- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bármilyen lehet a Realme GT 8 Pro kamerapanelje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodworm
veterán
válasz
Szoszo94
üzenetére
Mert a pandoraban nem ugyanúgy van mountolva a maradék tárhely. Sajnos nincs elérhető közelségben mini, hogy tudjam hogyan kellene módosítani a parancsot a mentéshez.
Az eeprom módosítása nélkül nem tudom mennyire működőképes a wifi, én még indítás előtt elvégeztem.A másik módszer egy kicsit bonyolultabb, a prometheus oldalán kell szétnézni, én a google fordítóval jól boldogultam.
- telepíteni kell a vmware player-t
- le kell tölteni az egyik virtuális gépet a megadott linkről, én a VMWARE-PROMETHEUS-64-UBUNTU-EN-RU-t szedtem le.
- a virtuális gép indulása után egy parancssoros menürendszerben találod magad. Az egyes menüpontokon végighaladva tudod létrehozni a saját fw-det. A bootloaderes menüpontot nem feltétlenül kell elvégezni, én se tettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer pc eladó! 2070 Super/i5-10600KF/16GB RAM/Be Quiet
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 Pro 128GB white titanium fehér titán független Apple 1 hét garancia
- Audioquest kábelek RCA, LAN, Optikai
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Pro Wax 100 gyantamelegítő gép gyantacsomaggal
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest