- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wiz Khalifa
veterán
Sokan azt hiszik a GTA VI új trailerjében a Playstation 6 látható mert, hogy a Sony-val össze állt a Rockstar és direkt szivárogtatott.
A kontroller az amúgy nagyon PS5 kontroller kinézetet kapott, a konzol kinézetre simán PS5 finomított, odd mentes kinézetet kapott. Meg mivel PS5-ön vették fel a jeleneteket a Sony-s kóperáció igaz is lehet(ne).
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
homerhamm #37 üzenetére
Tuti jó lassú. Vajon lehet majd tuningolni?
Amúgy nekem az tetszik, hogy az idősebb emberekre is oda figyeltek most már, tehát lesznek dögivel, nem csak ez a 30-50 év közötti korosztály. A legjobb az lenne ha lennének fiatalok, 18 alattiak, de a játék besorolása miatt ugye törvényellenes ez.
-
Wiz Khalifa
veterán
Mivel a mai nap kapott a játék új videót, vele együtt egy csokor képet, beteszem nektek a képeket, legyen mit csodálni.
-
Wiz Khalifa
veterán
Mikor a GTA VI-ban szebb mint az igazi Miami.
Jól kitömték felhőkarcolókkal, de én nekem így nagyon bejön.
-
Wiz Khalifa
veterán
Úgy hogy a Chinatown Wars, Liberty City Stories, Vice City Stories, Advance egy adott fő játék mellék része.
Chinatown Wars az a GTA San Andreas mellék részének számít, a San Andreas-ban megismert kínaiaknak egy történetét adja elő. A két Stories az egyértelmű minek a története, az Advance meg ugye a GTA 1 és 2 vegyített része.
Egyébként a wikin is látható hogy a Rockstar mit gondol fő résznek és mit mellék dolgoknak.
-
Wiz Khalifa
veterán
Én biztos vagyok hogy megjelenik. Ugyanis nem volt még olyan fő GTA rész ami ne jelent volna meg illetve a GTA Online pc-s részén is ahányan játszottak/játszanak vele mai napig hülyék lennének kihagyni.
Én se hiszem hogy egy időbe jelenik meg, de szerintem most nem lesz 2 év különbség.
Viszont én elkezdtem gondolkodni azon hogy ha nagyon nagy gépigénye lenne lehet inkább egy konzolt veszek miatta mint sem költsek rohadt nagy vagyonokat a gépemre. Mondjuk attól ha lesz dobozosban vagy gyűjtőiben PC-re mindenféle képen megveszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- sziku69: Szólánc.
- Nem nyílnak a Foldok?
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus - Black - Használt, karcmentes
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest