- iOS alkalmazások
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Yettel topik
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hópihe5
tag
Sziasztok! Normális,hogy a Xiaomi Redmi 6 akumlátora éjszaka folyamán 20%kkal lejjebb ment?
%-ban is kimutatja az értéket és megnéztem az akumlátor görbéjét és határozottan lefelé mutat, tehát ferde az egyenes,mintha mindvégig használtam volna... -
Hópihe5
tag
Sziasztok! Tegnap vásároltam egy Redmi 6 készüléket. Hogy tudom rajta beállítani,hogy a számomat kijelezze híváskor? Valamint a régi telefonoman Nano Sim kártya volt, ebbe viszont csak micro Sim kártyát lehet behelyezni. Valahogy megoldható,hogy új Sim kártya vásárlása esetén, ami már micro, megmaradjon a régi számom, vagy milyen lehetőségek vannak??
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Xiaomi ismét hozza a papírformát: adott árszinten kihozza a lehető legtöbbet a dolgokból és közben nem igazán hibázik. A Redmi 6 korrekt, kisebb is lett, csak ennek ára is van.
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest