Hirdetés
- iPhone topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
 - 9000 mAh-s Redmi készül
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
 - Google Pixel topik
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Amazfit Bip 6 - jót olcsón

Új hozzászólás Aktív témák
- 

holozis_HUN
addikt
Gondoltam beteszem ide is, hátha valakinek jól jön, aki a B20 topikot nem olvassa.
Megjött egy full cover tempered glass.
Rendeltem sima Note 4-re is, meg Note 4X-re is.
Persze a Note 4X a jó, mivel a Note 4-en a led jobb oldalon van, nekünk ügye bal.
A Note 4-re való darabokban jött, maga a csomagolás is sérült volt, szerencsére a másik megúszta (az, ami kellett)... Ilyen a magyar posta, a kemény műanyag dobozt belepaszírozta a postaládába...
Maga az üveg, amit vettem eléggé silány minőségű, ami össze volt törve arról váltak le az üvegdarabok, még a gyári üveg is, amit adtak hozzá, jobb minőségű volt, mivel direkt eltörtem és a szilánkok felragadtak rá.... Amit vettem az olyan 400 forintos szutyok, szóval minőségileg fos, de addig jó lesz, míg egy 1500-as fóliát rendelek, az már csak jobb lesz.
Maga a kivágások stb teljesen jók, én úgy raktam fel, hogy bekapcsoltam a képernyőt + töltőre dugtam, így láttam alul a világító gombokat és a ledet is. Szépen ráillesztettem, majd én fogtam az üveget pontosan (a hátsó kis fóliát, ami a ragasztózott réteget védte nem szedtem le) majd húgom fogott 2 cellux darabot és szépen az egyik felét az üvegre tette, a másikat a telefon hátuljára, így elég csak ráhajtani a képernyőre, sokkal pontosabb lesz. És ide nagyon kell a pontosság.
Visszahajtottam a fóliát, leszedtem a kis védőfóliát róla, majd a képernyőt megint áttöröltem, és a telefonra visszahajtottam. Amikor már ráment kicsit lehetett még csúsztatni (gondolom ez is a rossz minőség miatt van) de így legalább még pontosabban be tudtam igazítani.
Maga a képernyőrésze kicsit szürkésebb lett, illetve tele van apró pontokkal, amik fény hatására enyhén csillognak (szintén az üvegfólián van ez a cucc, tényleg szar minőség). A bal tetejénél kicsit megnyomtam az üveget tok felhelyezésnél, és berepedt, remélem nem fog letörni.
Vegyes tapasztalatok: Maga a felhelyezés ezzel a módszerrel egyszerű, bár a pontosság miatt érdemes 2 embernek csinálnia. Tényleg szinte 100%-osan fed, nincsenek a képernyő szélén kis légbuborékok/csíkok. Sajnos az üveg silány, így kicsit ront az összképen, de ideiglenesen jó lesz (amúgy is gariztatni kell a telót - pixelhiba) aztán lesz rajta normális. Gyakorlásnak jó volt

Új hozzászólás Aktív témák
- Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - iPhone topik
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Renault, Dacia topik
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
 - További aktív témák...

- Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
 - Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+

- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
 - HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 94% Akkumulátor
 - Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest