- Google Pixel topik
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- iPhone topik
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Azonnali hatállyal felpörgeti az Apple az iPhone 17 gyártást
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
vargalex #1017 üzenetére
Nos, este újra töltőre raktam a készüléket, de most már lemerülés közeli állapotban is megnéztem a felvett áramot, leadott feszültséget:
1. Gyári töltő (én nem EU-s töltőt kaptam a 3/16GB-os verzióhoz, így egy EU átalakítóval volt megtámogatva)
Leadott feszültség: 4,58V
Felvett áramerősség: 0,52AÍgy nem csodálom, hogy lassan tölt, ráadásul nem is tudja 100%-ra tölteni. A fura még, hogy terhelés nélkül is kb. ekkora volt a feszültség.
2. Tablet töltő (Op3n Dott Tesco-s tablet töltője, ami szintén 5V 2A-es)
Leadott feszültség: 5,06V
Felvett áramerősség: 1,2AÚgyhogy vagy az én gyári töltőm hibás, vagy ez ilyen a Xiaomi-nál. Jó lenne, ha valaki meg tudná mérni a sajátját. Este mindenesetre a tablet töltőn hagytam, reggelre szépen fel is töltött 100%-ra, reggen 0A felvett áramerősséget mutatott az USB Charger doctor.
-
Bence199804
csendes tag
válasz
vargalex #1017 üzenetére
Én sajnos nem tudom.. Ugyanis gondolom kínai töltőfejet kaptam.. És nincs hozzá átalakítóm. Így én egy Samsung töltőfejjel próbálkozom. A töltőn 5.0 V - 2.0 Ampert ír, de 4-4,5 óra, mire feltölt 8-9 ről 100 ra. Előtte egy fele ilyen teljesítményű töltőfejet használtam. És az is ennyi idő alatt töltötte fel a telefonom. Új a töltő, nem használt..
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3500
- HP TPN-C125 15.6" Asztali laptop, Ezüst/Fekete színű - AKKUMULÁTOR HIBÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest