- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerilee
aktív tag
Én értem. (Szerintem)

Szeptember 5. NY Microsoft Press Conference: WP8, WP8, WP8. WP8-as Nokia telefonok, presented by Steve Ballmer, sztárvendég Stephen Elop.
Szeptember 5-6. Helsinki Nokia World: WP8-as, S40-es (talán egy uccsó Symbian) telefonok, új PV fejlesztések, új szolgáltatások, termékek, koncepciók, tervek, stb.
Szeptember 25. Nokia World - Collaboration Day Fejlesztőknek, partnereknek.Szerintem Bog-ék nem lesznek ott, mert akkor nem jelent volna meg két hibás cikk, amely a Nokia World-öt a NY-i helyszínnel kötötte össze.
-
gerilee
aktív tag
Nem igazán jó az angol tudásom, de asszem eredetileg lett volna szept 25-26, de előrehozták a rendezvényt pár héttel: Nokia
Szeptember 25.-én pedig a "Nokia World - Collaboration Day" lesz.Gyanítom as MS miatt kellett előrehozni, hogy a 25.-i esemény ne fulladjon teljes érdektelenségbe...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed gamer egér + 8000Hz HyperPolling Dongle, Esport szett,6hó garancia!
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Logitech MX Keys S prémium vezetéknélküli Mac/Windows billentyűzet, újszerű, 1 év garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő