- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
retesz147
addikt
-
rzoli
senior tag
válasz
retesz147 #15906 üzenetére
Hirtelen egy kerülő út jut eszembe, a google képekben bekapcsolod a mobilneten való szinkronizálást, és a fotóról a linket küldöd el levélben, amit a címzett a google fotókból tud letölteni. Így gyakorlatilag akármennyi belefér, mert a link csak byte-okat foglal.
Más: Én régóta waze-val navigálok, most hétvégén másfél, két órás utakkal, de nem volt nálam semmi gond. A körforgalmakban sem
Igaz AEX van a telefonon, nem gyári rom.
Nem melegszik a telefon az ablakban?
-
TaylorPro
addikt
-
-
fluttershy
tag
válasz
retesz147 #15220 üzenetére
Nekem a nova túl sok funkciót tartalmaz amiket nem nagyon használtam ki. Amiket belapcsoltam/beállítottam: duplakopp screen lock, nagyobb ikonok mindenhol, notification dots. Az összes többi default beállítás. Ezeket mind tudja a lean launcher is, mellesleg alapértelmezetten, fizetni se kell érte. A nova telepítve 15-18mb, a lean csak 7-8, érzésre is talán egy picit gyorsabb (személyes vélemény). Meg nagyon tetszik a lean glance kiegészítője. Sajnos playben nincs de githubról letölthető és manuálisan telepíthető. Annyit csinál hogy a google nowból kiszedi és főképetnyőre a dátum mellé beteszi az időjárást (hőmérséklet+piktogram) illetve ugyanoda kiírja ha van google calendarban upcoming event. Nagyon szép, letisztult. Így widget sem kell semmire mert ebben benne van minden amire szükségem van 😁
Ui: az animációk sebessége lassabb (nem állítható) mint a novában és így lehet hogy érzésre sloppynak tűnhet de nekem nem, engem nem zavar, nem érdekel
-
-
-
hgabor19
aktív tag
válasz
retesz147 #15142 üzenetére
Az is lehet hogy az eladó az eustock viszonteladója.
Ha tutira akarsz menni, hogy garis e valójában, akkor az S/N-t és IMEI1-t küldd el a wayteq-hez és EUstock-hoz hogy csekkolják le, él e a gari valójában is.
Egy emailt/telefont megér, ha nyugodtan akarsz aludni.Kinek a pecsétje van a garijegyen? Wayteq, EUstock vagy valaki másé?
-
trebrona
nagyúr
válasz
retesz147 #15142 üzenetére
Mit szeretnél TWRP-vel?
Ha csak root miatt kellene, akkor elég bootoltatni, majd rootra személy szerint inkább magisk, mint SuperSU.
Ehhez van egy nagyon jól használható tool: [link]Ezután ha csak magisk modulokat használsz, magisk uninstall után lehet frissíteni is a gyári rendszert, majd tool-lal mehet fel a magisk ismét, amivel ezután az előtte használt modulok is automatikusan visszakerülnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest