán ha nincs a Z2, és helyette a Z3 jön, nagyobbat dobott volna a Sony, dehát így sikerült... A Z3+ meg kb hozta a kötelezőt. Talán azért nem látnak benne nagy fejlődést, mert ugyanúgy néz ki, ahogy a Z3. Hardveresen bejátszották az S810et, az lpddr4 memóriát, 5 mp-es selfie kam, hozták a kötelező karcsúsítást (6,9mm), meg extraként az usb ajtó nélküli szigetelését. Hát, most ez vkinek elég, vkinek nem. Az mindenesetre nagyobb öröm, h nem Z4nek nevezték el
-
tomboy0013
veterán
-
petrson
senior tag
Rég volt már Sony zászlóshajó. Egy jó << Z4 - >>.... Én arra várok

-
leslien
nagyúr
Szóbeszédek szerint egyébként a berlini IFA kiállításon lesz még új készüléke a Sonynak, mely akár már Snapdragon 820 SoC-vel kerülhet forgalomba.
hú hú az még nekik soká lesz addig még vagy kettő készüléket kidobnak ...Z3 + +...

-
atikó
őstag
-
madstunt
addikt
pont a nagy hőkülönbségű meg gyors lehűl-felmelegszik ciklusok, amelyek miatt szépen elreped az üveg hát vagy előlap
ez már a Z1 óta ismert, nem is értem miért nem javítja a Sony -
isti215
tag
-
atikó
őstag
HA tudják, hogy szar a chipset miért nem teszik bele a snapi 820-at? Tolódna 3 hónapot a premier, nah bumm...

mert elkel adni a chipeket!
meg amúgy is, mivel vízálló a teló ezért bedobjuk egy pohárvízbe és lehűl a kicsike.

-
gerii
addikt
-
Mr.Silkó
veterán
HA tudják, hogy szar a chipset miért nem teszik bele a snapi 820-at? Tolódna 3 hónapot a premier, nah bumm...

Kell valamit hagyni az októberi Z12-nek is.
-
madstunt
addikt
Azért már a release-nél néztem, hogy a sony-tól az egy elég merész lépés, hogy a 810-et társítják a meleggel nem annyira békében álló dizájnjával a Z sorozatnak

-
judas13
veterán
...az elátkozott.....
-
deakpeti
tag
Remelem hogy tudnak javitani de nekem a sima z3 is tokeletes! Annyit szerintem nem er tobbet hogy erosebb a proci stb
-
Burt1793
veterán
amúgy ezt én se értem... senki nem teszteli a telefonokat, h minden okés-e? Érdekes, az LG-nek semmi hátránya nincs abból, h nem snapi810et, hanem 808at használ.. és még így is csúcskategóriás értékeket produkál. Namost a Sony egy snapi808al, nem mellesleg nem QHD hanem FHD-val simán odacsaphatott volna az asztalra
FHD-val már nem lehet odacsapni az asztalra az S6 mellett...

-
babkukta
senior tag
Az S810 + 30-40° a szabadban totálisan elegendő a kudarchoz, és ki más lenne még képes kockáztatni a csúcsmodeljét ezzel a konstrukciós, melegedés gondokkal küzdő processzornak nem nevezhető soc-ról mint a Sony. Később majd érkeznek a hírek és sírnak a veszteséges hónap után, így kell ezt csinálni grat-grat
.amúgy ezt én se értem... senki nem teszteli a telefonokat, h minden okés-e? Érdekes, az LG-nek semmi hátránya nincs abból, h nem snapi810et, hanem 808at használ.. és még így is csúcskategóriás értékeket produkál. Namost a Sony egy snapi808al, nem mellesleg nem QHD hanem FHD-val simán odacsaphatott volna az asztalra
-
Halkow.
senior tag
Az S810 + 30-40° a szabadban totálisan elegendő a kudarchoz, és ki más lenne még képes kockáztatni a csúcsmodeljét ezzel a konstrukciós, melegedés gondokkal küzdő processzornak nem nevezhető soc-ról mint a Sony. Később majd érkeznek a hírek és sírnak a veszteséges hónap után, így kell ezt csinálni grat-grat
. -
Simi87
senior tag
-
bubuka80
tag
-
Simi87
senior tag
Ezeket legalább lehet a csap alatt hűteni.

-
tpmportal
tag
Remélhetőleg a csökkentett csíkszélességű Kyro méltó utódja lesz a Krait-nek, mert ez az "off the shelf" ARM magokból válogatás nem sikerült olyan nagyon jól szerintem

-
Seangaijin
senior tag

-
babkukta
senior tag
A Xiaominál is probléma volt ezzel... hiába 2. generáció, sztem hűvösebb lett kb 5 fokkal, aztán ennyi. Viszont hozzá kell tenni, h a Sonyk amúgy is hajlamosabbak jobban felmelegedni adott chippel, mint a konkurensek. GSMarénán már van teszt a Z3+-ról, igaz, nem végleges szoftverrel. Az értékek nem rosszak, bár lehet látni itt ott a hátrányát a melegedés miatt (vagy az órajel csökkentés miatt), mert vhol a snapi808 szintjét hozza, vagy még el is marad tőle, ahogy az M9 is.
Hát nem tudom... eléggé elb.szott egy konstrukció lett ez az S810, 1. meg 2. generáció ide vagy oda -
pit stop
addikt
Várjuk a fejleményeket

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen légkondit a lakásba?
- Most építs gépet, amíg nem késő! — A várható áremelkedésekről
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Búcsúzóul itt a fekete Apple Vision Pro
- Nagyobb kijelzőt kap a Xiaomi 18 Pro - hátul
- Rap, Hip-hop 90'
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- TELJESEN ÚJ - 0 CIKLUSOS iPhone 17 Pro 512GB BLUE // GYÁRI FÜGGETLEN // EU MODELL //
- TELJESEN ÚJ - 0 CIKLUSOS iPhone 17 Pro 256GB BLUE // GYÁRI FÜGGETLEN // EU MODELL
- TELJESEN ÚJ - 0 CIKLUSOS iPhone 17 Pro 256GB ORANGE // GYÁRI FÜGGETLEN // EU MODELL
- Samsung Galaxy A55 128GB Normál Állapot,1 Év Garancia
- Moto G86 5G 8/256GB 0-perces Bontatlan 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- TCL 403 / 3/32GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i5-13450HX, 24GB, 1TB, RTX 5050(8GB), FHD IPS 144Hz
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)