- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speederer
senior tag
Úgy nézem, hogy most ez van már fent neki (OTA frissítés után). Megvárom róla majd a véleményét azért, aztán másnem egyből ezt rakom majd fel.
Igazából az sem baj, ha ez ugyanaz a verzió, mint ami volt neki eddig is, most legalább 1 factory reset is rá lett nyomva, az meg sokszor megjavítja az idegesítő problémákat.A segítséged mindenképpen köszönöm!
-
Speederer
senior tag
Köszi, tényleg egész egyszerűen ment ezzel az életrekeltés.
Viszont kissé idegesít, hogy alig találok rá értelmes szoftvert. Próbáltam ezt, de az ékezetes betűk undorítóan néznek ki rajta, sőt nem csak a legújabbon, hanem még a 29-esen és a 26-oson is. Végül a magyar oldalról letöltöttem a 25-öst, amit OTA-n befrissített 26-ra, ez úgy is néz ki, mint korábban, bár talán pont ez volt fent neki a frissítés előtt is. Akkor viszont nem lettem vele sokkal előrébb.
Ti milyen stabil(!) romot tudnátok ajánlani? Itt most tényleg a stabilon van a hangsúly, nem akarok vele hetente játszani, tehát hónapokig rá se akarunk nézni ilyen szempontból. És fontos, hogy legyen benne magyar nyelv. Köszi előre is, ha lenne vmi jó tippetek.
-
Speederer
senior tag
Sziasztok!
Barátnőm telóját kicsit sikerült hazavágnom... A Red Kat-et szerettem volna rárakni, mivel a 31-es (legújabb) stabil MIUI-n elég hülyén néztek ki az ékezetes betűk. Viszont ez nem ment fel, mert valószínűleg ennek már az újabb TWRP kéne, ami szintén csak nem akart sikeresen települni. Letöltöttem végül a TWRP-ből egy aláírt verziósat, annak a telepítése el is indult, azóta viszont nem sokat tudok vele csinálni. Konkrétan sem normál, sem recovery módban nem indul el a teló, csak az MI logót látom a végtelenségig. Próbáltam vmi fastboot-os módszert keresni a problémára, de a google állandóan a Redmi 1S-hez tartozó dolgokat mutatja, az meg ehhez nem jó.
Tehát ha van vmi tuti tippetek ilyen esetekre, akkor örülnék ha vki megosztaná velem is.
Köszi előre is! -
Speederer
senior tag
Sziasztok!
Barátnőmnek rendeltünk egy ilyen készüléket, szépen működik is ahogy kell, de szeretnék rá újabb szoftvert rakni, és itt most egy kicsit elakadtam.
Nekem egy MI2S-em van, WIUI-val. Ez egy Wajk által módosított változat a MIUI developer verziójának. Ezt csak azért mondom, mert a Hongmi-n lévő szoftver nagyon hasonlít erre, kivéve persze amiket Wajk rak bele külön. Tehát van benne gyárilag root opció, meg volt egy jópár kínai progi, amiktől már fájó búcsút vettünk.
A modellszámnál azt írja, hogy HM 1W. Android verzió: 4.2.2 HM2013023. MIUI verzió: MIUI-3.11.29.
Ha jól tudom erre hivatalosan csak stabil verzió van, tehát ez a heti fejlesztői nincs. Viszont a stabilban nem kéne, hogy legyen alapból root jog. Vagyis most ott tartok, hogy nem tudom milyen szoftver van a telón, hogy hol találok ugyanebből újabbat.
Ha a recovery-t hozom be (billentyűkombinációval), akkor az alap androidos recovery jön be. Pedig a többiből kiindulva azt gondoltam legalább egy cwm vagy hasonló van rajta.
Szerintetek itt most mivel állok szemben? Amúgy a telefon teljesen jól működik, csak gondoltam nem árt neki egy frissítés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged