- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Kickass #6014 üzenetére
Szerintem Kodi + Itt/Ott Tv add-on (és akkor nem kell a telefonnal babrálni), vagy ráírsz Hansomester-re, mert neki Google Home-al - állítás szerint - szépen működik (nem tudom milyen telefonja lehet...)
-
azbest
félisten
válasz
Kickass #6012 üzenetére
chrome -mal gondolom nem a böngésző képét tükrözted, ugye.... ha látszott az egér feltte, akkor rosszul csinálod. Amelyik oldal támogatja a chromecastot, például a youtube, ott magát a tartalmat castolja, nem pedig a képernyőt tükrözi.
Ha wifin be van kapcsolva valami szeparáció, hogy ne lássák egymást az eszközök, akkor nem fog működni. A youtube egyébként nem csak chromecast módban tud kiküldeni tartalmat, lehet valójában azt a módját használtad és nem a cc módot.
A netflixet meg nem castoltad gondolom, hanem a boxon játszottad. Pontosabban előbb kipróbáltam, nem cc módban indít a boxon a telefonról cast ikonnal küldött app, hanem a rendes netfix alkalmazást irányítja távolról. A cc mód nem ilyen, nem is szokta használni androidtv-n ha fel van telepítve az app, hanem az app indul el.
A cc módban nincsenek menük, se youtubeon se netflixen, ha mégis el tudsz mászkálni a távirányítóval, akkor a rendes app indult el és nem cc módban indította.
-
azbest
félisten
válasz
Kickass #6006 üzenetére
az ittott androidos appjánál írják a cc támogatást, de az is évekkel ezelőtt frissült utoljára. Ios-nél épp egy cc-t hiányoló értékelést mutat nekem. [link]
Ez is 2017ben frissült utoljára.A google photos elvielg kéne tudjon ios-en is cc-t. [link]
A google home úgy tudom kell, hogy működjenek ios-ről a cc támogatások az appokból.Esetleg apk-ból telepítve tán felmegy a miboxra is a telefonos ittott app, de kell hozzá egér vagy valami, amivel irányítani lehet, mert nem távirányítóbarát.
Régebben írták a kodi topicban, hogy tán valaki csinált kodi addont is, de fogalmam sincsen, hogy az még létezik -e. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest