- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- 8300 mAh, maradhat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
AMD Power #31 üzenetére
Igazából amikor megvettem anno a 3GS em, akkor örültem volna ha lett volna benne, egyszer kétszer amikor ugy igazán kellett volna. De mivel nem volt így is szerettem. Hugomnak a mai napig az van és mostmár neki 4 éves lesz, ő el van vele. Tényleg nem életbevágó, de anyagilag nem olyan extra beépíteni egy "vakut".
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
AMD Power #24 üzenetére
Persze, hogy fognak, akasztani rajta pénzt, csak irónikusan írtam, hogy nem, de akkor is, durva hogy egy lumia 710 ben is van vaku, ami olcsóbb kategóriás....
hunter84: Szerintem egy led villanónak egy telefonban már alapnak kellene lenni egy ilyen kategóriás telefonban, mert egy led nem kerül sokba...Dehát ez a nokia, hogy csak egy kicsivel bővítenek valamit és kiadják teljesen új mobilként...A samsung is az első szériás galaxy s, abban nem volt vaku, a galaxy s2 ben volt, a galaxy s advance be is raktak, pedig nemsokban tér el az első modelltől...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Xbox Series X|S
- Analóg fényképezés
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Okos Otthon / Smart Home
- Gitáros topic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest