Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakesz
addikt
Lekopogom, hogy nálam most tökéletes a box. Másfél hete pont én indítottam el a témát a rossz képminőség és a sötét részeknél való utánhúzást illetően, de a tippek alapján ezt teljesen sikerült orvosolnom. Kodi ment a levesbe és felraktam az MX Playert. A beállításaiban a hardver dekódolást ki kellett kapcsolni, a szoftver dekódolást pedig be. A lejátszó hátránya, hogy nem alkalmazkodik automatikusan a médiatartalom képfrissítéséhez. Ezért leszedtem a TVHZ nevű appot, amivel a főmenüben pillanatok alatt tudok váltani a hz-ek között. Mindezzel együtt így már tökéletes nekem a kép.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Bittorrent topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GAI: Poor Volta...
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest