Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
én galaxy s2-t akartam az omnia 7 mellé második telefonnak, de már kétlem, hogy win7 nélkül tudnék használni telefont
amit egy telefonnak kell tudnia azt tudja program annyi van hozzá mint a nyű... amit kerestem mindig megtaláltam... tehát nekem az 50.000 már elég választani ... -
gabancs
addikt
Semmi gond, nyilván ez a te tapasztalatod. Én konkrétan a win rendszerben nem látok annyi fantáziát, mint az androidban. Miért? Mert a win zárt, az android meg nyilt. Ráadásul, mint írtam, ez a csempe dolog az én szememben igazán gagyi. A nagy MS-től ettől többet vártam. De ez szubjektív, ettől még persze lehet jó rendszer.
-
Davey7
senior tag
Nekem mini pro-m van(amiket neztem azok kozul ez van talan a legjobban optimalizalva), volt a kezemben: Galaxy S-S2, Galaxy Note, Galaxy- Mini,Gio,Ace,Y,W,3 , Sony Ericsson majdnem osszes androidos telefonja, HTC palettajabol nagyon sok,legyen az 1-2 magos,uj/regi
es meg sorolhatnam. Volt ami eredeti,volt ami fozott ROM-mal,de mindenel volt valami kis gebasz. Talan a Note volt a leg smooth-abb ezek kozul,valamint az SE 2011-es modelljei.
Nem akrok vitat nyitni amugy errol,mert most is android-om van es szeretem is,mert marhasok elonye van ami nagyon hianyozna ha rendszert valtanek,de szeretnem mostmar a telefont akadas nelkul,minden hiba nelkul hasznalni. Tudom meg a WP7-be is vannak olyan dolgok amiken kell javitani,de talan jobban at van gondolva a rendszer mint az android.
A mostani SE telom is baromi jo, vagy 3-4 program van telepitve ra marketbol,es minden gyari rajta,nincs meg root-olva sem, es igy is van mikor 1-2szer elgondolkozik. Pedig most az SE telok jol vannak optimalizalva nagyon.Ezek csak az en velemenyeim amit fentebb leirtam,remelem nem gazoltam senki lelkebe

Meg a valtason azert is gondolkoztam el,mivel kiserletezo tipus vagyok,szeretem az uj dolgokat probalgatni es szivesen megismernem ezt a rendszert. -
Davey7
senior tag
-
gabancs
addikt
Nem a kötekedés miatt, de ti tényleg láttok fantáziát a Win mobilokban? Még a régebbi csak-csak elment szódával (Omnia 2) ott csak a működésbeli gondokat kellett túlélni. Lassú volt és akadozott, egy szégyen volt olyan hardware-el ezt teljesíteni. Na de ez a csempe dolog.... olyan snassz. Szerintem, ugye ez szubjektív.
-
Dunbar
senior tag
710-nél miben tud többet a 800? AMOLED-en, meg készülékházon kívül, ami meg szubjektív.
-
Abysmal
aktív tag
Áhh a fenébe

Ha ennyire nincsenek WP7-es telefonok a szolgáltatóknál, akkor nálunk kicsit nehéz lesz piaci részesedést szerezni. Egyáltalán be lehet szerezni a HTC Radaron kívül más WP7-es telefont szolgáltatóktól?
Bízom benne, hogy ez a Lumia 719 megfizethető árú lesz, normálisan is fog kinézni, és hardverben sem marad el az eddigiektől. A 710 nem igazán tetszik, de megfelelő árral talán bevállalnám, az Ace kinézetre eléggé bejön, de biztos drága lesz nagyon. a Lumia 800-nál nem tetszik a gombok alatt az a nagy üres rész (bár meg tudnám szokni), de a nagyobbik probléma, hogy az is biztos drága lesz nálunk. -
jozsatibold
csendes tag
Nem tartozik ide csak mar kezdtem turelmetlen lenni es a orat is elneztem(ujraindult a telefonom)!!

-
jozsatibold
csendes tag
Ma lesz MATV????
-
Abysmal
aktív tag
Remélem felveszi a T a kínálatába az Omnia W-t. Elég szimpatikus telefon, egyedüli bajom vele, hogy kisebb a kijelzője az Omnia 7-nél. Nem is értem, hogy miért nem vették még be.
-
Davey7
senior tag
MA!TV-ben lesz Omnia W ma? Nagyon varnam

-
Sequoyah
tag
Azért a marketplace bővülése nem feltétlenül ekkora siker. Inkább hozta a kötelezőt. Sokadig szereplőként könnyű gyorsan bővíteni, mert nagyrészt már létező programokat/ötleteket kell csak újra megvalósítani.
Mindenesetre megnyugtató, hogy a fejlesztők teljes értékű platformként kezelik egyre inkább, és nem hagyják ki a szórásból
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Motorola Edge 40 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Dell Precision 3581 i7-13700H / 32GB DDR5 / RTX A1000 6GB Workstation
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
amit egy telefonnak kell tudnia azt tudja program annyi van hozzá mint a nyű... amit kerestem mindig megtaláltam... tehát nekem az 50.000 már elég választani ...
Ez legalább nem jön szembe az utcán. Egyébként január-februárban jönnek a Nokiák hozzánk is, akkor valószínűleg beindul a marketing is 
egyébként a Voda smartstore-ban is van Titan. Radar pedig bármelyik voda üzletben és a Ténél is. Ennyi egyelőre a választék