Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
Ez a demo ... tök jó, csak olyan "semmilyen", nem tudja mit kéne mutani rajta, mire is "lenne jó" ez érzésem van tőle.
Mondjuk én el tudnám képzelni programozáshoz, szerver üzemeltetéshez ... ha néha be kell lépni távolrol valami terminálba, vagy valamit módosítani kell "mindenképp". akkor jó lehet, de ez eléggé "rétegigény", főleg ha ennyire nem várhat a feladat elvégzése.. Egyszer voltam így, de az LG V20-ammal is eltudtam végezni... arra az 1 órára "elment" az a környezet (ez 4 éve volt, azóta nem is kellett ilyet csinálnom).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Forrmell.enn
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- iPad Air - 16 GB
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest