- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
a 2portos Blitzwolf töltő nem sípol vagy cicereg vagy ilyenek?
LG F6 telefonom van 1,2A-es gyári töltővel de lecserélném ilyenre aztán kiderül mennyit tud átnyomni a gyári kábelen. nem drága a dupla töltő ráadásul úgyis van páromnak is LG telefon 2,4-2,5Ah-s akkuval és jó lenne 1-1,5óra alatti töltési idő 2-3óra helyettaki vett már ilyen töltőt mit tapasztalt?
tényleg kell hozzá spéci kábel ami átviszi a 2,4A-t? -
TeeJay
félisten
a 10400-as tényleg game over? valahogy nekem a 4cella vs. 3cella belső közül az első tűnik komolyabbnak
-
TeeJay
félisten
tudom nekem is Eneloop NiMH akkuim vannak
na de itt azonos méretű cella esetén az LG 2600-as a Sanyo meg 3300-at tud tolni bele?
26%-al többet?
5-10%-ra még azt mondanám hogy reális lehet de 26% pluszt?
persze tudom sokan vettek már és biztos nem lehet rossz csak akkor is furavélhetően mivel árban is jobb a 10000-es én is megpályázok egy olyat
ha 2x feltölt egy 3Ah-s telefont nulláról akkor már megérte, értelem szerűen a 10400-as sem adna sokkal többet csak ott reálisabbnak tartom a kinyerhető kakaót meg kevésbé csökkenhet a kapacitása az idő múlásával a +1 cella miatt -
TeeJay
félisten
most látom hogy a 10400-as és a 10000-es egyforma hosszú
csak nekem fura akkor hogy 4 LG akku vs. 3 Sanyo akku azonos teljesítményt adna?
ennyivel komolyabb Li akkukat gyártana a Sanyo hogy azonos méretben ráver az LG cellákra?
én azt hittem a 10000-es azért keskenyebb mert egyel hosszabb cellákat használ azért 3300mAH-s darabja -
TeeJay
félisten
válasz
vtechun #1170 üzenetére
annyit láttam tesztekben hogy
10400 --> 4darab 2600-as LG akku
10000 --> 3darab 3300-as Sanyo akku10400 szélesebb de rövidebb
10000 keskenyebb de hosszabbnekem zsebben hordva tökmindegy a méret csak melyik tud többet kitolni magából
gondolom a ráírt érték jó része elveszik így 3Ah-as telefon akkut jó ha 2,5x feltölti de ennyit azért szeretnék kihozni belőle -
TeeJay
félisten
valaki meg tudja mondani hogy a 10000 vagy 10400-as a jobb vétel?
árban minimálisan drágább utóbbi de ha abban 4akku van és több nyerhető ki belőle megérheti
jövőbeli LG G4-hez tervezem, most LG F6 telefonom van és ahhoz nem kell talán powerbank
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest