Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pirosász

aktív tag

Akkor beszéljünk arról miért alakul ki minden WP-s hírnél Android Vs. WP vita,szitkozódás.Míg Androidos hírnél soha nem olvasni olyat hogy egy WP-s beszabadul és elkezd trollkodni.Na ez miért van?Elsőre egy külső szemlélő,milyen következtetést von le az Android felhasználókról ez alapján?Hát intelligenciát nem az biztos!Azért írom mert annyira elterjedt már.Minden WP-s,sőt Nokiás hírnél jön egy-két ember,és a hírhez csak érintőlegesen kapcsolódó rendszert elkezdi szidni,és megy a "bezzeg a droid". Arról kéne beszélni,hogy állítólag még a 920-on is akad ez a játék,és hogy erről mik a tapasztalások,de ennek se a rendszerhez,se a 920-hoz nincs köze.A játékkészítők hanyag munkát végeztek,ha ez igaz.Valaki?Tapasztalás a HÍRREL kapcsolatban?Ja,bocsánat!Megzavartam az intelligens vitát. :R

• Pirosász

aktív tag

Ezek azért vannak,mert nem igazán jellemző hogy "játékos felhasználó" WP-t választ,ezért nem is igazán foglalkoznak a játékgyártók annyira a WP-vel.Persze ha megfelelő számú WP felhasználó hőbörög,akkor ez is változni fog.Ha elegendő 520,620,720,8S,tulajnak lesz rá igénye,akkor biztos megoldják.Mondjuk magamból kiindulva,ha játékos lennék lehet nem vennék WP-t.Szóval hajrá játékosok,hőbörögjetek,hogy meghallják,mert ha az átlag WP-s olyan mint én(kb. lesz.rom ha 0 játék van azt is),akkor mi az üzlet abban hogy nekem játékot tesznek WP-re?Úgy sem veszek én egy darabot se.

Új hozzászólás Aktív témák