Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Szerintem meg pont lehettek volna a sztorival egy cseppet földhözragadtabbak. Engem ezek a hülyeségek zökkentettek ki, és egyáltalán nem lett számomra maradandó alkotás.
Az első rész még képes volt valamilyen szinten érzelmileg megfogni. Erre meg úgy gondolok vissza, hogy egy marhaság volt.
-
djculture
félisten
25 euros sp-nek nem sok értelme van... Az első dlc-t nyomtam az egy vicc semmi újítás nincs benne még a pálya is ugyanaz van benne mint az alapjátékban. Munka nélkül pénzlehúzás kimaxolva.
De amúgy mondjuk ki maga a játék se lett nagy szám nem úgy mint az első rész.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
kriszpontaz #1 üzenetére
Nem sokat. Max 1 órákat.
-
kriszpontaz
veterán
Az eddigi DLC-k kb mennyi játékidőt adtak pluszban az alapjátékon felül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- További aktív témák...
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Playstation5 (PS5) DualSense V2 Sterling Silver
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged