Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Speederer

senior tag

válasz s4tch #7797 üzenetére

Úgy nézem, hogy most ez van már fent neki (OTA frissítés után). Megvárom róla majd a véleményét azért, aztán másnem egyből ezt rakom majd fel.
    Igazából az sem baj, ha ez ugyanaz a verzió, mint ami volt neki eddig is, most legalább 1 factory reset is rá lett nyomva, az meg sokszor megjavítja az idegesítő problémákat. :)

A segítséged mindenképpen köszönöm!

• Speederer

senior tag

válasz s4tch #7786 üzenetére

Köszi, tényleg egész egyszerűen ment ezzel az életrekeltés. :)

Viszont kissé idegesít, hogy alig találok rá értelmes szoftvert. Próbáltam ezt, de az ékezetes betűk undorítóan néznek ki rajta, sőt nem csak a legújabbon, hanem még a 29-esen és a 26-oson is. Végül a magyar oldalról letöltöttem a 25-öst, amit OTA-n befrissített 26-ra, ez úgy is néz ki, mint korábban, bár talán pont ez volt fent neki a frissítés előtt is. Akkor viszont nem lettem vele sokkal előrébb.

Ti milyen stabil(!) romot tudnátok ajánlani? Itt most tényleg a stabilon van a hangsúly, nem akarok vele hetente játszani, tehát hónapokig rá se akarunk nézni ilyen szempontból. És fontos, hogy legyen benne magyar nyelv. Köszi előre is, ha lenne vmi jó tippetek.

• Speederer

senior tag

Sziasztok!

Barátnőm telóját kicsit sikerült hazavágnom... A Red Kat-et szerettem volna rárakni, mivel a 31-es (legújabb) stabil MIUI-n elég hülyén néztek ki az ékezetes betűk. Viszont ez nem ment fel, mert valószínűleg ennek már az újabb TWRP kéne, ami szintén csak nem akart sikeresen települni. Letöltöttem végül a TWRP-ből egy aláírt verziósat, annak a telepítése el is indult, azóta viszont nem sokat tudok vele csinálni. Konkrétan sem normál, sem recovery módban nem indul el a teló, csak az MI logót látom a végtelenségig. Próbáltam vmi fastboot-os módszert keresni a problémára, de a google állandóan a Redmi 1S-hez tartozó dolgokat mutatja, az meg ehhez nem jó.
    Tehát ha van vmi tuti tippetek ilyen esetekre, akkor örülnék ha vki megosztaná velem is.
    Köszi előre is! :)

• Speederer

senior tag

Sziasztok!

Barátnőmnek rendeltünk egy ilyen készüléket, szépen működik is ahogy kell, de szeretnék rá újabb szoftvert rakni, és itt most egy kicsit elakadtam.
    Nekem egy MI2S-em van, WIUI-val. Ez egy Wajk által módosított változat a MIUI developer verziójának. Ezt csak azért mondom, mert a Hongmi-n lévő szoftver nagyon hasonlít erre, kivéve persze amiket Wajk rak bele külön. Tehát van benne gyárilag root opció, meg volt egy jópár kínai progi, amiktől már fájó búcsút vettünk.
    A modellszámnál azt írja, hogy HM 1W. Android verzió: 4.2.2 HM2013023. MIUI verzió: MIUI-3.11.29.
    Ha jól tudom erre hivatalosan csak stabil verzió van, tehát ez a heti fejlesztői nincs. Viszont a stabilban nem kéne, hogy legyen alapból root jog. Vagyis most ott tartok, hogy nem tudom milyen szoftver van a telón, hogy hol találok ugyanebből újabbat.
    Ha a recovery-t hozom be (billentyűkombinációval), akkor az alap androidos recovery jön be. Pedig a többiből kiindulva azt gondoltam legalább egy cwm vagy hasonló van rajta.
    Szerintetek itt most mivel állok szemben? Amúgy a telefon teljesen jól működik, csak gondoltam nem árt neki egy frissítés. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés