Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mrlujoak
veterán
válasz
pusszycat #33 üzenetére
Nem tudom, az én headsetem "diszkrét", nem amolyan kinyúló mikrofontoldatos haramia...
Ellenben van, aki a mobil sugárzást csökkentve a kisebb, BT headsetes megoldást, vagy a vezetékes headsetet részesíti előnyben, mégsem vezet... Ők egészségügyi szempontból közelítik meg a témát...
-
-
mrlujoak
veterán
Hmm... A hsz-edből abszulúte de nem ez jön le...
"a hedszett: tecso parkoló, falusi fontos apuka kiszáll a suzuki sedan mangerből, fején hedszett, és megy be a család a tecsóba. Kell neki, de nem beszél rajt, csak fenn van a fején :-D Ez nem rád vonatkozik."
Itt kérlek a parkoló és a bolt megközelítése szerepel... Egy sor, de egy szó, annyi nincs, hogy benn a vásárló térben "használja"...
Egyébként meg én sem szoktam levenni addig, amíg beugrom valahova. Parkolóba kocsi le, cuccért, nyomatért, bármiért be a vásárlótérbe, majd kocsiba be.
Így még csak véletlenül sem maradhat el a BT headset bekapcsolása, felhelyezése(...) ami egy épp befutó híváskor "kellemetlen"
-
mrlujoak
veterán
Ő, az, aki ha mégis betéved egy telefonhívás - amire nem is számított volna - akkor is helyesen, szabályosan, és a hatályos biztonsági/hatóság követelményeknek eleget téve tudja a hívást fogadni.
Lehet, hogy lesajnálod, mert falusi, és mert Suzukiból száll ki, no meg a tecsoba megy, de inkább 100 ilyen, aki a lehetőségekhez mérten is biztonságosabban bonyolít le egy telefonhívást - a legbiztonságosabb ugyebár az, ha egyáltalán nem telefonálunk vezetés közben - mint a sok "nagymenő", aki a luxusverdájában, övet nem bekötve, félig fekve fennen reklámozza, hogy Ő kézben tartott telefonnal telefonál...
Ilyet még poén szinten se!
A vezetés veszélyes üzem, és ha már egyszer telefonálásra adjuk a fejünk közben, akkor azt tegyük biztonságosa, és szabályosan.
A fő szempont a biztonság, mert sokkal inkább a családunk, a többi közlekedő, és a saját testi épségünk megőrzése legyen a cél, mint sem egy bírság megúszása... -
Enci1983
senior tag
A cikkben az LT28at- ről van szó, ami nem jelenti azt hogy Európa kisebb kijelzővel kapja, zavaros a cikk mert sokan keverik az LT26 és LT28 készülékeket, ha csak nem egy és ugyanaz a két készülék, akkor lehet számítani nálunk is egy 4,5 hüvelykes kijelzőjű telefonra. viszont ha az LT28 az LT26 fölturbózott változata ami az AT&T számára készült akkor nem lesz. Érdekes azért, mert tavaly ilyenkor már rég tudtuk hogy milyen modellekel rukkolnak elő, most meg csak a találgatások sora megy. Pár nap és mindenre fény derül.
-
Drachoo
senior tag
-
NGA
addikt
-
NGA
addikt
Egy 5" és e fölötti telót hogy raksz a füledhez? És zsebre?
-
imisomogyi
aktív tag
Azt azért észre veszi mindenki, hogy elérjük lassan megint az E90 szintjét méretben.
De nincs ezzel gond, nekem az e90 is bejött anno. Ráadásul, ha 5" mellé használnak fémes anyagokat, akkor hamar elérjük a 20 dekát. Hát nem semmi, nők, mitugrászok kizárva a vevőkörből. De én bevállalnám.
Viszont ami a hírt illeti, elég jónak számít, hogy a bemutató előtt 2 héttel, még egy igazi kép sem kerül ki a készülékről. Még ha emlékszünk(bocs a sok Nokiás példáért) az n95 megjelenése előtt félévvel lehetett már róla mindent tudni, méretét, külsejét, tudását. -
DemonDani
addikt
apró elírás LT26i a Nozomi nem 28, hiszen akkor ugyan ez lenne
-
-
mrlujoak
veterán
A
butaamerikaiaknak mindenből nagyobb kell... A nagy alma (new york), nagy, üzemanyagtemető hodály autók, nagy fenekű nadrágok (super size me), nagy és hosszú használati útmutatók, hogy mi mindent ne csináljanak a megvásárolt termékkel...
Szerintem nem meglepő, hogy nekik nagyobb kell...
-
G.Peter
aktív tag
Netezni, játszani, szerintem egy 17 vagy 19"-es monitor kell, nem 5"-es teló. Filmet nézni meg 18 méteres IMAX
Otthonra megfelel egy kicsit kisebb TV is
Persze ezt is mindenki döntse el maga...
De ezek szerint a Nozominál meg nem te vagy a célközönség, ha nem tetszik nem kötelező megvenni. -
ricsi0307
senior tag
Egyet értek hito kollégával.A mondatod szerint nem te vagy a célközönség ha nem tetszik nem kötelező megvenni.Mindenkinek másra van szüksége egy telóba nekem például már csak 4 inches vagy afeletti jöhet szóba.És minek ekkora kijelző?pl:netezni, játszani, filmet nézni, navi stb..., de ezt mindenki döntse el maga.
-
spawn21
veterán
ugyan mi a búbánatnak kell ekkora kijelző, de most komolyan
4,5 ,,5 kell a francnak ekkora telefon, akinek ilyen kell vegyen tabletet.
-
-
maki12
senior tag
Lehet hogy már akkor Sony lesz csak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Egyesült Államokban december közepén jegyezte be az „Xperia Ion” márkanevet a Sony Ericsson.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest