Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- One mobilszolgáltatások
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronyn
senior tag
válasz
bollokcs80 #275 üzenetére
Pedig ez a módszer működik
-
Ronyn
senior tag
válasz
bollokcs80 #273 üzenetére
Nem tudom milyen MiBand app mappájára gondolsz?
Notify - vel lehet, vagy pedig MiFit-tel töltesz fel az órára egy random számlapot, akkor azt letárolja a telefonon a /storage/emulated/0/Android/data/com.xiaomi.hm.health/files/watch_skin_local/XXXXXX mappába, ott kicseréled a .bin fájlt az általad preferáltra, és újra feltöltöd az órára a MiFit-tel
Elvileg a képet is ki tudod cserélni a mappában, és akkor a MiFitben is az új kép fog megjelenni, én nem szoktam... -
pcnet
addikt
válasz
bollokcs80 #127 üzenetére
Ezt vajon javítani fogják? Bár ha még az 5ösnél sem javították….
-
pcnet
addikt
válasz
bollokcs80 #125 üzenetére
Neked mennyi egy éjszaka a mélyalvásod? És ez hány óra alvásból? Megint csináltam tesztet.
Mi band 4 38% mélyalvás, de éjjel 4ig aludtam csak szerinte.
Mi band 6 14% mélyalvás 8 óra alvásból.
Megvan még a 3as band is, éjjel teszek vele is egy próbát. Bosszant a dolog, mert az egyik fő ok, hogy használom a bandet, az pont az alvás monitorozás.
Köszi Neked is, hogy megosztottad a tapasztalatodat. Ha az algoritmus hibája, remélem egy frissítéssel javítani fogják.
-
mpo
veterán
válasz
bollokcs80 #71 üzenetére
Az 5 volt 4990-ért.
7 óra pár perckor nyitott az emag.
A 4990 Ft-os "nincs raktáron" felirattal nem volt megvehető.
A Mi Band 6 ~ 12-ért volt, de csak egyet lehetett a kosárba rakni.
A GVH büntetése miatt küldött egy 3000 Ft-os kupont, beváltottam.
A másodikat (feleségemnek, aki ajándékba akarta nekem, de nem bíztam rá, most ő is kap egyet, ne tunyuljon) a mediamarktban vettem meg 12-ért.
Holnap jön mindkettő.
Gyalogláson kívül más sport nem jön szóba, marad a többi tudása, amit használhatok, ezért nem kell drága okosóra.
Remélem a Redmi 4X fölismeri, a Bluetooth felülről kompatibilis.Ezt a tesztet elolvastam, sokat segített.
[link] -
pcnet
addikt
válasz
bollokcs80 #71 üzenetére
Igen, láttam, de az nem sok pluszt tud a 4-hez képest.
6-ra szeretnék váltani, főleg a kávamentes kijelző miatt. Nagyon megtetszett.
-
fornettisuti
veterán
válasz
bollokcs80 #67 üzenetére
Ami feltűnt, zene vezerlés?, részletesebb időjárás megjelenítés.
Én csak hívás, sms, messenger értesítések megjelenítésére használom, semmi egészség cuccot nem használok. -
lócitrom
őstag
válasz
bollokcs80 #55 üzenetére
mármint Xiaomi Wear? azzal szerintem sehogy. nem ehhez van igazából. a hivatalos alkalmazás ehhez a szériához a Mi Fit. a Xiaomi Wear maximum majd a jövőben lehet jó, egyelőre nagyon alap és a Redmi széria a tesztpad jelenleg hozzá.
-
lócitrom
őstag
válasz
bollokcs80 #8 üzenetére
a gyártó már Band 4 idején is szellőztette, hogy lehet elérhető lesz kínán és oroszországon felül is az NFC-s verzió vagy legalábbis rajta vannak a bankokkal való egyezkedésen. mire megjelent az 5 itthon aláírtak egy megállapodást a UniCredit Bankkal. ebből azóta sincs semmi. egyetlen változás történt kb. az elmúlt 2 évben: már nem kell kínai okmány ahhoz, hogy valaki pl. beléptetőkártyát programozzon fel egy NFC-s kiadáshoz. nem valami nagy teljesítmény, ez is csak 2-3 hónapja van így kb. de tudtom szerint ehhez is még mindig kínai régiós fiók kell vagy legalábbis nem EU-s.
úgyhogy ezt az "ebből is jönni fog az NFC-s változat Európába hamarosan" dolgot nyugodtan lehet jegelni. ígérgetnek csak. majd jön amikor jön. addig kár is ezt remélni. megvenni meglehet persze, ha szürkén bejön vagy rendel az ember, de hogy lóf@sz előnye nem lesz még egy jó ideig az hét szentség.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
bollokcs80 #12 üzenetére
Magyar banknál is? Ki a fizetési szolgáltató, akivel megegyeztek a bankok?
-
strogov
senior tag
válasz
bollokcs80 #8 üzenetére
Emlékeim szerint a fizetés az nem annyi, hogy belepattintasz egy NFC-t. A bankoknak (hitelkártya kibocsátóknak) engedélyezni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kissé ingerszegény Mi Band 5 után a Mi Band 6 tényleges előrelépés az elődmodellekhez képest. Ennyi pénzért aligha lehet többet elvárni, leszámítva talán az NFC-t, ami egyelőre még mindig nem opció errefelé.
- EA Sports WRC '23
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest