- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetor2000
őstag
Az árát ne forintban nézzed, hanem mondjuk valami kevéssé stabil valutában, mint pl. az Euró. Na, ott az ára fixebb, hisz folyton romlik a forinthoz képest.
Abban igazad van, hogy rétegtermék, pláne, hogy a dobozban lévő extrák egy része nem is kell az átlagnak. 10Gbit lan? hova? még két nvme csatoló? minek? -
jokeph
nagyúr
Igen, onnan van, én húztam be kb. az utolsót belőle.
És nem az RGB vonzott... bár az is szép rajta és szabályozható.
Hát, annyi cucc van mellé, mint egy komplett konfighoz.
Ahogy megrendeltem, visszanéztem pár perccel később, már átváltott "elfogyott"-ra.
45k körül volt a "kistesó" CH VI Hero, vitték azt is mint a cukrot, nem tud sokkal kevesebbet az Extreme-nél (átlagfelhasználó szempontjából), úgy néztem a VRM azonos a két lap között, máshol van visszanyírva a Hero.
Mázli, hogy a házam E-ATX-nél 1-el nagyobbat is fogad.
De ha nem így lenne, akkor is elhoztam volna, max vettem volna egy házat hozzá.
Ahogy kibontottam, elfogott a "HEDT" érzés, komolyan, masszív lap, hasonlóan mint az Asus P5E3 Deluxe, Asus P6T Deluxe, Asrock Z170 OC Formula vagy az Asrock X79 Extreme 9. -
opr
nagyúr
Ezt az olyan "luzerek" szoktak venni, akiknek ennel magasabb a napidijuk. Amikor olyan helyzetben van az ember, hogy ennyire draga az ideje, akkor sokszor sokan vannak vele ugy, hogy nem szarozik, megveszi mindenbol az abszolut "leg"-et, abbol baj nem lehet.
Es mivel ennel tobbet keres egy napi munkaval, nagy ivben leszarja, hogy papiron egy ev mulva elavul.
Ne erts felre, En se vagyok ilyen elethelyzetben, de siman el tudom kepzelni, hogy hasonlo szituacioban hasonloan gondolkodnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest