Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picike8
aktív tag
Ez tök jó ötlet...

-
freeapro
senior tag
WP8-ra tudsz Magyarországól fizetős programot feltenni?
Androidra sajnos csak trükközéssel lehetne. -
ronaldo
őstag
mi tart benn 2-3 hónapig? ennyire bonyolult lenne? (komolyan kérdezem
).vagy ez már egy bonyolultabb app-ra vonatkozik? mert amúgy én azt vettem észre, hogy a legjobb (vagy inkább mondjuk úgy, hogy a leghasznosabb) appok gyakorlatilag olyan egyszerűek, mint egy szög. amire ott sok hangsúlyt fektetnek, az a szoftver ergonómiai része.
-
ng0ofy
KORREKTOR
-
Воланд
titán
nem, nem hatarolodok el tole, sot meg mindig teljes mellszeleseggel mellettte allok (mar csak azert is, mert a kozel egy ev metro ui bogdoses utan hanyingert kapok, ha ikonos, csilli-villi feluletet kell bamulnom
), csupan a nyilvanvalo hibakat/hulyesegeket/hianyossagokat elismerem. szvsz meg mindig egy jo rendszerrol van szo es van jovoje, de jelenleg erre sem felhotlen az eg. -
Ádám16
addikt
woland_y2k, mi ez a negatív hozzáállás a platformmal szemben egy ideje? Teljes mellbedobással mellette álltál, nem is olyan rég..
(tudom, a kommenteddel nem azt mondtad, hogy most valami bajod lenne vele, más topicban sem láttam konkrét dolgot, mégis úgy érzem, kezdesz erősen elhatárolódni a wp-től. oka publikus?
) -
Alwares
aktív tag
A funkcionális működés egy hét alatt, de akár egy hétvége alatt is meglehet, ha olyan a programunk.
Az hogy jó is legyen, jó legyen használni, a designt, UX-et felépíteni még eltart majd 2-3 hónapot. Kivéve ha valaki főállásba csinálja. A WP-ben meg szerintem még nem nagyon van annyi pénz, hogy ez egy tucatnyi csoporton kívül bárkinek is megérné. -
JR.CSé
senior tag
Úgylátszik az MS valamit komolyan gondolod. De hogy mit azt majd az idő dönti el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Karácsonyi ajándék ajánló gyerekeknek
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Warhammer 40.000
- További aktív témák...
- DXRACER Prince L gamer szék
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

).

), csupan a nyilvanvalo hibakat/hulyesegeket/hianyossagokat elismerem. szvsz meg mindig egy jo rendszerrol van szo es van jovoje, de jelenleg erre sem felhotlen az eg.