- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wa2x_
veterán
Igen, csak ha jól tudom valami alkalmazás kell hozzá.
Szerk.: "Az előd esetén többen panaszkodtak a Bluetooth-alapú fájlmegosztás hiányára, a Windows Phone 8-on ez is elérhető. A szinkronizáláshoz a Windows Phone alkalmazást kell beszerezni (Windows 8 és OS X alatt érhető el), a Microsoft asztali operációs rendszere esetén USB háttértárként is funkcionálnak a készülékek." - Dr. Kind
-
Wa2x_
veterán
Amíg várunk a tesztig, ITT az én bemutatom.
-
vipnolf
aktív tag
Szerintem ez egy ésszerű hardver. Nincs magháború, pixelháború. Ha ezt a kerekitett dizájnt elfelejtenék, még azt is mondanám, hogy rendben van.
Speciel a windows is jót tesz neki, mert a Samsungok kezelőfelülete mérföldekre van a 'letisztult' szótól.Érdeklődve várom a tesztet
Mondjuk az örvendetes, h elsö blikkre jobban hajaz a dizájn az SII-re, mint szappantartó utódjára.
-
Wa2x_
veterán
Szerdán jön a teszt!
-
Ricardo
titán
-
törölt tag
Szerintem itt ne kezdjetek bele az Android vs. WP csatába, nem ez rá a megfelelő topic.
Android 4.0 után is laggol, WP-nek meg csomó mindenben hátránya van az Androiddal szemben, ennyi. Mindegyikőtöknek igaza van. -
keIdor
titán
S3 is ropogós egyébként, alátámasztom. Hátlapot párszor leveszed a tetején meg az alján nekem már nem illeszkedik rendesen, van lent meg fent is egy nagyon apró rés már. Pedig igyekeztem nagyon óvatosan levenni, de hiába. Maga a burkolat szép, ezzel a kék színnel, de ez a pattintós hátlap a mai napig egy vicc szerintem. Apple meg HTC-m volt (van és még lesz is) még sok, mindegyik jobb, mérföldekkel...
-
Cyberpunk
félisten
válasz
korpicschess #97 üzenetére
Nekem még van egy működő Clip+-om, bár az akku már haldoklik benne.
Pirosász: a hátlap műanyag pöckei hajlamosak letöredezni, nekem már a harmadik hátlap van fent a Note-on. Sűrűn veszem le akku csere miatt.
-
Pirosász
aktív tag
válasz
RaveForce #86 üzenetére
Hát én nem teszteket olvasgatok,hanem volt S2-m,azért mondom.Ha nem egy hétig használod,meg ha esetleg néha még le is veszed a hátlapot,bizony ropogós lesz.
Miért?Az anyaghasználat nem a legjobb,és a hétköznapi használattól deformálódik kissé gondolom.Ha néha napján le veszed a hátlapot,majd vissza,hordod a zsebedben,tehát nem tollpárnán tartod,bizony egy idő után szemet(pontosabban fület)szúr a fantasztikus Samu minőség.Nekem ez a tapasztalatom,nem kell a torkomnak ugrani,mert te szereted a Samsungot.Ja,és ne kezd el bizonygatni,hogy én biztos képzelődtem anno,és ez nem is így van.
Köszi.
-
-
maki12
senior tag
válasz
Oppenheimer #19 üzenetére
De az eladott készülékek 90% 4 magos...(Nincs hivatalos infó erről)
Tehát rá lehet fogni szerintem az S3-ra hogy négy magos.. -
Pirosász
aktív tag
Jól néz ki a képeken meg a videókban.Az a kérdés hogy kézbe véve a Samsung "minőség" köszön vissza,vagy tényleg jól össze van rakva.A gagyinál csak egy a rosszabb,ha komolynak akar látszani,de majd meglátjuk.Üzletember telefonnak reklámozza a Samu,tehát nem kéne tejfölös pohár érzést keltenie,meg nem kéne recsegni ropogni.
-
Kereszhaver
tag
pofás darab
-
mhunorm
csendes tag
Végre!
Ezen nem az androidos katymasz van,hanem windows.egyszerüen nem értem hogy miért adnak az emberek pénzt az androidra,szerintem az android olyan mint a józsefvárosi kínai piac.
viszont kár hogy müanyag,főleg hogy fémhatású,vagy fém,vagy műanyag.
Én személy szerint nem vagyok híve a súlycsökkentésnek,a súly a minőség jele(Penge Borisz)a galaxy s3-on is látszik hogy max 1 év használatra készült.
Az igazi a WP vonalon egy Lenovo think Phone lenne 4,8-5,5 colig és 20 dekás tömeggel,a régi thinkpad vonallal,és anyaghasználattal.
Szóval mivel ez nem az androidos katymasz op rendszer,hanem egy komoly Windows így rendes anyagokból kellene készíteni,az androidos tömegtrutyinak mindegy miből van,de ez nem android. -
AMD Power
titán
Nekem külsőre bejön. A hardver ami alatta van az is bőven minden elég. De én WP nem biztos ,hogy Samut vennék.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Cyberpunk #69 üzenetére
Jogos a lejjebb olvasható, melyiket? Egyébként valami teszt, vagy mérés nincs róla? Bocsi, hiába keresem, nem találom, lehet én vagyok a balfék.
(#70) Keldor papa
Érdekes, a 4 4S vonalat alapból nem szokták annyira dicsérni, abban már a Cirrus Logic DAC van (mondjuk még mindig jobb, mint a legtöbb okostelefon, hihetetlen, hogy mennyire kevés gyártó igyekszik odafigyelni erre). A Wolfson WM8995-ös modellek voltak nagyon jók tudomásom szerint (8994 az SGS és a Nexus S-ben van, ugyanaz a chip). Viszont az 5-nél elvileg megint Wolfson van, bár nem vagyok benne biztos.
Az S3 meg hiába nem rossz, a SGS jobb egy kicsit Voodooval. Kicsit színez alul az S3, az első generációnak természetesebb hangja van, szerintem jobb forrás. -
cellpeti
nagyúr
szép teló az biztos. Én még mindig vacilálok, hogy droid vagy WP teló legyen. Az egyik fő ok, hogy még nincs okos telóm, hogy nem tudom eldönteni, hogy melyik legyen.
Amúgy tényleg szép.
OFF:
a fém hátlapos telók hidegben nem merülnek gyorsabban?
-
imisomogyi
aktív tag
Nagyon jól néz ki ez a telefon. Talán a legjobban a WP8as készülékek közül. De az a hátlap!! Részemről ez dealbreaker. Hihetetlen gagyi.
-
RaveForce
veterán
válasz
Pálin(t)ka #65 üzenetére
hivatalosan függetlenül gyári 2év garival 220 volt a nyitásnál
ezt egy 150K-ra várom max, 820-szal egyárban elvileg, samsung nem árazza túl a wp-t általában, csak a nokia van rászorulva erre,tehát mindenképpen a 920 alá ígérne árban.
-
Wa2x_
veterán
válasz
Pálin(t)ka #66 üzenetére
Ez nem belátás kérdése, néhány dual-core jobb mint, pár quad-core.. WP-n meg főleg kijön a különbség.
-
xperiasigi
őstag
Tipikus samu..Semmit mondó kinénézett a már megszokott "dizájn" tölűk...maga a telo amúgy nem rossz
csak sajnálom h a samu nem birt volna legalább a windows phonok-nál valami új,fiatalos dizájn-t rávarázsolni ha már ez a HTC-nek a Nokiának és most már a Huawei is sikerült..
-
Wa2x_
veterán
válasz
Napfénysüti #61 üzenetére
MWC-n talán talán majd..
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Napfénysüti #59 üzenetére
Még némi idő kell, aztán beindul a szekér, vagy nem.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Oppenheimer #53 üzenetére
Egyelőre 8S és 8X játszik. De majd nyáron elválik.
Cyberpunk: igen kb ennyi a választék, erre mondtam hogy számomra soványnak tűnik.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Oppenheimer #53 üzenetére
8X, 8S, Lumia 820.
-
Wa2x_
veterán
válasz
Vassili_Zait #56 üzenetére
Persze szubjektív, de az 8S is nagyon szép.
-
Luperator
tag
Az android menü elrendezése számomra sokkal átláthatóbb, viszont a kezdőképernyője a wp-nek funkcionálisabb. S valóban követ válthattak, mikor ezt tervezték, már ha a természet ihlette ezt is.
WP vonalon lehet számolni a "hardverdömpingel"? Vagy megelégszenek azzal, hogy elfusson szépen és maradnak a kétmagos megoldásnál?
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Napfénysüti #52 üzenetére
Pedig 4,3-ig van olcsó modell, amoledes majdnem csúcsmodell és csúcsmodell is. Szerintem van ott választék.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Napfénysüti #47 üzenetére
Ez érdekes, mert 4-4,8 colig minden van.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Napfénysüti #47 üzenetére
Kár? Jelenleg az egyedüli igazi tepsi WP8-on. Ez alatt a Nokia Lumia 920 van a 4,5"-al.
-
SPY0817
aktív tag
válasz
borotvahab #34 üzenetére
WP nek ez a "lényege" alkalmazások nélkül nem olyan tyüde csodás mert akkor csak egy fekete képernyő
Viszont ha Belakod és olyan alkalmazásokat használsz amik neked kellenek kézreállnak és a kezdőképrnyőt is belakod. Nagyon kellemes társ a hétköznapokban..
Még valaki beírja hogy bár droiddal lenne.. remélem androidos sütőt vett mert zöld kuka nélkül már minden gagyi..
(#39) savoo
Ez jó... -
jacis
nagyúr
Ez az egy WP teló ami érdekel. Várom a tesztet
-
Napfénysüti
nagyúr
Kár hogy ez is ilyen tepsi méretű lesz. Pedig a nyáron jó lenne WP7-ről 8-asra váltani de egyelőre elég korlátolt a kínálat ami méretben belefér.
-
Воланд
titán
válasz
borotvahab #44 üzenetére
-
savoo
addikt
válasz
undersance #41 üzenetére
Nem, szerintem is kevésbé ronda mint az s3..
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Cyberpunk #37 üzenetére
Egyébként nagy pozitívum itt a Wolfson DAC. Mondjuk, ha marad a Bold 9900 Brik DAC-ja, akkor panaszra nem lesz okom az X10-ben sem.
Viszont a kijelző szerintem gáz, főleg ha ez is S3-ból származik. IPS-re bármikor beáldoznám a Note-om kijelzőjét is.
undersance: egyértelmű ez szebb mint az S3.
-
kiki89
aktív tag
Nekem ez valamiért nagyon bejön.
-
borotvahab
csendes tag
Fuu, de nagyon tetszik annak a Now widget-nek, vagy minek a kezelőfelülete/dizájnja, és a zenelejátszóé se rossz. Kedves Microsoft, ha valahogy így nézne ki az egész wp8 nem sokat gondolkoznék. hmm
Pedig nem lenne nagy cucc valami hasonlóra alakítani... nekem még mindig nagyon gagyik így a csempék...
-
Cyberpunk
félisten
Akartam ezt sokáig, de kis WP8 nyomkodás után lebeszéltem magam róla.
undersance: persze mindenre a droidot!
Ez a szállóigénk. Én a klotyóra is kérek.
-
embe
nagyúr
Guszta. Legalább az akkura is figyeltek-egy kicsit.
-
catroot
veterán
válasz
undersance #29 üzenetére
-
Ricardo
titán
Kíváncsian várom a tesztet. Azért látszik, hogy a Samsungnak mi a fő csapásvonala.
Jelenleg nem e z a fő op rendszerük, de azért kiadnak valamit. Ha valami történne a droiddal "pillanatokon" belül át tudnának állni. -
undersance
tag
Nagyon szééééép! Hát ha még android lenne rajta... meg esetleg 2 GB RAM.
-
zombinyul
addikt
Ami nagyon unszimpatikus: "mely a Galaxy S III-ra hajazó formatervvel és anyaghasználattal rendelkezik."
Baromi nagy fekete pont (szubjektív).Ami viszont szimpatikus: "Az előlapi fényképező 1,9 megapixeles, a hátlapi kamera 8 megapixeles, utóbbi Full HD felbontású videókat is tud rögzíteni." Végre nem megy a felesleges megapixel háború.
(kivétel persze a 808-as Nokia).
Nem is tudom mióta az első Samsung ami még kellene is. Bár a kijelző túl nagy, talán meg tudnám szokni.
-
kolosanyi
veterán
Nem, de ott a WMA lossless. Egyébként meg tök mindegy, 320-as MP3 meg FLAC között nem nagyon vesz észre különbséget senki. Vakteszten sorra buknak el az emberek. Inkább a gapless hiánya a zavaró, de elvileg készül WP8-ra a Neutron Music Player, az meg nagyon jó ebben.
(#13) blade zte
K*rvára nem fél évvel később, elég régóta elérhető már ez a modell. Az más kérdés, hogy hozzánk most ért el. A másik meg az, hogy mit kéne még belerakni? WP alá az első generációs Snapdragonok is bőven jók, a rendszer sebességében nem veszel észre különbséget. Kihasználni meg a játékokon kívül semmi nem fogja a brutál vasat. Droidon se, nyugodt lehetsz... -
SPY0817
aktív tag
Te így elrontanád...
Gyarló..
Szerintem nagyon kellemes a kinézete nagyon vártam de mikor megtudtam hogy nem fém a háta nekem kicsit elvesztette az egyediségét.. Ettől független nem lehet rossz a telefon..
Majd 1x lehet beruházok egy ilyesmire vagy L920(#22) Wa2x_
WP8ra elvileg jön majd VLC és társai third party appok szóval könnyen megeshet hogy támogatni fogják hamarosan.Bár nekem ez lenne az utolsó dolog ami egy telefonból hiányzik..
-
Wa2x_
veterán
válasz
bandras0226 #21 üzenetére
Maga a WP8 nem, szal nem hiszem..
-
-
AS
félisten
Előbb volt a kezembe a Nokia 920-as és elég meggyőző volt. Vajon ez menyivel lehet jobb vagy rosszabb nála?
-
madd dogg
senior tag
válasz
blade zte #13 üzenetére
Csak wp-s topicokban trollkodsz, vagy mindenhol szórod a csodálatos okosságaid?
ON: Érdekes a Samsung hozzáállása. Nem nagyon foglalkoznak wp vonallal, félvállról veszik, ami részben érthető is. Ha az az érdekes tendencia áll majd elő náluk, ami wp7-nél is, akkor a user jár majd jól. Mert egy Omnia7 már egy éve is fillérekért ment, és még mindig támogatják. (megkapja a 7.8-at). Aki szereti a Samsungot, lehet nem érdemes más készüléket várnia tőlük, hanem erre lecsapni.
-
Nekem tetszik a kis bemutató film alapján,
-
Atocha
senior tag
Szerintem ma a piacon ez az egyik legszebb telefon.
Kár hogy nem Androiddal jön. Vajon fel lehetne hekkelni rá valahogy?XDA-s srácok hátha megoldják.
ill. persze az ára is horror, már már a pofátlanság határát súrolja.
-
blade zte
őstag
Galaxy s3 fél évvel késöbb, wp8-al, gondolom gs 3 kezdöárán. De fejlödünk emberek...
-
törölt tag
Én egyáltalán nem vagyok ilyen fémmániás, de ha már fémes hatású műanyagon dolgoztak a mérnökök, akkor már rakhattak volna tényleg fémet rá. Ennyi pénzért belefért volna szerintem
-
kolosanyi
veterán
Na, ez kifejezetten érdekel. Azt mondják, ebben is ugyanaz a Wolfson DAC van, mint a Galaxy S3-ban, ennek utána tudnátok nézni? Tényleg jó lenne már egy olyan készülék a WP vonalon is, ami értékelető hangot tud produkálni, a GSMArena mérései szerint meg nem rossz az (csak mondjuk nem tudom mennyire lehet komolyan venni a méréseiket).
-
savoo
addikt
válasz
Oppenheimer #7 üzenetére
Nooormális?
-
Peterson_
addikt
Azzal a window gombbal az arcán még mindig elég idétlen számomra, de a többi részt tekintve nagyon is rendben lesz.
-
Oppenheimer
nagyúr
dr. Kind, elcserélem veled egy 8X-re!
-
D@niel
addikt
nagyon klassz
-
Willhunting
aktív tag
S III-nál sokkal szebb szerintem. Bili műanyaggal sincs bajom, ha a hátlapja nem zongoralakkos. Remélem az S IV-nél is legalább ezt a szintet hozzák külsőben és nem az S III féle gagyit.
-
Retekegér
MODERÁTOR
SGS III áron debütál?
-
ramrit
tag
Csak ne bili műanyag legyen... :-)
-
Wa2x_
veterán
Végree
köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged