- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 2 Extended Edition
Új hozzászólás Aktív témák
-
helixP
nagyúr
Pont Te kezdted a profi gyártó/nem profi gyártó témát azzal, hogy kinek hányadikra sikerül jó telefont csinálni, én csak erre reflektáltam.
Ha Neked a support = hibafoltozgatás, akkor sajnos nagyon nem jól látsz jó pár dolgot a mobilvilágban.
A "ne egye le a hajad a MIUI" kijelentés pedig elég vicces abban az esetben, ha nem az a célod, hogy élvezkedj a szabad memória számaira. Amíg nem zárogat be előtérben futó programokat, tökmindegy a Ram.
Az olcsó típust ciki elővenni dolgot meg nem tudom, honnan vetted, mert egyrészt én ilyet nem írtam, másrészt én vagyok a kínai- és lowbudget termékek legnagyobb fanja és nekem aztán nem ciki elővenni egy WayteQ tabot, vagy akármi egyebet, ami olcsó.
A 4G-n való pörgést meg én személy szerint nem értem, de ez már más tészta.
Továbbá a Xiaomit első vonalasnak hívni... hát, kicsit fogalomzavar.
Végezetül: ha 4,5" körül lenne szüleimnek pl tuti Doogee-t venném első okostelónak. -
rzerge
aktív tag
Ez a dugi vs sziami dolog viszonylag szubjektiv, de azert van benne objektivitas is. Volt x5prom, nem gyozott meg. En is az ara miatt csaptam le ra, de a kijelzo erintoje kritikan aluli sztem. Illetve elegge vazkos szamomra. Azert minosegben nem egy kategoria be kell vallani. A 4g mizeriat meg nem ertem, ha digi szintu netek lennenek (ar vs korlatlan) akkor lenne ertelme a nagyobb sebessegnek, addig amig ez Mo-on nem elerheto addig a tobbi boven jo. Akinek meg munkaeszkoze a telefon az a cegtol vszeg nem egy dugit se nem egy xiaomit fog kapni. Blackberry vagy alma ott a befuto.
-
helixP
nagyúr
Nem egy kategória a két telefon, ezt akármilyen elfogultság nélkül be kell látnod. Totál más liga.
Memóriagondok nem az első variáns óta vannak, hanem csak annál, és már azt is egy éve megoldották. Redmi2ből történetesen 1/8 és 2/16 is van a családban és a saját szememmel látom, hogy a kisebbik is gyors, még soha semmit nem zárt be úgy, hogy zavart okozott volna.
A telefonokat meg nem "dicsőség" alapon gyártják. És mondjuk pont a Doogee-nak nem elsőre telefont összerakni, ahogy állítod. De vagy egy tucatszor
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérlek fusd végig a Téma-összefoglalót!
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest