- Motorola G86 - majdnem Edge
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterson_
addikt
Bezzeg gamepaddel qwertyvel nem tudnak ilyet csinálni.
De csak mert ezek közül egyik sincs a készülékben. -
Lomha 8V
addikt
Visszatérnek az utólag felcsatolható kamerák, király! Lehet, hogy ízlésficamom van, de nekem bejön!
-
sti
tag
Lehet fuggetlent, kartyasat es elofizusat is venni, de a fuggetlen ertelemszeruen a legdragabb es sokszor nem eri meg a felarat mivel kartyas csomagban is fuggetlent kapsz(az esetek 90%ban) joval olcsoban 10£ lebeszelhetoseggel. Vannak egyedi szolgaltatofuggo kartyas ajanlataik is amik nem fugetlen keszulekkel jonnek de azokra kulon ki van irva hogy x ajanlat csak x szolgaltatoval elerheto.
-
soldier2
őstag
válasz
leslie_smith #36 üzenetére
Volt az 600-700k is a Triluminosos TV-el
Z-t csak azzal adtak.
-
törölt tag
"a Nokia pedig a Carl-Zeiss precíz optikáinak és digitális fényképezőképeket megszégyenítő 2/3 hüvelykes, 41 megapixeles BSI szenzor bevetésével biztosít kisebb felbontások esetén veszteségmentes nagyítást, méghozzá a készüléktest karcsúságának feláldozása nélkül."
Izé... 14 mm vastag az a telefon a kameránál. Szerintem nem túl karcsú.
-
kiki89
aktív tag
Zsír!
-
sti
tag
A Carphone warehouse nalam matol vilagelso...ugy adtak el nekem ma egy Tablet Z-t hogy 49£ ot fizettem es kesz. Az elofizetest elfelejtettek melle eladni...a marhak
...mostantol CW fan vagyok!! Aki bantja oket azzal csunyan elbanok
-
soldier2
őstag
válasz
leslie_smith #31 üzenetére
A TViknél az idén 2 nagy akció volt (TV+Telefon, TV+Tablet) mindkettő egész európára érvényes. Z1-ről egyelőre semmi hír, hogy hasonló nagy akciót terveznének. Angliában pár nappig volt Z1+óra akció, de már ott sincs.
-
leslie_smith
aktív tag
Érdekes ajánlat
A Sony mindenhol ösztönözhetné a szolgáltatókat
Bár én Sony-t csak függetlenül veszek -
törölt tag
Mivel mindegyiknél a fényképezési lehetőség a lényeg-hisz telefon és egyéb funkciók mással kényelmesebben kivitelezhetőek ezért a nagyon méretbeli kérdés szerintem értelmetlen-különösen, hogy a Sonyban ezen kívül van egy kamera amúgy is, ami alap célokra jó, ha nem túl jó- extrának meg ez többet ad hozzá a fotózáshoz. A Sony a fényképező nélkül még kompaktabbnak is tűnik a Nokiánál.
-
oliwire
őstag
"és tízszeres optikai nagyításra képes Sony R Lens optikával"
Megint előjött az R Lens a G Lens helyett. Miért? A képeken mind Sony Lens G-t lehet látni, és olvasni is külföldi oldalakon.
-
Epsylon
aktív tag
Inkább egy Smartwatch 2-t és a ZU féle telefonálós kiegészítőt találnám jobb ajándék kiegészítőnek.
Dehát, ez sem kívánságműsor..
Jól gondolom, hogy a dokkolócsatira kell illeszteni?
Egyébként, szerintem szép gesztus, ha ettől tényleg nem lesz drágább, hanem valóban ajándék. -
na ez korrekt kis ajándék, mint nálunk a samsung ajándék tokot ad
(persze, az is valami de azért ez jobban tetszene..)
-
No.01
addikt
Tudom hulyeseg, de nekem beugrott az elso fenykepezos telefonom. Eriscsson t68i. Anno ahhoz is ajandekba kaptam anno a kameramodult
Egyebkent meg igy szvsz ertelmet veszti az egesz, jo kepminoseg ide vagy oda. Ne kellejen mar egy 5`-os telefon melle meg egy ilyen objektiv is megha az nagyon kompakt is...Most csekkolva apontos specifikaciojata a telefonnak egy egy vicc szamomra. Nagy es nehez. Inkabb G2-re voksolnek. (tudom-tudom az meg froccsontott muanyag, de ha leesik nem kell takargatnom a seruleseket)
-
big-J
őstag
Gyönyörű. Így kell a csúcstechnikának kinéznie 2013-ban.
A QX10 $250, a QX100 $500.
-
njnl
aktív tag
Magyarországon szerintetek mikor adnak ajándékba 200 €-os kütyüt. Még a memóriakártyát is sajnálják, gondolkodjatok már...
-
Wuk07
tag
Szerintem tejesen életszerütlenek ezek az optikák, drágák, ezért az árért házon belül kapsz , ilyen minőségű gépet. Mobilos meg nem akarja magával vinni, és ami góliát hiba nincs semmi vaku , este ,hogy fotózol?
-
JR.CSé
senior tag
Nemtudom, hogy ez az irány mennyire dobogtatja meg az emberek szívét.Mindenesetre elég érdekes. Én kipróbálnám szívesen ha már ajándékba adják őket. Viszont fizetni nem fizetnék érte...
-
Yokayee
tag
Szerintem nem a nokiánál lett a legvékonyabb a telefon. Vagy a 1050 vékonyabb a Z1-nél?
Egyébként valóban jó, hogy a gyártók sokféleképpen próbálják megoldani. Szerintem akinek van cserélhető objektíves gépe, és megszokta, hogy néha bedob a táskába + 1 objektívet, annak ez is tetszhet.
-
törölt tag
Ellenben speciális perspektívákból a Sony megoldásával tudod a legjobb képeket elérni, hisz a kezelőfelület és a kamera külön egység, az utóbbi igen kompakt is. Pl. hangyaszögből nagyvárost fotózni, vagy fordítva, fejed fölül a Sonyval lehet legjobban. A három irány eltérő igényeket elégít ki, nem lehet 1:1 összevetni őket.
-
Gyula88
tag
Hat ajandeknak meg elviselnem de penzt biztos nem adnak erte...alig hasznalnam...cipelni mindig magaddal mikor a telo 8.5mm
-
soldier2
őstag
Mivel csak előfizetésekkel él az ajánlat, UK szolgáltatói telefonokra így annyira már nem is vonzó az ajánlat. Pedig függetlenül már rendelném is. Sőt Vasárnaptól a Sony UK oldalról rendelt telefonok mellé sem járt már a Sony okosóra
. Egyelőre kénytelen leszek kivárni.
Cs.Cs #4 azért a QX10-nél nagy valószínűséggel gyengébb képeket csinál az 1020 is (vagy ha úgy tetszik a QX10 vs jobb képeket csinál majd mint a Nokia)
-
cs.zs.
veterán
A 3 gyártó 3 különböző megoldása közül nekem a Nokia-irány a legszimpatikusabb. Úgy marad legkisebb a telefon, a képek pedig nem rosszabbak. Sőt.
-
HawerKing
őstag
S pontosan mennyibe is kerul igy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen autót vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- E-roller topik
- Asztrofotózás
- Milyen TV-t vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB dobozos 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest