Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
dikan
tag
Én próbáltam WP7.8-at és WP8-at is, de valahogy nagyon szarul működik ez náluk. iOS-en és Androidon megy rendesen. Van, hogy percekkel később jönnek meg az üzenetek, akkor viszont ömlesztve. Kicsit olyan, mintha nem is push lenne, hanem valami időközönkénti szinkron. Időnként kiolvassa egy tárból, ami nem közös tár, hanem minden eszköznek a sajátja. Csak ez így használhatatlan. Kezdek teljesen kiábrándulni a WP-ből, pedig az szimpi, hogy egy bruttó 50.000-es telefon is meggyőző sebességű.
-
Johnny194
aktív tag
raknának bele plusz funkciókat. annyira gyorsan nem fejlődik ez sajnos
-
törölt tag
nekem meg teljesen random. az elején játszotta hogy folyamat csipogott, akkor kikapcsoltam az értesítéseket, aztán amikor leléptem akkor visszapattintottam ugyanazt, azóta egyáltalán nem csipog.
szerk: megnéztem nekem megint megy. az volt a baj, hogy invisible volt állítva a státuszom a telefonban. ahogy áttettem elérhetőre egyből beesik az üzenet és a hívás is
-
dikan
tag
Ezek is ilyenekkel foglalkoznak, ahelyett, hogy a napi problémákat megoldanák végre.... (https://status.live.com/)
Facebook Messenger már egy hete nem működik WP8-on, a push notification meg 2 éve működik ugyanolyan szarul. Nem hinném, hogy normális, ha egy Skype/Viber bejövő hívás 30!!! perccel a tényleges hívás után csörög ki a telefonon...
-
ricsip
addikt
Ebből a fantasztikus és naprakész hírből (csak múlt hét kedden hozták le a "nagyok" pl. itt "http://www.neowin.net/news/bing-voice-search-now-with-double-speed-and-added-accuracy", gondolom kellett 8 nap a fordításra) csak az maradt ki, hogy magyarul nem ért, és valószínűleg még 4-5 évig nem is fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új Lenovo T14 Thinkpad G5 WUXGA Ultra7 155U 12mag 32GB 512GB SSD Intel iGPU Win11 Pro 2év Garancia
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

bar regen az is tudott vicces talalatokat be hozni