- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picike8
aktív tag
Ez tök jó ötlet...
-
freeapro
senior tag
WP8-ra tudsz Magyarországól fizetős programot feltenni?
Androidra sajnos csak trükközéssel lehetne. -
ronaldo
őstag
mi tart benn 2-3 hónapig? ennyire bonyolult lenne? (komolyan kérdezem
).
vagy ez már egy bonyolultabb app-ra vonatkozik? mert amúgy én azt vettem észre, hogy a legjobb (vagy inkább mondjuk úgy, hogy a leghasznosabb) appok gyakorlatilag olyan egyszerűek, mint egy szög. amire ott sok hangsúlyt fektetnek, az a szoftver ergonómiai része.
-
ng0ofy
KORREKTOR
-
Воланд
titán
nem, nem hatarolodok el tole, sot meg mindig teljes mellszeleseggel mellettte allok (mar csak azert is, mert a kozel egy ev metro ui bogdoses utan hanyingert kapok, ha ikonos, csilli-villi feluletet kell bamulnom
), csupan a nyilvanvalo hibakat/hulyesegeket/hianyossagokat elismerem. szvsz meg mindig egy jo rendszerrol van szo es van jovoje, de jelenleg erre sem felhotlen az eg.
-
Ádám16
addikt
woland_y2k, mi ez a negatív hozzáállás a platformmal szemben egy ideje? Teljes mellbedobással mellette álltál, nem is olyan rég..
(tudom, a kommenteddel nem azt mondtad, hogy most valami bajod lenne vele, más topicban sem láttam konkrét dolgot, mégis úgy érzem, kezdesz erősen elhatárolódni a wp-től. oka publikus?
)
-
Alwares
aktív tag
A funkcionális működés egy hét alatt, de akár egy hétvége alatt is meglehet, ha olyan a programunk.
Az hogy jó is legyen, jó legyen használni, a designt, UX-et felépíteni még eltart majd 2-3 hónapot. Kivéve ha valaki főállásba csinálja. A WP-ben meg szerintem még nem nagyon van annyi pénz, hogy ez egy tucatnyi csoporton kívül bárkinek is megérné. -
JR.CSé
senior tag
Úgylátszik az MS valamit komolyan gondolod. De hogy mit azt majd az idő dönti el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- BestBuy topik
- RAM topik
- Robot fűnyírók
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest