- Hová lett 1000 mAh?
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
'Ez"-től elkapott a harctéri ideg, de már töröltem.
Csak a modik látják, erős volt.
Igen, csak az. Szokták mondani, én meg csak utasnak hívom a népet, okkal, nem is vezetek, mert hamar "baj" lenne. Peace.TÉVEDSZ, BHÉV Zrt. November 7-óta. Lepasszoltak a MÁV-nak, az meg külön Zrt-t csinált.
-
No urak, van nekem egy ha jól másztam vissza az időben 1.5éves 5000-es Li-po alapú. Rendkívül sokat van használva. Legalább 365 ciklus van benne és én tökig merítem még ki nem kapcsol. Most ezt tudja, aki nem érti mi mért kicsit kutasson.
A méréseket végig 2A-es műteherrel végeztem, a végén kapcsoltam 1A-re.[Be] - ~5000mAh Helyett
[Közben]
[Ki] - ~3300mAh HelyettA gyári szilikon tok nagyban megnyúlt, mert a folyamatos 2A-es teher hatására fűt és kilágyult.
A bank LED-jei halványak, nehezen láthatóak fényben és egyiknek sem egyforma már a fénye. -
válasz
Criminal017 #2474 üzenetére
Én is várom! Remélem választ kapok pár dologra azelőtt, hogy az enyém befut, így nekem nem kell lemérni.
A kb 2 éves 5000-es mostanában kezdett el igen-igen megzuhanni. A vaskos 10.000-est meg tegnap vitték el örömmel 3 félbe, sorban álltak érte. Addig ki kell húzni az 5000-el még be nem fut az új. -
5600-ért beszálltam én is egy PLM02ZM-be.
-
válasz
Criminal017 #2432 üzenetére
de nincs semmi type-C benne. Te látsz? banggood linken pl.
-
Szeretnél ilyen szép power bank-ot? (Xiaomi Today)
6900 jön ki belőle USB oldalon. Nem rossz. A lapos küllem miatt érdekes lehet.
-
válasz
dugynok #2100 üzenetére
Anno a BlackBerry-nél volt olyan, hogy ha rádugtam és elérte a 100%-ot akkor nem kacsolt ki, a banktól kérte azt az áramot ami a működéséhez kellett, az akkut nem használta. DE ha a telefon átment éjszakai üzemmódba, ami nem = a droidos repülőgéppel, tehát a telefon IDLE fogyija drasztikusan lecsökkent, ekkor a bank kikapcsolt. Amint felkeltettem elindult a bank. Sőt fel sem kellett kelteni, elég volt a kijelző felkapcsolni már elindult a töltés.
Gondom amúgy ezzel a kraft kéréssel van. Sj5000x akciókamera külső akkutöltő. NEm tölti fel 100%-ra az akkut, mert az utolsó százalékokban annyira keveset kér, hogy a bank egyszerűen lekapcsol. Utána hálózatról még simán tölti valamennyi ideig, mire kész jelzést ad.
-
-
válasz
molnarpeter #2033 üzenetére
Akkor elmesélem, a banggood visszaadta a pénzem és a bank meg megjött, de olyan késéssel, hogy keresnem kellett, hogy ez most mi. Megtépve, mint amit megrágtak, de a bank sértetlen volt. Még hó esett mikor rendeltem, de közel 30 volt mikor befutott, nem olyan régen.
-
Végül nekem is lett egy saját 10.000-es. A XRN3PRO-t csak ez tölti fel 1x 0-100-ra. Egy nagyon régi elfelejtett közben visszatérített rendelésem futott be viharvert állapotban úgy, hogy maga a bank nem sérült meg. Újabb negatív rekord.
(#2002) moli.hu! Én is méregettem anno, de most őszintén mire jó? Tudjuk az adatokat. A lényeg, hogy újan tudja amit ráírtak. Legalább kb. Sőt már csak arra használom a mérést, hogy jó e a bank. Azaz jól működik e, nem e merül le ha áll, illetve USB-n kifelé tudja e a 6250-et kb.
-
Milyen Volt? Mi a z a Volt? HÁnyszor tölti fel a telefonom kezdetű kérdés. És akkor vakarom a fejem, mert olyan lent vagyunk, hogy mire felépítem a választ elvesztem a türelmem. Kolléga olyan volt, örült, 6X tölti fel a telóját. Kínai csoda. Másik meg: Jaj csak 2. Márkás nagy vas. Ennyi.
-
Én személy szerint jobban aggónék az elektronika miatt. Az akku egy dolog, hogy gyenge miegymás, de csak 1x legyen gond az elektronikával és lesz egy levélnehezéked is. Nem csak az akkut fizeted meg, hanem az agyat is ami vezérli az egész húbelebancot.
-
válasz
molnarpeter #1553 üzenetére
Jaja jó cucc. Már csak azt használom, amikor meg nem van is meglepi, megszoktam, hogy mindegy az oldal.
-
Kicsit több mint egy éves 5000-es li-po-s bank állapota már mérhetően romlott. 5000 helyett 4200mAh megy csak bele és nem annyira tölti a telefont sem mint régen.
-
válasz
Freeman007 #1508 üzenetére
Nekem is az. Akkori rendelés amikor még csak preorderes volt. Kapok másikat.
-
Én valami 3060ft-ért hoztam. Karácsonyra, nekem ezek a batár nagy bankok nem nyerőek egy 9cm széles telefonhoz. a lipo-s 5000-es a nyerő.
Már nem is ellenőrzöm a kódot, tudom, hogy eredeti. -
Rekord idő alatt jött meg a 10.000-es bangiról. Meg is lepett. Most mondjam ,hogy jó? Jó!
-
Lassan le kell állni a rendelgetésekkel, mert jönnek az ünnepek.
Más: Blitzwolf 2,1Aes micro USB, de ezt akárhogy bedughatod. Preorderes, előrendeltem egy példányt mit tud.
-
válasz
r3dsnake #1161 üzenetére
Nekem is meglett a töltőfejem, elkallódott.
Maksifül! 0 percesen tud az S3 akkuja 2100mAh-t, elhasználódás, nyomkodás stb, előre meg lehetett mondani mennyiszer tölti fel. Én már eleve úgy hoztam akinek, h garantáltam a telefonjára X feltöltést, ha többet kapott örült.
-
válasz
domojko #1110 üzenetére
Hát a kérdésed jó és nehéz a válasz. Az én telefonom, de az elődje is ha felmelegedett akkor tiltotta a töltést. Eleinte lassult a töltés végül leállt és hiába villogott, hogy tölt, mérésen nullát mutatott. Ahogy hűlt a telefon úgy engedte rá a kraftot. Namármost ha a navi dolgoztatja a telefont... Érted. Ez akkor derül ki, de a fenti jelenséghez a belét ki kellett nyúznom, ergo nem hiszem, hogy gond lenne. Nem károsít semmi semmit , azért van a bankban is okosság meg a telefonban is.
-
válasz
Freddycom #1072 üzenetére
Persze én is ismerem a jelenséget csak én az előnyeit használom ki.
NEvezetesen telefon, ÉJSZAKAI ÜZEMMÓD és amikor eléri a 100%-ot kikapcsol. A oka, hogy ilyenkor annyira kevés áramot kér a töltőtől a telefon, hogy az azt érzi nem kell már a kraft és offol. A bt füles meg gondolhatod mennyi áramot kér a töltési ciklus végén, vagy már csak az elején is. Nem bug, ez így jó, csak ott bugként jelentkezik. Ebben biztos vagyok. A kis áramfelvétel a baja úgymond. -
Olyan a munkám, hogy vannak helyzetek amikor ott ér a merülés. Amikor sokan alszanak én dolgozom, hol éjjel hol nappal.
Ja és nem egy irodában ülök, hogy jó a konnektor.Imy! Akkor ha gizda akku van abban a telóban. Annak a valós kapacitása 3250mAh. Amúgy mint mindig: banggood.
-
Hát meg nem mondom neked, de valami kínai telefonhoz vettek egy 10400-ast. Ujságolja az illető , hogy 7x tölti fel. Milyen jó a bank! Aha, meg milyen szr a telefon! Az az akku akkor kamu ami benne van.
Az 5000-es 1x tölti fel a passportot, de az el is megy egy töltéssel 1 napot lazán.
-
Kezdem észrevenni az 5000-es li-po xiaomin az elhasználódás jeleit. Már a ledekben sem nagyon lehet bízni, mert pl azt jelzi 25%-on van, rádugod a töltőre és 3 leddel kezd. Lemértem hozza amit kell, csak nem volt ez eddig jellemző. Hozzá kell tennem régi és sokat használom.
-
válasz
Mr.Csizmás #1016 üzenetére
Rabactal megy csak dolgozom melóba teszteltem. Minden megy. 10.2 alatt is ment. Kánaán van.
tudod hülye droidos.
2280mAh jött ki belőle a 6Ah helyett.
-
válasz
Avicularia #1011 üzenetére
Lassan akkor vesz a töltést ha közte van a mérő. Gyári kábellel veszi az rendesen.
-
Ormótal nagy nem lehet összefogni, figyelni kell, hogy középre tegyem nehogy leforduljon rola. Mielőtt átadom tesztelem, hát nem likeolom. -
válasz
Kolondrum #1000 üzenetére
Kijelentem, hiába 10000-es, nem megy bele csak kb 8600mAh. Viszont ebből jön ki ez a fenti 6000 körüli mAh. Ami meg jó arány. a töltése is fura, néztem és hol full hol fél krafttal tölti, de gyakran nincs töltés. Biztos okkal van így. Annak is oka van, hogy nem 3 ledre toltve kapjuk. A celleknak megvan az ideális töltési szintje amivel jó tárolni ehez lehet közé. Főleg azért állja ez a helyét meg, mert a ledek meg a leadott mAh nem pontosan jelzi a szintet.
-
Meg kell mondjam nincs két egyforma 10000-es. 5900-6000, ez most 6240mAh-t hozott. Feltöltést mérem most, ez alapbán ez is több lesz mint az eddigiek.
-
Fuuu ennyit még nem késett bank. Vagy 1 hónap volt. Swéd posta. 10000-es. Szokásos minőség! Banggood.
-
3v-nál lelövi az elektronika. Nem kell kímélni.
-
Kiléptetett vásárlás előtti frissítésnél azóta kakukk a kap elmehetnek a pba.
-
-
A 10.000-esből, most mértem 6060mAh jött ki. Végig 1.8A-el terheltem.
A 10.400-asból 6930mAh. Azt is végig 1.8A-el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged