- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerilee
aktív tag
Én értem. (Szerintem)
Szeptember 5. NY Microsoft Press Conference: WP8, WP8, WP8. WP8-as Nokia telefonok, presented by Steve Ballmer, sztárvendég Stephen Elop.
Szeptember 5-6. Helsinki Nokia World: WP8-as, S40-es (talán egy uccsó Symbian) telefonok, új PV fejlesztések, új szolgáltatások, termékek, koncepciók, tervek, stb.
Szeptember 25. Nokia World - Collaboration Day Fejlesztőknek, partnereknek.Szerintem Bog-ék nem lesznek ott, mert akkor nem jelent volna meg két hibás cikk, amely a Nokia World-öt a NY-i helyszínnel kötötte össze.
-
gerilee
aktív tag
Nem igazán jó az angol tudásom, de asszem eredetileg lett volna szept 25-26, de előrehozták a rendezvényt pár héttel: Nokia
Szeptember 25.-én pedig a "Nokia World - Collaboration Day" lesz.Gyanítom as MS miatt kellett előrehozni, hogy a 25.-i esemény ne fulladjon teljes érdektelenségbe...
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux felhasználók OFF topikja
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bittorrent topik
- Filmvilág
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Dell Precision 7670 FHD+ i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB / HU vb Pro tervező
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest