Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Plazmacucci #9 üzenetére
Skype-ot használom egy 620-ason, és teljesen üzembiztos az értesítés. Akinek nem ment, kiderült hogy valami akksi mérő programmal akadt össze, és azért nem működött tökéletesen. A többi programmal kapcsolatban nem tudok véleményt mondani, de ezen kívül a facebook beépített chat-je tökéletesen működik, meg ha van még régi live-os ismerősöd, azoktól is patentül megkapsz mindent. ( Vibert sokan szidják, hogy nem jó, de azt soha nem próbáltam ki, nem is tervezem )
-
istnag
addikt
válasz
Plazmacucci #18 üzenetére
Én meg az hittem arra,hogy nincs lehetőség az értesítések/rendszerhangok hangerejének külön beállítására. Ez már régebbi infó,de azóta lehet változott,ezt nem tudom.
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
Plazmacucci #9 üzenetére
Tegnap jött ki az IM+ ebben Gmail chat és fb chat meg Skype is helyet kapott! Eddig minden üzi megjött! Amúgy ez előtt is volt egy hasonló app, de abból kivették a fejlesztők a fbot meg a gtalkot... Szóval mostmàr minden értesítésisdőben jön!
-
savoo
addikt
válasz
Plazmacucci #18 üzenetére
Az FB chat már üzembiztos. Többiről most nem tudok nyilatkozni mert az elmúlt hetekben nem használtam Vibert sem. Skype-ot meg egyáltalán. Az FB Beta app értesítések kezd magáhoztérni WP7-en, bár még messze van a stabil működéstől. Konkrétan csak üzenetekről ad értesítést, másról nem.
-
Set-Comment™
senior tag
válasz
Plazmacucci #2 üzenetére
Most is hasznalhato.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Update 07.01. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest