- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
fluttershy
tag
válasz
perzeus #18055 üzenetére
Megleplek
soha nem dolgoztam a firstphonenak de más szaküzletnek sem
csak van rálátásom a témára. Nem feltétlenül az elmúlt 2 hétben volt az a kép megtekintve hanem lehet akár fél év is, de ebben nem vagyok teljesen biztos.
(#18065) fireman3:
Nem használtam a rádió appot eddigi telefonjaimon összesen 2 óránál többet viszont a google keepet napi szinten használom. Viszont azzal amiket írsz rohadtul egyetértek :/ nem tudom miért nem akarták implementálni ezt a funkciót pedig 1 programozó max 12 órájába került volna a munkaidejéből. Najó még plusz debug 😅 -
-
fluttershy
tag
válasz
perzeus #18006 üzenetére
Ha akármilyen eszközről (asztali vagy mobil, tablet etc... tökmind1) olyan képet tekintesz meg amit valaki más google drive/google photosba töltött fel miközben be vagy jelentkezve a google fiókodba akkor bizony a google photos fiókodban a "shared with me" (nem tudom hogy fordították pontosan magyarra) résznél meg fog jelenni az a fotó amit előzőleg megtekinthettél. Ennek a különös featurenek lettél te most az "áldozata"
Ha megnézed; ugyanez a háttérkép választó az én mobilomon így néz ki:
https://ibb.co/dBfjZo
Ezeket a képeket egyiket sem én készítettem, sőőt aki szemfüles az kiszúrhatja hogy van köztük pár olyan próbafotó amit ide a fórumba töltött fel az egyik mi a1 tulaj a kamera által készített képek minőségének bizonygatására. Nem tudom miért pont ezt a mappát tartja fontosnak alapértelmezetten megnyitni amikor háttértárról szeretnél háttérképet választani; furcsa, de ez van. A mobilodat teljesen kizárt hogy előtted valaki használta. A nandot a gyárban formázzák és csak a stock image kerül rá, semmi más. Ha viszont mégis valami noname eladótól veszed (firstphonet nem tartom annak) aki végtelen hosszú beszerzési láncon keresztül szállítja neked a telefont, akik közül valaki mégis bejátszotta azt a hajmeresztő műveletet hogy kibontott egy eladásra váró terméket (vevő bizalmát nehéz visszaszerezni, ezért ilyenekkel nem szokás játszani) akkor se lesz olyan hülye hogy képeket készítsen a telefonnal amiket majd később rajta is hagy. Ez nonsense. Azt a fotót amit ott láttál már a közelmúltban megnyitottad egyszer számítógépről vagy más mobil eszközről még ha nem is emlékszel rá, bejelentkezett google fiók mellett, és ezért van az hogy a google fiókod ezt "megjegyezte". A hátlapi karc viszont valszeg a gyártás során kerülhetett rá és valahogy átcsúszott a quality controlon. Szépséghiba de ettől még használható.
De ez már teljesen mind1hamarosan küldik az újat.
-
judas13
addikt
válasz
perzeus #18023 üzenetére
Aha. Sanszos, hogy a gyárban variálhattak vele teszen azt majd gyalulták, megkarcolták véletlenül utána becsomagolták eladásra. Bárkiknis voltak rendes, korrekt emberek lehettek. És ez nem egy Leagoo c brand hanem a Xiaomi kb a negyedik legnagyobb gyártó a világon....
-
judas13
addikt
válasz
perzeus #18017 üzenetére
Korrekt.
De tényleg érdekelnének az exif adatok.
...
Off
Nekem tavaly előtt volt, hogy egy előszőr és uccsóra is rendelt kb 80-90$-os dzsunka Leagoo M5 Edgén nem volt fent a gyári védőfólia(!), pedig bontatlan volt a doboz, de szerencsére a kijelző nem volt karcos, az más kérdés, hogy 4G ki tudja miért de eleve sehogy sem lehetett vele netezni, csak a wifin érzékelte...mert csak...soha többet ilyen szarokat! Azóta rádiónak használom ha éppen úgy jön ki a lépés.
On -
joker1220
őstag
válasz
perzeus #18001 üzenetére
Szia! Hangerő gyorskapcsolóhoz nekem a Nougat/Oreo Quick Launch nevű alkalmazás van fent, ezzel lehet csinálni gyorskapcsolót, annyi szépséghibája van hogy nincs lefordítva magyarra. A hangerő le vagy fel gombot megnyomod, lenyitod a menüt és a bal oldali ikonokat megnyomva tudsz váltani. Ha nem a gyári Launcher -t használod, akkor el tudod tűntetni a google sávot. Én a File Manager by Xiaomi -t használom fájl kezelésre és galériaként is, van benne tárhelytisztító is. Plusz háttérképekért pedig a Google Wallpapers alkalmazást szedtem le. Üdv
-
-
rzoli
senior tag
válasz
perzeus #18001 üzenetére
1 és 3: másik launcher használatával. A google playről válogathatsz, a legtöbben a Nova vagy a Lean-t használják.
2: szintén google playen kereshetsz valamilyen app-ot, ami pl widget segítségével megoldja a hang/rezgés problémáját. Pl. Sound Toggle Widget.
A másik megoldás, valamilyen custom rom használata. Az AEX pl. ismeri a "lehúzás" utáni kapcsolás lehetőségét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest