Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Xiaomi Mi4c
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgTerminator
veterán
válasz
enginev3.0 #599 üzenetére
Ki se jött még...
-
enginev3.0
félisten
Felraktátok már a mait?
-
stalker1019
csendes tag
-
jety91
őstag
válasz
stalker1019 #592 üzenetére
Rakd fel újra (előtte csatold fel a system-et a mountban). Nekem másodjára sikerül mindig egy rom felrakása manuálisan.
egyébként letudod ellenőrizni hogy felrakta-e a romot sikeresen:
- Mount->systemhez pipa
- File managerben megkeresed a /system-et, és ha az nem üres akkor sikeresen felteelpült, ha teljesen üres, akkor installáld újra. -
tom81042
tag
válasz
stalker1019 #592 üzenetére
várni, vagy 5 percet.. Aztán még 5 percet
-
stalker1019
csendes tag
Felraktam a romot, TWRP-ben nyomtam egy System reboot-ot aztán nem csinál semmit. Valakinek valami ötlet?
-
vicces1
aktív tag
válasz
virshlee #587 üzenetére
Spanyolországba kell küldeni, ha gebasz van.
-
virshlee
csendes tag
Milyen az ibuygou szervizelése,garanciája?
-
bigrock
addikt
Én is beújítottam egy 2/16 modellt, egy HWapró-s tag jóvoltából. 5.12.10 xiaomi.eu ROM figyel rajta. Javasoltok esetleg helyette másikat ? (jelzem, semmi problémám nincs vele)
Köszi -
vicces1
aktív tag
válasz
apinto fale #582 üzenetére
Az EU-s kijött régen.
Előtte egy wipe és használhatod, mivel a magyar is ezen alapszik. -
muchacoado
aktív tag
válasz
apinto fale #582 üzenetére
"Miui bug, ami jelen van a 12.4ben is.Ha angol nyelvre váltasz,működik a keresés."
-
apinto fale
csendes újonc
Arról van infótok, hogy 4c-re miért nem jött még ki a 12.10-es miuihu frissítés sem? Lassan már az azutáninak kellene jönnie.
Nekem most az 5.12.4 van fent, és az alap időjárás program valamiért ezzel behalt, mert csak a saját pozíciós helyet jelzi, ha rákeresek más városra, akkor "nincs találat". Az előző verziójú miuihu-s rommal még tökéletes volt. -
virshlee
csendes tag
2/16 verzió és 3/32 között hatalamas a különbség?Ha én általában egy alkalmazást futtatok elég a 2 gb ram?
http://shop.mobilfix.hu/ oldalon adnak európai töltőfej átalakítót?
-
lacora5
tag
válasz
stalker1019 #577 üzenetére
http://miuiandroid.hu/forum/viewforum.php?f=99
itt regisztralj, megtalalod a twrp telepiteset a link alatt, utana mar pofon egyszeru lesz feltenni a multit innen:
https://www.androidfilehost.com/?fid=24269982087017415
-
pampika
őstag
igen, mert korábban játszadoztam az állítgatásával, de nem akart megbízhatóan működni. gondoltam, estére leszedem a netről, mert úgyis dnd módban van, de aztán nem kapcsolt vissza rendesen. olvastam, h ott volt vmi wifi-dnd hiba, de nekem a mobilnetet se kapcsolta vissza :S
szóval maradtam annál, h ne csináljon semmitmost nyomtam neki egy full resetet, remélem, észhez tér
-
lacora5
tag
válasz
stalker1019 #571 üzenetére
Ajanlom a legutobbi multi romot, a legstabilabb amit most leszedhetsz.
-
pampika
őstag
tapasztalt-e valaki olyan hibát, hogy fogja magát a telefon és lekapcsol minden külső kommunikációs csatornát(bt, wifi, mobilnet)?
egy moto 360 órával használom és néha (1-2 naponta) jelez az óra, hogy elveszett a kapcsolat a telefonnal (bt). előveszem a telefont és minden rádiós dolog kilőve. olyan, mintha repülő módba raknám, viszont a repülőmód nincs aktiválva, de a fentiek egyszerre le vannak kapcsolva.
nincs semmilyen automatizáló progi, v hasonló telepítve, szóval ezeket mindig kézzel vezérlem (mindig bekapcsolva, bt estére ki)eddig volt ez a többeknél is tapasztalt 'no connection' értesítés, de most semmi értesítés, csak épp nincs net.
a másik érdekesség, hogy a timely ébresztőt használom, eddig mindig ment is szépen az ébresztés. de kb az előző rom óta azt játsza, hogy a rendes rezgés+zene ébresztés helyett röviden rezeg kb 5-7-et, majd elkezdi a hosszú rezgést. normálisan ennek úgy kéne működnie, hogy együtt kezdődik a zene és a hosszú rezgés. nincs bekapcsolva semmi smart rise, meg hasonlók, simán adott időpontban játszon zenét és rezegjen.
volt már timely újratelepítve, wipe cache+dalvik, legfrisebb multi rom. de nem tudok rájönni az okára
-
pampika
őstag
válasz
stalker1019 #571 üzenetére
biztosan cserélj romot, mert az vmi gányolt borzalom
amint fent van az új, utána érdemes elkezdeni belakni a telefont. -
stalker1019
csendes tag
Sziasztok!
Pénteken megérkezett nekem is. November 23-án rendeltem és december 11-én érkezett meg Szingapúrból. Átalakítót is adtak mellé. Akit érdekel esetleg, hogy honnan privátban válaszolok.
5.1.1-es android van rajta és 77.00.44.00-es MIUI.
Akit érdekel 6.0-ás AnTuTun 41557-et gurított.Valószínűleg cserélek majd romot.
-
jety91
őstag
válasz
enginev3.0 #564 üzenetére
Internal storage on azért az Android mappa törlése is ajánlott abban az esetben ha vmi bug van az fw-ben, ugye ott tárolja az " (emulált) sdkártyára" telepített appok adatait. (Lásd nálam a nem telefon felvételnél jelentkező hibát csak ez oldotta meg, gondolom vmi app kavart be neki).
Bocs a dupláért telóról vagyok
-
jety91
őstag
válasz
Napfénysüti #560 üzenetére
legutolsó multi rom óta nem találkoztam hibával. Engem a hívásfelvevés idegesített de úgy látszik a full wipe óta teljesen okés a dolog, nálam volt a hiba, nem a rom-ban.
Én nyugodt szívvel ajánlom
-
pampika
őstag
nekem kb egy hónapja csinálja ezt a net eldobálós hülyeséget, több heti rommal is, kb 2-3 naponta
wifi ki-be megoldja, de állati idegesítő, mert nem szól, h épp meghülyült, csak egyszer észreveszem, hogy nuku net...
most felraktam a legfrissebb xiaomi.eu-sat, meglátjuk, mit alkot. -
lacora5
tag
válasz
enginev3.0 #564 üzenetére
Igen. Ez lemegy elotte, majd ha feltetted a multit, akkor utana is lehet egy dalvik es sima cache-t wipeolni, de ezt fel is ajanlja.
Esetleg ha nagy a gond, akkor lehet miutan feltetted a romot a dalvik es sima cache wipeolas mellett egy internalt is kerni, de persze ez azt jelenti, hogy letorol rola minden adatot es fajlt, csak a rendszer es az ahhoz szukseges fajlok maradnak, tehat nagyon fontos elotte a mentes, ha ilyet csinalsz. Illetve rom telepites elott sosem kerunk maximum csak dalvik cache-cache -data-system wipeot mert kulonben ha a belso tarhelyet is torolnenk, akkor nem lenne meg a telepitendo rom
.
Kroni probald ki igy a multit, szerintem megoldodik minden problemad.
-
Kroni1
veterán
Nekem most a legfrissebb miuihu van fent, ezzel néha olyat is csinál, hogy az ébresztés nem időben történik, hanem csak később.. Wipe volt nálam is, de ez a wifi hiba csak most jött a legutóbbi frissités után nem sokkal.
Lehet áttérek a multi rom-ra ha már azt sokan dicséritek! Ezt csak bemásolom a gyökérkönyvtárba és TWRP-vel telepitem igaz?! Aztán meg egy wipe és kész?
Valahol volt leirás, talán SzabóZé-nek asszem?
-
enginev3.0
félisten
válasz
Nekem hetekig volt miuihu, csak a túl jó dolgom, és a sok szabadidőm miatt feltettem az smiui-t ami nem volt jó, majd most a multi van ami szintén tökéletes, a frissítéseket fel szoktam tenni, simán OTA-n keresztül is megoldható
-
lacora5
tag
válasz
Nalam az 5.12.10-es multi rom teljesen stabil, nem futottam még bele ezzel semmilyen bugba. De szerintem ezzel ugyanigy van kapasbol engine es jety is, talan csak Kroni-nal latok azota is fent marado hibakat, megkockaztatnom mindenki masnal oke, nem tudom mit hasznal de egy full wipe es multi lehet megoldaná. Nyugodtan ajanlottuk itt jo paran a telefont egy erdeklodonek, neked is ezt mondom, (de szerintem mondjuk).
-
Napfénysüti
nagyúr
Már egy ideje követem a topikot mert nagyon erősen agyalok egy ilyen (sőt rögtön kettő) telefon beszerzésén de ezek a bugok amik előjönnek kissé riasztóak.
Mennyire stabil a mindennapokban egy ilyen készülék? Van olyan rom amit nem kell hetente újratenni? Egyáltalán magát romot telepíteni milyen gyakran szoktatok? Nálam még nem is lenne gond ha időnként kellene de barátnőm nem hinném hogy ezzel foglalkozna, neki az a fontos hogy működjön a telefon ahogy kell.
Ha frissítés jön egy romhoz akkor azt csak patchként le leeht szedni és úgy frissíteni vagy ilyenkor a javított verziót újra kell telepíteni? -
vicces1
aktív tag
válasz
mgTerminator #556 üzenetére
Én erről beszélek
Hozzászólás Szerző: hyena » 2015.12.12. 20:54
A Play-ről és böngészőből (nem csak Dolphin) is megfelelő sebességgel megy a letöltés. iGOSzülinApp-ot leszedte fél perc alatt. -
enginev3.0
félisten
válasz
mgTerminator #555 üzenetére
Nálam sincs semmilyen rom gond
eddig a lassú letöltés volt, aztán smiui alatt a nem lehet felvenni hiba, de aztán felraktam full wipepal a multit és semmi gond
ilyen wi-fi hibáról sem hallottam még -
-
L@co
aktív tag
Van cyanogenmod de a kamera elég bugos volt nekem.
Smiui nekem jól működik. Ha stock android közeli élményt szeretnél, akkor 5.12.10-et tedd fel (Choose your apps részből én kiszedtem minden pipát + Xiaomi Service Framework-öm sincs).
Alap témával, csengőhanggal használom engem az ilyen dolgok nem érdekelnek (service framework miatt ha jól tudom nem lehet beállítani így mást).Viszont a két legfontosabb (amire csak pár nap alatt jöttem rá), hogy az akkumulátor beállításnál kapcsold ki az energiagazdálkodást, illetve a Security programban a Permission managert szintén érdemes kikapcsolni. Így minden üzenet, értesítés egyből megjön.
Google Now launchert is felrakhatod, és akkor még stock-abb lesz.
-
Kroni1
veterán
Na nekem is csinálja mostanában ezt a wifi alatt néha előjövő "nincs internetkapcsolat - tesztelés" hibát a legujabb frissités óta!
Kicsit kezd már elegem lenni ezekből a Bug-okból. Ha felteszem a Stabil multi romot akkor gondolom ott se lesz sokkal rózsásabb a helyzet igaz?! Nem értem, hogy egy ilyen szuper telót hogy tudnak ilyen mostohán kezelni. Pedig mindenhol annyira dícsérték a Miui supportját, azt hittem ez milyen jó lesz nekem, de jelenleg nem így érzek.
Stock droidot fel lehet tenni rá esetleg?! Láttam valaki linkelt Marshmallow preview-t, az hogy áll? Esetleg stabil stock 6.0 várható a mi4c-re? Ha lenne belőle egy stabil változat akkor nem is hiányoznának a heti frissitések, lehet h inkább az volna a nekem való..
-
-
jety91
őstag
Úgy látszik akkor nem úszom meg a full wipeolást megint
De már megfogadtam, hogy ha ez a hiba is elhárul és addig nem frissítek míg nem lesz 6.0-ás MIUI nekünk is
-
Douwd
tag
válasz
hakydakillah #532 üzenetére
Erősebb hw, jobb kamera (összehasonlítás: [link]). Ezenkívül sok mindenben megegyeznek.
-
elmo
aktív tag
válasz
enginev3.0 #543 üzenetére
Aha, picit eldugták, de valóban. Kösz! ;-)
Akik nem magyarul használják: Themes - Customize - Font.
-
elmo
aktív tag
A nap kérdése: hogyan lehet betűtípust változtatni? Egyszerűen sehogy?
MIUIHU 5.12.4 | Beta
(Persze anélkül, hogy másik témát állítanék be.)
jety91
Nekem is eddig mindig sikerült felvennem (, bár ez téged nem vigasztal, de esetleg próbáld ki ezt a rom-ot). -
jety91
őstag
Nálam jelentkezik egyedül a nem lehet felvenni telefont probléma multi romon?
Default témával sem megy sajnos...
-
vicces1
aktív tag
Az 5.12.10-es multi ROM-ban már megy a gyors letöltés!
-
enginev3.0
félisten
válasz
Prociban erősebb, talán kameraban, érdemes 3gb Verziót venni
-
vicces1
aktív tag
válasz
5.1 Loli, GPU is jobb, MiuiV7, Ram, kamera egyértelműen jobb, Mi4c-ben infra, duplakoppos ébresztés, élvezérlés, távirányító mód, videó lassított felvétel, pillanatmegállítás. Hirtelen ennyi a "semmi másban nem erősebb".
Ja és a visszajelzésekből az is kiderül, hogy az a proci különbség nem elhanyagolható, mivel amíg az Mi4i meg-meg "röccen" addig a 4c nem. Én árban nem láttam lényeges különbséget, szerintem semmi nem szól az Mi4i mellett, de ezt talán valaki megerősítheti vagy megcáfolhatja akinek van, volt ilyen masinája. -
hakydakillah
senior tag
Sziasztok,
Ha a gyengébbik verziót szeretném a telóból, akkor van valami gigantikus különbség ez és a MI4I között? A leírást nézve processor és a vele járó gyorstöltés. Semmi másban nem erősebb a 4C?
-
jilian
addikt
Smiui-t használ - e valaki és megy-e neki a ráfrissítés?
Nekem elszáll a rendszer com.android.phone hibával. -
jety91
őstag
Írtam bugreportot, azt mondták teszteljük a default témával akinek hasonló lenne a problémája.
-
jety91
őstag
Logcatben megtaláltam....
12-13 19:17:09.714 W/ProgressBarDelegate( 4535): Unknown Drawable subclass, src=android.graphics.drawable.ScaleDrawable@2effe53a
12-13 19:17:09.714 W/ProgressBarDelegate( 4535): Unknown Drawable subclass, src=android.graphics.drawable.ScaleDrawable@3fa875eb
12-13 19:17:09.714 E/FFmpegExtractor( 427): android-source:0xab90e560: avformat_open_input failed, err:Invalid data found when processing input
12-13 19:17:09.714 W/FFmpegExtractor( 427): sniff through BetterSniffFFMPEG failed, try LegacySniffFFMPEG
12-13 19:17:09.734 W/ProgressBarDelegate( 4535): Unknown Drawable subclass, src=android.graphics.drawable.ScaleDrawable@3400ab1d
12-13 19:17:09.734 W/ProgressBarDelegate( 4535): Unknown Drawable subclass, src=android.graphics.drawable.ScaleDrawable@dd9e192 -
jety91
őstag
válasz
muchacoado #525 üzenetére
Nincs semmi ilyesmi, próbálok rájönni mi válthatja ki. Restart után megjavul egyből...
-
lacora5
tag
Na fent a multi. Titanium Backup-al visszatert minden a regibe, csak arra kell ugyelni, hogy superSU-t flasheljunk, es azzal engedelyezzuk a TB-t, mert a gyari roottal nem allit vissza semmit. (De erre figyelmeztet egy felugro ablak is). Latom van HDR Pro mod is a multiban, ez nagy orom. A play-rol meg minden a maximummal jon. Mar csak azt a hivas gondot kellene megoldaniuk, bar az uj romon meg nem jott elo a problema. Antutut mertem, a 6.0 jobban szorhatja a pontokat mert 64500 lett.
-
jety91
őstag
válasz
#16729600 #516 üzenetére
Kipróbáltam playben, tényleg nincs korlátozás már
Viszont az a bug nálam megmaradt, hogy néha nem tudom felvenni a telefont felfelé csúsztatással. Valaki tudja, hogy belehet-e valahol állítani hogy a bekapcsoló gombbal felvegye a telefontlacora5
Mi fiók -> Mi Cloud -> Kék háttér alján van egy szinkronizálás gomb, ha arra ráböksz egyből szinkronizál. -
lacora5
tag
Hogyan tudnam ravenni a micloud-ot, hogy az alkalmazas ikonokat szinkronizalja, es ne kelljen megvarnom a 7 napot? Feltennem a multit, tiszta wipe lenne, ezert jol jonne ha a legfrissebb allapotot mentene le a micloud.
-
jety91
őstag
Fennvan a bugmentesített 12.10-es multi rom, akinek esetleg volt problémája a heti updatel. Elvileg kijavították a lassú letöltést is ha minden igaz
-
virshlee
csendes tag
Leírnák azok akik már vettek mi4c-t,hogy milyenek a tapasztalatok?Ajánljátok?
-
Douwd
tag
válasz
Drenadar #503 üzenetére
Lehet cserélni a hátlapot (megjegyzem elég könnyen, én már leszedtem egyszer) és biztos lehet kapni majd valahol. Sőt szerintem Mi4i hátlapja is jó hozzá. Én se vagyok tokos, a de a Nillkin Frosted Shield egyáltalán nem zavaró, sőt, jó érzés kézbe venni a készüléket.
virshlee: Szerintem mindenben jobb. Egyedül a ROM a gyenge pontja ennek a telónak.
-
jety91
őstag
-
virshlee
csendes tag
Lehet hogy hülye kérdés,de Huawei ascend p8 lite vs Xiaomi mi4c 2/16?
-
Drenadar
veterán
válasz
mgTerminator #464 üzenetére
jah már az enyémen is van... de a toktól nagyon... irtózom. persze ha túl akarok majd rajta adni akkor lehet nagyon megbánom.. .a mi3hoz lehetett kapni gyárihoz közel azonos hátlapot... ennél pedig nem hiszem, hogy lehetne cserélni...
-
tom81042
tag
válasz
enginev3.0 #500 üzenetére
Nekem meg olyat csinal hogyha hivnak akkor rezeg csorog, de nem oldja ki a kepernyot. En kioldom, es akkor ott fenn van megfagyva az allapotsavnal a hivo , jobbra balra a piros es a zold hogy elutasit vagy valaszol. De amikor megerintem a zoldet akkor felveszi
-
lacora5
tag
válasz
enginev3.0 #500 üzenetére
ez szerintem a heti fejlesztoi alapban valami hiba, 12.04 miuihu-val jartam igy a napokban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Visszafogott méretben erőteljes okostelefon: erre vágynak nagyon sokan, a piac mégis szűkös. A Xiaomi most korrekt eszközt tudott használható méretű házba préselni.
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Politika
- Nők, nőügyek (18+)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oppo Find N3 (12GB/512GB dual sim) eladó, vagy csere
- OnePlus 7T Pro (8/256Gb) független
- Eladó makulátlan GYÁRI FÜGGETLEN (nem szolgáltatós) Honor 200 mobil 8/256Gb dobozzal, 2 év garival!
- Iphone SE 2022 KÉK Független 64GB ,Használt állapotban,Fóliás lcd, töltőkábellel , eladó akku 79%
- Oneplus 8T 8/128 szép állapotban
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest