Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peat;)

veterán

válasz modeller #16 üzenetére

Az x360 és ps3 eddigi életútját megnézve a ps3 pénzügyi bukta volt kb a boxhoz képest, tehát nem fej fej mellett haladtak, pénzügyileg legalábbis(a játékosokat tekintve szerintem a ps3 az almúlt 1-2 évben jóval minőségibb játékokat nyújt). Az is igaz hogy a sony a blu ray miatt kihasználta az elkötelezett vásárlóit, így lehet hogy nem volt egy sikertörténet a ps3, de a kapcsolódó iparágban a konzol miatt maradt talpon a gyártó. Ezzel igazából ott volt gond hogy így volt amivel nagyon spóroltak ami sok évig meg is tette a hatását a multi címeknél. Ez természetesen mára homály fedi, ha microsoft csinálta volna akkor rituálisan elégették volna az összes konzoljukat, mondja bárki hogy nem...Csak akkoriban jöttek a szép papírokkal hogy a ps3 bitang erős lesz. Papíron ugyebár a földbe döngölte a riválist.

Úgy néz ki lehet fordul a helyzet, én továbbra is idegenkedem mindkét konzoltól, már kinézetre is olyanok mint ha ugyanattól a gyártótól jönnének, a sonynak nem bízom az online szolgáltatásában és visszatetsző volt amit eddig műveltek marketing fronton. Az AMD belső meg olyan dolog hogy a róla papíron írtakat minimum kettővel osztom el a PC fronton tapasztaltaknak megfelelően. Úgy meg már nem olyan erős. Egyik konzolban sem érzem azt hogy egy uhd tv-vel megbírkózna, plusz ps4-nél feltűnő a kis méret. Nem 1-2 évre veszek konzolt és az előző generációban mindkét gyárnak voltak dolgai, csak a microsoft volt ott is kiemelve. Miközben a ps3-ak is hullottak mint a legyek, meg túlmelegedtek. Jó játékok biztos fognak jönni, de hogy melyiket fogom megvenni... Majd kiderül mennyire lesznek exkluzív tartalmak, ha pc-re tényleg könnyű lesz portolni és késve kijönnek a címek akkor kell a fenének a konzol. Pedig x360-at nagyon szerettem.

Új hozzászólás Aktív témák