- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
B. Tamas
aktív tag
Ezesetben a Revolut a megoldás. Én már amúgyis hónapok óta 90%-ban ezt használom, ahol csak lehet ne sarcoljon az otp.
Ericsson A1018 ‣ A2628 ‣ R320 ‣ SonyEricsson T68i ‣ T610 ‣ Nokia 7650 ‣ SonyEricsson P800 ‣ P900 ‣ Asus P525 ‣ P750 ‣ HTC HD2 ‣ Sensation ‣ Sony valami :D ‣ THL 5000 ‣ Honor 7 ‣ Vkworld S8 ‣ Xiaomi MI 9 6/128 ‣ Redmi Note 12 Pro 5G 8/256
-
Laci.M
senior tag
-
Atomgeszi
veterán
válasz Black&White #3996 üzenetére
Ez mehetne összefoglalóba.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
juve600
nagyúr
[PE rom 11.09.]
telepítési útmutató :
-twrp telepítés
Format data=> yes
- Reboot to recovery
- telepíteni az utolsó xiaomi eu stable rom -ot
- twrp and do a format data
- Reboot back in recovery, flash PixelExperience rom
- Wipe cache/dalvic and reboot.minden értesítés egyből megjön (gmail,face,messenger,stb )
[gCam 7.2] működő verzió -
pergabb
senior tag
válasz Sordoran #3992 üzenetére
nekem jön minden mi band 4-re...
Mi fit automatikus indításra van lőve és a akku kímélő ki van lőve, hogy menjen a háttérben mindig?
Amúgy kb pont ennyi értelme van, hogy ha jön valami, hívnak, akkor a zsebemben nem érzek semmit, a karomon meg igen, többi "okossága" amúgy is kuka
Szerinte mély alvásom kb nincs is -
tarat
tag
Sziasztok!
Legfrissebb 9.11.7 EU DEV Rom van fent.
Eltűnt a 2 SIM közül a 2.
Az a Hang SIM-em. Jelenleg nem tudnak elérni.
Tapasztalt valaki ilyet ezzel a Rom-al akinek 2 Sim van benne?
Köszi -
tarat
tag
Köszi.
SIM ki/be sem segített.
Aztán megcseréltem őket.
Erre feléledt mindkettő.
A fene sem érti, de gáz, hogy elérhetetlen voltam egy jó ideig. Legalább pirossal jelezné fent, de ilyenkor leszedi a jelet a státuszról. -
Sordoran
addikt
válasz pergabb #4006 üzenetére
Persze, ezek mind be vannak állítva. Ahogy nézem általános probléma, hogy Band 4 és a android 10 nem szereti egymást. Megoldásnak viszont ugyanezeket írják. Leszámítva, hogy amit írnak (Notifications Usage Rights) nincs nekem telefonon. Van olyan, hogy Notification access, és itt be is van kapcsolva a Mi Fit-nek. Már tényleg nem tudom hol lehet a hiba.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
pataig
tag
Sziasztok!
Nem működik a mobilfizetés a telefonomon (NFC). Idáig használtam, s tökéletesen működött, de megjött a Miui 11 , s másnap akartam használni, s nem működik! Miui Global 11.0.5 Stabil van a készülékemen.
A Budapest bank alkalmazás azt írja: Technikai feltételek nem teljesülnek.A szolgáltatás technikai hiba miatt nem elérhető......
Valakinek esetleg hasonló? -
pataig
tag
Ne haragudj! Tényleg igazad van!!! Én voltam a hunyó! Mindig azt olvastam, hogy most a Miui 11 jön, s majd később érkezik az Android 10....
Viszont akkor lehet nem megy senkinek ez a funkció Android 10-en?? Ez azért eléggé bosszantó... bár az is lehet, hogy csak a Budapest bankos ügyfeleknek nem működik...
Megpróbálom felvenni a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!!
Remélem mihamarabb lesz rá valami megoldás! -
Atomgeszi
veterán
OTP Simple és smartbank augusztusban is ment Android 10 alatt már
Eddig csak más banki alkalmazások használóit hallottam panaszkodni Android 10 alatt.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
La Magra
tag
Használ valaki Quick Charge 4+ töltőt a telefonhoz?
A specifikáció szerint elvileg QC4+ 27W-os töltésre képes a telefon, de sehol nem találok ilyet hozzá... -
Laci.M
senior tag
Szia!
Nekem azt mondta "Dorina" hogy nem megy még Android 10 alatt semmilyen telefon, de a play-ben válaszolt a fejlesztő. Még nem írtam nekik személyesen emailt. Az a fura, ha ismert hiba lenne akkor ezt írta volna szerintem "a hiba javítása folyamatban van" vagy valami hasonló.
Egyből ide írja a problémáddal, akkor talánk kapsz releváns választ. Én most ideiglenesen a curve kártyámat használom.
Extra kérdés:
Revolut gpay páros megy rendesen Xiaomi.eu dev alatt, vagy kell magisk neki?Aláírás
-
La Magra
tag
válasz -Prometheus- #4021 üzenetére
De az is csak Quick Charge 3-as, nem?
-
pataig
tag
válasz petipetya #4017 üzenetére
Elnézést a felkiáltójelek miatt! Igazából régóta írok így , s nem indulatot szeretnék kifejezni vele, hiszen itt egyébként sem ez a cél, hanem, hogy egymásnak segítsünk! Bocsánat!
(#4020) Laci.M - írtam nekik, mert telefonon nem tudtam elérni őket. Most kíváncsian várom a válaszukat.
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
-
La Magra
tag
válasz Black&White #4027 üzenetére
-
Atomgeszi
veterán
válasz La Magra #4029 üzenetére
Hol látod, hogy QC3-as?
Benne van a nevében, és a leírásban a képeknél is.
27W Original QC 4.0
Eleve a 27W csak QC4.0-es lehet elvileg.Ha a kolléga rádugja a telefont és kiírja,hogy turbo akkor biztosan az.
[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Black&White
addikt
Urnyx05: GCam_v7.2.010 V1.2:letöltés + changelog
[ Szerkesztve ]
-
La Magra
tag
válasz Black&White #4033 üzenetére
Ez azért egyszerre és
Mindenesetre köszi az infót, berendeltem a Xiaomit. -
baitsee23
őstag
válasz Black&White #4035 üzenetére
Az normális, hogy a lassított felvétel kiválasztásánál leáll az app? Nem valami beállítás variáció okozza ezt?
Samsung Galaxy S24
-
baitsee23
őstag
-
tasakos
tag
Sziasztok! A hozzáértők segítségét szeretném kérni! Vettem kb. 3 hónapja egy Mi 9 készüléket a Turbadoról. Kettő nappal ezelőttig nagy megelégedéssel használtam is. Azóta viszont a készülék fogja magát és teljesen véletlen és kiszámíthatatlan időközönként újraindul minden előjel nélkül. Teljesen gyári globál szoftver van rajta, amire másfél hete Ota-n feltelepítettem a miui 11 és andorid 10 párost, ami eddig jól is működött, most viszont így egy rémálom használni a készüléket, van mikor facebookozás közben indul újra, van mikor menüben lapozgatáskor. Most nemrég azt csinálta, hogy újra indulás után az ujjlenyomat kéréskor ismét kifagyott és újraindult.. Alig van rajta a gyári programokon felül más is telepítve, használati szokásom is teljesen átlagos, egyszerűen nem értem mi lehet a probléma. Mit tegyek?
Köszönöm a segítséget!
BFBC2 nick: Tasi Hun
-
Atomgeszi
veterán
Az EU itt nem a ROM-ra vonatkozik, hanem, hogy EU-s töltő csatlakozó van hozzá, meg, hogy az EU-ban működik a telefon. Azon belül EEA és Global is lehet rajta
-
tasakos
tag
válasz pixta78 #4045 üzenetére
A gyárilag rajta lévő rendszert használom mióta megjött a telefon. Ez másfél hete frissult miui 11re és android 10-re. Igen, ezen csináltam gyári beállítások visszaállítását. Sajnos egy órán belül épp messenger hívás közben hirtelen megint újra indult. Eddig hónapok alatt ez egyszer sem fordult elő, semmi baja nem volt. Van egy olyan megérzésem, hogy ez nem szoftver hiba lesz..
BFBC2 nick: Tasi Hun
-
Maxell014
senior tag
Sziasztok !
Ti milyen tokokat használtok ami véd kellően de jól is néz ki és nem lesz tőle otromba a telefon sem ? -
ricsi0307
senior tag
válasz HardRic #4048 üzenetére
Hát ha ez olyan mint amit én rendeltem, hogy nagyjából annyitól bepattan a telefon a tokba hogy ránézek, akkor ez mindent csinál csak megvédeni nem fogja. Én hétköznapokba az egyik itteni tulaj álltal linkelt ebayes filléres átlátszó tokban használom, innen is mégegyszer köszi nagyon bevállt pedig nem szeretem az ilyen fajtákat. A másik amiben hétköznap rakom az egy félig fa tok, nagyon minőségi a kidolgozás és elöl nincs neki több mm-es pereme így nem zavarja a gesztus vezérlést. Az említett mindkét toknál viszont fenn áll az a probléma hogy vakus képnél az átlátszónál kicsit bevilágít a képben a fánál meg kicsit rontja a vaku szórását. Ha meg melózni kell akkor linkeltem már egyszer egyet abban biztonságban van, cserébe elég ormótlan.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honda topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PlayStation 5
- Külpolitika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest