- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple Watch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picike8
aktív tag
Ez tök jó ötlet...
-
freeapro
senior tag
WP8-ra tudsz Magyarországól fizetős programot feltenni?
Androidra sajnos csak trükközéssel lehetne. -
ronaldo
őstag
mi tart benn 2-3 hónapig? ennyire bonyolult lenne? (komolyan kérdezem
).
vagy ez már egy bonyolultabb app-ra vonatkozik? mert amúgy én azt vettem észre, hogy a legjobb (vagy inkább mondjuk úgy, hogy a leghasznosabb) appok gyakorlatilag olyan egyszerűek, mint egy szög. amire ott sok hangsúlyt fektetnek, az a szoftver ergonómiai része.
-
ng0ofy
KORREKTOR
-
Воланд
titán
nem, nem hatarolodok el tole, sot meg mindig teljes mellszeleseggel mellettte allok (mar csak azert is, mert a kozel egy ev metro ui bogdoses utan hanyingert kapok, ha ikonos, csilli-villi feluletet kell bamulnom
), csupan a nyilvanvalo hibakat/hulyesegeket/hianyossagokat elismerem. szvsz meg mindig egy jo rendszerrol van szo es van jovoje, de jelenleg erre sem felhotlen az eg.
-
Ádám16
addikt
woland_y2k, mi ez a negatív hozzáállás a platformmal szemben egy ideje? Teljes mellbedobással mellette álltál, nem is olyan rég..
(tudom, a kommenteddel nem azt mondtad, hogy most valami bajod lenne vele, más topicban sem láttam konkrét dolgot, mégis úgy érzem, kezdesz erősen elhatárolódni a wp-től. oka publikus?
)
-
Alwares
aktív tag
A funkcionális működés egy hét alatt, de akár egy hétvége alatt is meglehet, ha olyan a programunk.
Az hogy jó is legyen, jó legyen használni, a designt, UX-et felépíteni még eltart majd 2-3 hónapot. Kivéve ha valaki főállásba csinálja. A WP-ben meg szerintem még nem nagyon van annyi pénz, hogy ez egy tucatnyi csoporton kívül bárkinek is megérné. -
JR.CSé
senior tag
Úgylátszik az MS valamit komolyan gondolod. De hogy mit azt majd az idő dönti el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF GeForce RTX 3080 10G
- Samsung QE55QN85D 55" Neo QLED, Mini LED, 4K, 120 Hz, HDR10+
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS Touch, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd v
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest